Glad kvinne med kaffe
Hvilken dato blir din lykkedag? © Getty Images

Stjernetegnet ditt avslører: Denne datoen i 2023 er din lykkedag

Stjernetegnet ditt forteller også hva du har lært i 2022.

1. januar 2023 av Henny Müller Dahl

Med et nytt år følger ofte mye selvrefleksjon, fornyet energi og mange drømmer om fremtiden. Og hvis du er typen som bryr deg om stjernetegn, vet du definitivt at stjernene kan gi deg et lite hint om hvordan året ditt blir.

Men visste du at hvert stjernetegn faktisk også har en helt spesiell lykkedag? Nedenfor kan du finne ut hvilken dato i 2023 som blir DIN lykkedag basert på stjernetegnet ditt. Lær samtidig også mer om hva 2022 betydde for deg.

Væren – 16. mai

Bursdag: 21. mars - 20. april 

For Væren var 2022 et år preget av nye begynnelser, og som Vær brukte du mest sannsynlig mye tid på å finne deg selv på nytt i løpet av året.

Det høres litt kryptisk ut, men i første del av 2023 vil planeten Jupiter stå i ditt tegn – helt frem til 16. mai. Fra 16. mai vil altså selvfølelsen din begynne å vokse og bli bedre, og det er derfor en perfekt tid for å ta store og livsendrende beslutninger.

Tyren – 16. mai

Bursdag: 21. april - 21. mai

Tyren brukte en stor del av 2022 på å gjenoppdage seg selv. Du reflekterte mye i 2022, og stjernene sier at du vil fortsette med det til år 2024, når en ny periode i livet ditt begynner.

Som Tyren er din lykkedag i 2023 den samme som Væren, nemlig 16. mai. Planeten Jupiter forlater her tegnet Væren og går inn i Tyrens tegn – og dette vil hjelpe deg med å løsne opp og gi deg en følelse av fred. Fra 16. mai vil du også oppleve fornyet energi, og dette vil være spesielt bra for karrieren din.

Tvilling – 17. januar 

Bursdag: 22. mai - 21. juni 

Som Tvilling har du kanskje opplevd at 2022 har vært et godt karriereår. Som noen av de andre stjernetegnene har du brukt mye tid på å finne deg selv på nytt. Noen vil kanskje mene at du til tider har vært litt for aggressiv i å forfølge drømmene dine – men gjennom året har du kunnet utnytte dine fantastiske kommunikasjonsevner, som har tatt deg langt!

Fra 17. januar 2023 vil du oppleve mindre stress og utmattelse. Du vil være i stand til å ta raskere beslutninger og hvis det er noe i livet ditt du er misfornøyd med, vil du ikke lenger være redd for å gjøre de nødvendige endringene som kan lede deg dit du ønsker.

Lykkedag baset på stjernetegn
I 2023 vil Tvillingen oppleve mindre stress og utmattelse. © Getty Images

Krepsen – 30. august 

Bursdag: 22. juni - 23. juli 

Som kreps har du kanskje fått en litt irriterende start på 2022, og du har kanskje opplevd en del motgang på veien. Men som alltid har du klart å komme deg opp igjen! I 2022 har du også klart å bryte ut av skallet ditt og du har vist andre at du er et sensitivt vesen. 

Både august og september 2023 blir gode måneder for deg. Her vil du oppleve fornyet styrke og besluttsomhet. 30. august 2023 blir din lykkedag, og du vil bli inspirert til å nå målene dine, uansett om det handler om forelskelse, karriere eller noe helt annet.

Løven – 7. februar

Bursdag: 24. juli - 23. august 

I 2022 kunne du som løve finne en harmonisk balanse på de stedene i livet hvor du følte en ubalanse før. Romantiske og profesjonelle partnerskap var drivkraften din, og 2022 var den perfekte tiden for deg å planlegge store livsbegivenheter – kanskje du har fått en baby, forlovet deg, kjøpt nytt hus, reist eller startet din egen bedrift?

Posisjonene til planetene i 2023 kan bety at du kan oppleve noe motgang, men dette vil bare gjøre deg sterkere og gi deg verdifull erfaring for fremtiden. Den 7. februar 2023 vil planetene Jupiter og Merkur være i en posisjon som vil få deg til å føle deg vellykket og trygg når det kommer til kjærlighet, familie og karriere. 

Jomfru – 1. april 

Bursdag: 24. august - 23. september 

I 2022 opplevde du som Jomfru mye flaks. I starten av året var du kanskje litt forsiktig, men du klarte å avslutte året på en god måte. Du har tatt deg selv i å tenke mye på fremtiden – og kanskje spesielt i forhold til penger. Samtidig har du klart å pleie dine personlige relasjoner med gode resultater.

Den beste tiden i 2023 vil være hele andre kvartal, som begynner 1. april. Men allerede fra nå av og nesten hele våren 2023 vil du oppleve en helt ny energi. Det vil gi deg muligheten til å styrke relasjonene dine enda mer, og samtidig lære en ny type selvkjærlighet.

