Stjernetegnet Vannmannen

Vi har samlet en liste med ting som er verdt å vite om stjernetegnet Vannmannen. 

© tara.no

Stjernetegnet Vannmannen

Hvordan er Vannmannen i et forhold og som singel? Hvilke styrker og utfordringer har stjernetegnet?

10. april 2022 av Redaksjonen

Bursdag: 21. januar - 19. februar

Element: Lufttegn

Stjernetegnet Vannmannen, med det latinske navnet Aquarius, er et veldig vennlig, høflig og rolig menneske, som dog elsker å overraske ved å gjøre noe uforutsigbart. Vannmannen er blant annet morsom, blid, selvstendig, diplomatisk og sympatisk.

Under kan du lese detaljert om hvilke styrker og utfordringer stjernetegnet Vannmannen har, og du kan også bli klokere på hvordan Vannmannen er i et forhold, som singel, som forelder og som venn. Er Vannmannen ditt stjernetegn? Så kan det nok være interessant å lese om stjernene har rett i sin analyse av deg.

Les også om:

1. Vannmannens styrker

Vannmannen har masse gode idéer og det kommer nok av at du er svært kreativ. Du er original - og det er dine idéer også. Både når det kommer til å finne en spennende og litt annerledes film å se, hvis du skal arrangere en fest, eller brainstorme på jobben - så kan man alltid sørge for at du stiller opp.

Utover det har du også en styrke til å berolige hysteriske mennesker, og til å få barn til å falle i ro. 

2. Vannmannens utfordringer

Sosialt har du en tendens til å velge kvantitet over kvalitet. Du vil heller ha mange venner fremfor få intime venner. Det er altfor mye som skal oppdages og utforskes til å skulle være bundet til en eller to vennskap.

Andre kan oppleve det som at du noen ganger virker uoppmerksom, men det er faktisk tvert i mot - du har alltid kontroll på hva som skjer. 

stjernetegnet vannmannen styrker og utfordringer

Stjernetegnet Vannmannen er full av gode ideer.

© tara.no

3. Vannmannen i parforhold

I et parforhold er det viktig for deg at du har frihet til å dyrke dine utallige interesser og bruker tid med vennene dine. Du er ikke opptatt av det materialistiske og bryr deg ikke om partneren din har masse penger - det som betyr noe for deg er at dere sammen kan ha intellektuelle og interessante samtaler.

Det betyr også mye for deg at dere er ærlige med hverandre. Dersom det er noe som bekymrer deg forteller du det alltid til kjæresten din. Du passer også på å fortelle kjæresten din ofte hvor mye du elsker han eller henne. Det verste du vet er når partneren din lyver for deg eller holder sine tanker og følelser for seg selv.

Vannmenn slår seg sjeldent til ro i et fast forhold. Du synes nemlig det er vanskelig å knytte deg til én person. Hvis du finner the one, elsker du dog lange samtaler om fremtiden. 

4. Vannmannen som singel

Stjernetegnet Vannmannen elsker å være singel - du liker nemlig å gjøre akkurat det du vil, og synes det er deilig å kunne ta valg uten å ta hensyn til andre.

Du setter stor pris på, og krever, den friheten du har. Og det er viktig at en fremtidig partner skal vite. Han eller hun skal nemlig ha noe eget å by på hvis de skal fange interessen din. Ellers føler du at du like gjerne kan være singel. 

Les også: Vet du hva din ascendant er?

stjernetegnet vannmannen i et forhold

Stjernetegnet Vannmannen har bruk for fritid for å dyrke interessene sine. 

© tara.no

5. Vannmenn som forelder

Du er et sosialt menneske, og det betyr mye for deg at du fortsatt kan ses med venninnene dine etter du har fått barn - gjerne hvor barnet ditt er med.

Barnet ditt kommer til å lære mye av dine sosiale kompetanser og ditt vennlige sinn. Du synes ikke at alt behøver å gå etter boken - vi lærer av feilene våre og du mener det ikke skader noen å lære nye, spennende ting. 

6. Vannmannen som venn

Vannmannen er en inspirerende venn. Du har en holdning til alt, elsker å undersøke ting og bli klokere. Du er modig i det at du har litt særegne holdninger og idéer - derfor inspirerer du vennene dine til å tenke utenfor boksen, være seg selv og tørre å tro på dem selv.

Du er dog også den vennen som ofte får vennegruppen i problemer. Du elsker å ha det gøy og utforske verden, og er ikke redd for å gjøre ting som får konsekvenser i ettertid. Du er derfor den vennen som ofte overbeviser vennegruppen om å gjøre nye ting. 

stjernetegnet vannmannen som venn

Som stjernetegnet Vannmann kan det være vanskelig å holde styr på alle tankene dine.

