Stjernetegnet Vannmannen

Vi har samlet en liste med ting som er verdt å vite om stjernetegnet Vannmannen. 

© tara.no

Stjernetegnet Vannmannen

Hvordan er Vannmannen i et forhold og som singel? Hvilke styrker og utfordringer har stjernetegnet?

30. oktober 2021 av Redaksjonen

Bursdag: 21. januar - 19. februar

Element: Lufttegn

Stjernetegnet Vannmannen, med det latinske navnet Aquarius, er et veldig vennlig, høflig og rolig menneske, som dog elsker å overraske ved å gjøre noe uforutsigbart. Vannmannen er blant annet morsom, blid, selvstendig, diplomatisk og sympatisk.

Under kan du lese detaljert om hvilke styrker og utfordringer stjernetegnet Vannmannen har, og du kan også bli klokere på hvordan Vannmannen er i et forhold, som singel, som forelder og som venn. Er Vannmannen ditt stjernetegn? Så kan det nok være interessant å lese om stjernene har rett i sin analyse av deg.

Les også om:

1. Vannmannens styrker

Vannmannen har masse gode idéer og det kommer nok av at du er svært kreativ. Du er original - og det er dine idéer også. Både når det kommer til å finne en spennende og litt annerledes film å se, hvis du skal arrangere en fest, eller brainstorme på jobben - så kan man alltid sørge for at du stiller opp.

Utover det har du også en styrke til å berolige hysteriske mennesker, og til å få barn til å falle i ro. 

2. Vannmannens utfordringer

Sosialt har du en tendens til å velge kvantitet over kvalitet. Du vil heller ha mange venner fremfor få intime venner. Det er altfor mye som skal oppdages og utforskes til å skulle være bundet til en eller to vennskap.

Andre kan oppleve det som at du noen ganger virker uoppmerksom, men det er faktisk tvert i mot - du har alltid kontroll på hva som skjer. 

stjernetegnet vannmannen styrker og utfordringer

Stjernetegnet Vannmannen er full av gode ideer.

© tara.no

3. Vannmannen i parforhold

I et parforhold er det viktig for deg at du har frihet til å dyrke dine utallige interesser og bruker tid med vennene dine. Du er ikke opptatt av det materialistiske og bryr deg ikke om partneren din har masse penger - det som betyr noe for deg er at dere sammen kan ha intellektuelle og interessante samtaler.

Det betyr også mye for deg at dere er ærlige med hverandre. Dersom det er noe som bekymrer deg forteller du det alltid til kjæresten din. Du passer også på å fortelle kjæresten din ofte hvor mye du elsker han eller henne. Det verste du vet er når partneren din lyver for deg eller holder sine tanker og følelser for seg selv.

Vannmenn slår seg sjeldent til ro i et fast forhold. Du synes nemlig det er vanskelig å knytte deg til én person. Hvis du finner the one, elsker du dog lange samtaler om fremtiden. 

4. Vannmannen som singel

Stjernetegnet Vannmannen elsker å være singel - du liker nemlig å gjøre akkurat det du vil, og synes det er deilig å kunne ta valg uten å ta hensyn til andre.

Du setter stor pris på, og krever, den friheten du har. Og det er viktig at en fremtidig partner skal vite. Han eller hun skal nemlig ha noe eget å by på hvis de skal fange interessen din. Ellers føler du at du like gjerne kan være singel. 

Les også: Vet du hva din ascendant er?

stjernetegnet vannmannen i et forhold

Stjernetegnet Vannmannen har bruk for fritid for å dyrke interessene sine. 

© tara.no

5. Vannmenn som forelder

Du er et sosialt menneske, og det betyr mye for deg at du fortsatt kan ses med venninnene dine etter du har fått barn - gjerne hvor barnet ditt er med.

Barnet ditt kommer til å lære mye av dine sosiale kompetanser og ditt vennlige sinn. Du synes ikke at alt behøver å gå etter boken - vi lærer av feilene våre og du mener det ikke skader noen å lære nye, spennende ting. 

6. Vannmannen som venn

Vannmannen er en inspirerende venn. Du har en holdning til alt, elsker å undersøke ting og bli klokere. Du er modig i det at du har litt særegne holdninger og idéer - derfor inspirerer du vennene dine til å tenke utenfor boksen, være seg selv og tørre å tro på dem selv.

Du er dog også den vennen som ofte får vennegruppen i problemer. Du elsker å ha det gøy og utforske verden, og er ikke redd for å gjøre ting som får konsekvenser i ettertid. Du er derfor den vennen som ofte overbeviser vennegruppen om å gjøre nye ting. 

stjernetegnet vannmannen som venn

Som stjernetegnet Vannmann kan det være vanskelig å holde styr på alle tankene dine.

© tara.no

7. Kjente personer født i Vannmannens tegn

Du er ikke den eneste som besitter Vannmannens vennlige og gåtefulle jeg. Her har vi samlet en rekke kjendiser med samme stjernetegn som deg.

 • Vendela Kirsebom (12. januar)

 • Jakob Oftebro (12. januar)

 • Stian Blipp (30. januar)

 • Justin Timberlake (31. januar)

 • Shakira (2. februar)

 • Cristiano Ronaldo (5. februar)

 • Ashton Kutcher (7. februar)

 • Jennifer Aniston (11. februar)

 • Taylor Lautner (11. februar)

 • Robbie Williams (13. februar)

 • Paris Hilton (17. februar)

Kilder: “Jomfruen” av Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Les også: Hva er ditt månetegn?

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...