Les også: Er du og partneren din en god match? Det kan stjernene gi svaret på

Lykkedag basert på stjernetegn
Jomfruen vil oppleve en helt ny energi i 2023. © Getty Images

Vekten – 30. oktober 

Fødselsdag: 24. september - 23. oktober 

I 2022 har du som Vekt blitt mer moden – både personlig og profesjonelt. I 2022 åpnet det seg mange nye muligheter, men du fant fort ut at det var opp til deg selv å oppnå de resultatene du ønsket. Mot slutten av 2022 har du sannsynligvis også blitt kvitt en del av den store følelsesmessige bagasjen du har bært på lenge. 

2023 blir et bra år for Vekten – men du vil selvfølgelig oppleve noen opp- og nedturer som ikke kan unngås. 30. oktober 2023 vil du oppdage at alt stort sett er under kontroll. Her vil du oppnå en ny og unik form for trygghet, som gjør at du bare kommer til å bli sterkere av motstanden du møter.

Skorpion – 16. november 

Bursdag: 24. oktober - 22. november 

Kanskje du som Skorpion opplevde at 2022 ikke startet fullt så positivt som du ønsket. Du har kanskje opplevd litt angst og distraksjon som holder deg tilbake, men året endte mest sannsynlig på en god måte.

Heldigvis blir 2023 et bra år for Skorpionen, og du vil være et av de heldigste stjernetegnene i hele 2023. Det blir et år uten mange nedturer, og den gode energien topper seg 16. november 2023. 

Skytten – 17. januar 

Bursdag: 23. november - 21. desember 

Året 2022 har været lidt kaotisk for Skytten. Planeten Jupiters bevægelser har påvirket dine følelser, og du har haft et øget behov for at meditere og reflektere. Du er blevet udfordret, men du er også blevet inspireret og har haft mulighed for at forbedre nogle af dine relationer. 

For Skytten kan 2023 også blive et år med udfordringer, men der vil også være masser af positive øjeblikke. Husk at værne om de ting i livet, som er vigtigst for dig. Du vil kunne bruge al modgang som vigtig læring, og allerede den 17. januar 2023 vil du have mulighed for at lave vigtige karrieretræk. Det vil påvirke dit liv til det bedre! 

Lykkedag basert på stjernetegn
I 2023 får du som er Skytten muligheten for å ta viktige karrierevalg. © Getty Images

Steinbukken – 23. mars 

Bursdag: 22. desember - 20. januar 

Steinbukkens 2022 har vært preget av mye hardt arbeid. Som Steinbukk er du generelt et hardtarbeidende vesen, men i 2022 oppdaget du mest sannsynlig at å hvile bare gjør deg til et bedre menneske. Spesielt mot slutten av året har du følt at all jobben du har lagt ned har gitt gode resultater. Kjærlighetslivet ditt har også vært stabilt hele året.

Den 23. mars 2023 vil du oppleve at selvfølelsen og selvtilliten din blir bedre. Du vil bli tvunget til å elske deg selv som du er. Du vil vokse som person i 2023, og du vil få mulighet til å finne løsninger på langvarige problemer – for eksempel hvis du har hatt en konflikt med et familiemedlem over lengre tid.

Vannmannen – 30. oktober 

Bursdag: 21. januar - 19. februar 

Vannmannen har hatt mange intense og stressende øyeblikk i 2022, men det er ingenting styrken din ikke kan overvinne. Du har brukt noen år på å finne deg selv på nytt, og du har hatt en periode hvor du har avsluttet kapitler og startet på nytt.

Hele oktober 2023 blir en veldig positiv måned for Vannmannen. Du vil oppleve å ha flaks når det kommer til økonomi, romantikk og i ditt personlige liv generelt. Du vil knytte nye forbindelser og få større respekt blant kollegene dine. 30. oktober 2023 vil være en spesiell dag fordi den vil markere slutten på noen hindringer i familie- og arbeidslivet. Etter denne datoen vil du være klar til å gå videre etter de eventuelle utfordringene du har opplevd så langt i 2023. 

Fiskene – 7. mars 

Bursdag: 20. februar – 20. mars 

Fiskene kom seg godt gjennom 2022, selv om det kan ha ligget i kortene at året ville bli utfordrende for deg. Du taklet alle utfordringer med stil, akkurat som en Fisk alltid gjør. Planeten Neptun har stor innflytelse på hvordan et år blir for deg generelt, og fordi planeten var i retrograd deler av året, har du også opplevd noen tilbakeslag i livet ditt.

Våren 2023 vil planeten Saturn nærme seg stjernetegnet ditt, og derfor vil 7. mars 2023 markere overgangen til en ny fase for Fiskene. Du kan føle deg presset til å lykkes, men det viktigste er at du begynner å bygge et solid grunnlag for fremtiden som du trenger for å trives.

Les også: Stjernene guider deg til å finne drømmejobben din

Kilde: Glam.comAstrology.com 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...