Gunnhild Bjørnsti Taras vinekspert mottar fransk hederspris! Bare én norsk person har tidligere mottatt den høythengende prisen fra det franske Utenriksdepartementet. I går ble Gunnhild Bjørnsti hedret med «Médaille de Tourisme».
Gunnhild Bjørnsti Dette er høstens beste rødviner Syrah-druen lager den perfekte vinstilen for smaksrike viltretter. Snurr på glasset og kjenn duften av bjørnebær, krekling og pepper.
Gunnhild Bjørnsti Er eplesider fra Norge verdens beste? Mye sol, mye lys, kjølige netter. Epler trives i Norge og skaper elegant sider!
Gunnhild Bjørnsti Dette er druen som allerede er trendy og anerkjent blant vinelskere Hvite viner som passer til det meste. Et forfriskende glass alene, og vinmatching til skalldyr, fisk, salater, småretter og kylling. Hurra!
Gunnhild Bjørnsti Slik lager du smakfull spritz Når vi skal nyte drikke, passer det med noe kaldt og forfriskende. Duggfrisk hvitvin blir sjelden feil, men kan fort bli lunken i glasset. Spritz, derimot, har rikelig med isbiter, og er enkelt å mikse.
Gunnhild Bjørnsti Gin og akevitt - sommerens trend NY PODKAST-EPISODE: Taras faste vinspaltist og sommelier Gunnhild Bjørnsti og Taras sjefredaktør Torunn Pettersen, snakker denne gang om gin og akevitt. Lytt til vår podkast Tara Vin her.
Gunnhild Bjørnsti Vinguide: hvor mye sukker og kalorier er det egentlig i vin? Hva er det verdt å vite om vin og kalorier? Vi har en god nyhet: Ikke vær redd for sukker!
Gunnhild Bjørnsti Burgund, vi kommer alltid tilbake til klassikerne God vinmakerkunst blir verdsatt, favorisert og aldri glemt. Har man først fått smaken på viner fra Bourgogne, lengter sansene tilbake!
Gunnhild Bjørnsti Rosévin i rosenes rike Roser og rosévin for sesongen, med duft og smak av Provence. Og midt oppe i alt dette finner vi også superstjernen Brad Pitt...
Gunnhild Bjørnsti Podkastprat: Tid for rosa vinsesong ROSA TERRASSELIV: I denne episoden er det rosévin Taras vinekspert Gunnhild Bjørnsti og Taras sjefredaktør Torunn Pettersen er opptatte av. Du finner episoden her.
Gunnhild Bjørnsti Velsmakende viner til asiatisk mat Krydder, urter, soya og sursøte sauser. Krevende smaker til vin, men det finnes håp
Gunnhild Bjørnsti Påskevin som skaper fryd Gode smaker i glasset beriker måltidene både til fjells, ved sjøen og på terrassen.
Gunnhild Bjørnsti Podkast om vin: Påske i glasset PÅSKE-EPISODE: I podkasten Tara VIN kan du høre Taras vin-ekspert Gunnhild Bjørnsti og Taras sjefredaktør Torunn Pettersen. Du finner episoden her
Gunnhild Bjørnsti Vin + film = gode opplevelser Kos deg med en film fra vinens rike, og bli inspirert til å lære.
Gunnhild Bjørnsti Vin til sjømat LYTT TIL: Ny episode av podkasten Tara VIN. Hør Taras faste vinekspert Gunnhild Bjørnsti i samtale med taras sjefredaktør Torunn Pettersen, denne gangen om vin til sjømat. Du finner episoden her
Gunnhild Bjørnsti Bag-in-box til vinterferien VIN TIL VINTERFERIEN: I Taras podkast Tara VIN kan du lære mer om bag-in-box-viner. Du finner episoden her
Gunnhild Bjørnsti - Flere sammen styrker sanseapparatet. Selv om man bare er en liten gruppe. Gunnhild har vært Taras faste vinspaltist siden første utgaven i 2005. Hun er journalist og sommelier, og har i en årrekke fulgt med på trender og besøkt vinområder verden over.
Gunnhild Bjørnsti Podcast: Lette viner i januar VINKURS PÅ ØRET: I januar vil vi ha lette viner. Hør våre anbefalinger i vår nye podkast Tara VIN. Den finner du her: https://pod.space/taravin
Gunnhild Bjørnsti Budsjettviner for januar Mye smak, og rimelig pris? Joda, det finnes! Her får du gode råd for starten på det nye året.
Gunnhild Bjørnsti Verdens mest berømte julekake? SMUGLE-KAKE: Estelles berømte jule-fruktkake ble smuglet inn i fengselet til Nelson Mandela. Oppskriften får du her.
Gunnhild Bjørnsti Franskinspirert jul i år: Alt du må vite om østers og 5 favoritt drikkelser til jul FRANSKE FØLELSER: Gunnhild lar seg inspirere av fransk jul sammen med Egil Nordeide, butikksjef hos Maschmanns Matmarked, Nicolas Mahé de Berdouaré, fransk vinhandler, og Sissel Dahl fra det franske turistkontoret Atout France.
Gunnhild Bjørnsti Her er den beste vinen til norsk julemat Stadig flere nyter vin til tradisjonsrik julemat. Se hva som passer best til pinnekjøtt, ribbe, torsk og dessert.
Gunnhild Bjørnsti Bli med på vin- og champagnekurs under Tara-weekend: - Det bobler når kvinner møtes KUNST OG VIN: Vinkursene på Taraweekend holdes i den vakre Kai Fjell-salen på Vestlia Resort