Søvn vektnedgang

Det skjer mye viktig i kroppen når vi sover, blant annet får vi økt produksjon av veksthormoner som styrer cellefornyelsen.

© Getty Images

Derfor er søvn nøkkelingrediensen for vektnedgang

Tara Livslyst podcast: Ja, du kan faktisk sove deg tynn! Du har sikkert hørt det før, men søvn er vidundermiddelet som hjelper mot det meste.

3. desember 2017 av Rebekka Nøkling

Hør podcast her:

TIPS: Velg "Listen in browser" eller trykk på playknappen!

Dette handler podcasten om:

Søvn er en gratis og «bivirkningsfri medisin» som hjelper oss til å opprettholde en god balanse og harmoni i kroppen vår. Men når man først har begynt å sove dårlig, kan redselen for ikke å få sove bli den verste fienden

Vi gir deg triksene for å få nattesøvnen tilbake – og bonusen er at du også får en god hormonbalanse, vektkontroll og en positiv cellefornyelse i løpet av natten! 

Hør også: Tara Livslyst podcast 1 - Hvordan kan det å tørre og være mer kvinnelig hjelpe på livslyst og energi i hverdagen?

Tara Livslyst podcast 2 - Denne yogaøvelsen har forskining vist demper betennelser, gir deg bedre hukommelse og et lengre liv.

Tara Livslyst podcast 3 - Medfølelse gjør deg lykkelig og frisk - men medlidenhet har motsatt effekt. Lær deg forskjellen!

Les mer om programlederne Rebekka Nøkling og John John Bruseth her.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...