© tara.no

7. Kjente personer født i Vannmannens tegn

Du er ikke den eneste som besitter Vannmannens vennlige og gåtefulle jeg. Her har vi samlet en rekke kjendiser med samme stjernetegn som deg.

 • Vendela Kirsebom (12. januar)

 • Jakob Oftebro (12. januar)

 • Stian Blipp (30. januar)

 • Justin Timberlake (31. januar)

 • Shakira (2. februar)

 • Cristiano Ronaldo (5. februar)

 • Ashton Kutcher (7. februar)

 • Jennifer Aniston (11. februar)

 • Taylor Lautner (11. februar)

 • Robbie Williams (13. februar)

 • Paris Hilton (17. februar)

8. Vannmannen i stjernetegn, ascendant i...

Sol i Vannmannen, ascendant i Væren

Har du noen gang blitt fortalt at du kan være litt provoserende? Du er nemlig typen som liker å gå mot strømmen og utfordre andres holdninger. Du er ikke så glad i rutiner og kontinuitet, og derfor er du alltid på jakt etter nye spennende opplevelser.

Sol i Vannmannen, ascendant i Tyren

Føler du det noen ganger er vanskelig å velge mellom et rolig, stabilt liv eller et liv fullt av frihet og fleksibilitet? Andre oppfatter deg oftest som rasjonell og fornuftig, men når de blir kjent med deg vil de se at du har en indre eventyrer som du ikke kan eller vil holde tilbake.

Sol i Vannmannen, ascendant i Tvillingene

Du er inspirerende å være rundt fordi du er kreativ og nytenkende, og du vil gjerne dele alle oppfinnelsene dine med menneskene rundt deg. Du trenger mye frihet og du har ikke behov for et tradisjonelt familieliv med hus, hytte og hund. 

Sol i Vannmannen, ascendant i Krepsen

Ascendenten din gjør at du trenger noen nære relasjoner, men soltegnet ditt trekker litt i motsatt retning. Du trenger frihet, og derfor trives du ikke så godt i alt for låste rammer. Men du trenger folk du elsker rundt deg.

Sol i Vannmannen, ascendant i Løven

Du vil helst skille deg ut fra mengden og liker å tenke ut av boksen. Du er den beste utgaven av deg selv og prøver ikke å være noen andre!

Sol i Vannmannen, ascendant i Jomfruen

Selv om du innerst inne er ganske spontan og eventyrlisten, har du også en analytisk, kritisk side. Du er svært intellektuell og elsker å lære nye ting. Kombinasjonen av egenskapene dine gjør at du definitivt er typen som får mange gode ideer og faktisk også får dem ut i live!

Sol i Vannmannen, ascendant i Vekten

Du kan være litt redd for å irritere andre mennesker, noe som betyr at du ofte holder tankene dine for deg selv. Det er dog ingen tvil om at du har noen særegne holdninger og liker å gjøre din greie. 

Sol i Vannmannen, ascendant i Skorpionen

Ascendenten din får deg til å virke litt tilbakeholdende, og soltegnet ditt får deg til å virke ganske kritisk. Det trenger ikke være noe negativt, andre må komme under huden på deg for å skjønne at du faktisk oser av spontanitet, kjærlighet og spennende ideer.

Sol i Vannmannen, ascendant i Skytten

Jo sprøere en idé er, jo mer sannsynlig er det at du gjør det. Du elsker nemlig å bli utfordret! Du er ekstremt nysgjerrig og eventyrlysten, og derfor har du kanskje fått beskjed om at du kan være litt provoserende. I tillegg er du svært åpen og direkte, så folk vet nesten alltid hvor de har deg.

Sol i Vannmannen, ascendant i Steinbukken

Du er en person med mange ideer på lur, og du er flink til å realisere dem. Dog holder du ideene ofte for deg selv, og du kan jo vurdere å begynne å dele dem med andre? 

Sol i Vannmannen, ascendant i Vannmannen

Du er et selvstendig individ som ikke er redd for å gå mot strømmen. Du liker kreativ tenkning og kan faktisk være ganske åndelig også? Folk rundt deg blir ofte inspirert av deg fordi du sier og tenker ting de kanskje ikke tør å si høyt. Du er ikke redd for å si hva du synes, noe som også av og til kan få deg i utfordrende situasjoner. 

Sol i Vannmannen, ascendant i Fiskene

Du kan være litt fjern noen ganger, men dog vet du godt hva du vil gjøre med livet ditt, og du gjør alt du kan for å nå målene og drømmene dine.

Kilder: “Vandmanden” av Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Les også: Hva er ditt månetegn?

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...