Ellen fikk hjelp til å tro på kjærligheten
Ellen fikk hjelp til å tro på kjærligheten

Ellen C. Svestad fikk hjelp av astro-coach Sophia Lea Kielland til å få tilbake troen på kjærligheten, etter tre ekteskap og flere år som singel bak seg.

© Inger Marie Grini

Få astro-coaching med Tara

Taras livsstilspatrulje tilbyr nå astro-coaching med astrolog og terapeut Sophia Lea Kielland. Meld deg på her!

4. april 2014 av Marthe Reienes

Astro-coahing tar utgangspunkt i astrologien for å guide deg frem til rett plass i livet. Sophia Lea Kielland er astrolog og terapeut, og en av ekspertene i Taras livsstilspatrulje. Hun coacher utvalgte Tara-lesere som ønsker hjelp og astrologisk rådgivning.

© tara.no

I tiden fremover vil Sophia coache utvalgte Tara-lesere som ønsker hjelp og astrologisk rådgivning. Vi ser etter deg som ønsker deg en boost i kjærlighetslivet, eller hjelp til å bedre relasjoner i livet ditt. Interessert? Skriv en søknad hvor du oppgir din fødselsdato, fødselssted og -tidspunkt, og fortell om hva du ønsker hjelp og rådgivning til. Send søknaden til [email protected] og merk den med ”Astrocoaching”. Dersom du blir valgt ut, vil saken om deg komme på trykk i Tara.

 

Fikk hjelp til å bestemme seg
Fikk hjelp til å bestemme seg

Tara-leser Trine Paulsen fikk et  avstressende spabesøk og hjelp av astro-coachen Sophia Lea Kielland til å finne riktig vei videre i livet - og ut av et forhold som ikke var levedyktig. 

© Inger Marie Grini

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...