stjernetegnet skorpionen

Vi har samlet en liste med ting det er verdt å vite om stjernetegnet Skorpionen. 

© tara.no

Stjernetegnet Skorpionen

Hvordan er Skorpionen i et forhold og som singel? Hvilke styrker og utfordringer har stjernetegnet?

2. november 2021 av Redaksjonen

Bursdag: 24. oktober - 22. november

Element: Vanntegn

Stjernetegnet Skorpion, med det latinske navnet Scorpio, er en svært selvsikker person som ikke er redd for å være rett frem. Du er selektiv når det kommer til vennskap, men til gjengjeld er du ekstremt lojal overfor de vennene du har. Du er opptatt av rettferdighet, men allikevel elsker du å få siste ord.

Under kan du lese detaljert om hvilke styrker og utfordringer stjernetegnet Skorpionen har, og du kan også bli klokere på hvordan Skorpionen er i et forhold, som singel, som forelder og som venn. Er Skorpionen ditt stjernetegn? Så kan det nok være interessant å lese om stjernene har rett i sin analyse av deg.

Les også om:

1. Skorpionens styrker

Som Skorpion har du en fantastisk intuisjon - en sjette sans kanskje? Magefølelsen din er nemlig oftest riktig - kanskje er det derfor at stjernetegnet Skorpionen gir de beste rådene. 

2. Skorpionens utfordringer

Den største utfordringen du har som Skorpion er å gå slipp. Hvis du går gjennom sorg eller problemer har du en tendens til å tenke for mye, før du virkelig bearbeider dem. Skorpionen forsøker å opprettholde stoltheten sin, og det vil derfor være vanskelig for deg å vise dine dypeste følelser. 

stjernetegnet skorpionen styrker og utfordringer

Stjernetegnet Skorpionen har en fantastisk intuisjon. 

© tara.no

3. Skorpionen i et parforhold

Når du som Skorpion er i et forhold er det ikke bare for moro skyld. Du elsker et intenst og ekte parforhold - og din partners lykke vil alltid komme først. Du elsker nesten alt ved å være i et forhold.

Selv om du kan krangle med partneren din privat, vil du alltid forsvare kjæresen din ovenfor andre. Du finner deg nemlig ikke i at noen taler vondt om, eller utnytter ham. Derfor betyr det mye for deg at partneren din viser at han er til å stole på.

4. Skorpionen som singel

Skorpionkvinner nyter å bruke makten sin til å være litt mystisk og gåtefull, for du vil ikke at det skal være lett for en potensiell partner å lese deg.

Du er en kvinne med sterke følelser - og disse følelsene liker du best å holde for deg selv. Skorpionen liker ikke å bruke tid på useriøse dates og forhold, så du velger å være tålmodig inntil den rette banker på døren. Når du først faller for en person - da faller du hardt.

Les også: Hva er din fødselsblomst? Og hva sier den om deg?

stjernetegnet skorpionen i et forhold

Når stjernetegnet Skorpionen er i et forhold er det ikke bare for morro skyld, 

© tara.no

5. Skorpionen som forelder

Stjernetegnet Skorpion er en beskyttende forelder. Hvis noen gjør barnet ditt vondt er du der med en gang. Du strekker deg langt for å sørge for at barnet ditt har det godt og du vil jobbe hardt for at de små er glade og tilfreds.

Du passer på å lære barna dine å møte vanskeligheter med et modig sinn og du gir dem plass til å gjøre feil. Du elsker å bruke tid på å oppmuntre barna dine til å nå målene sine. 

6. Skorpionen som venn

Skorpionen er den lojale venn! Når du først har kommet nærme en person forventer du at dere skal være venner for evigt. Du anser vennene dine som familien din og har ryggen deres uansett når og hvor.
Du er ekstremt pålitelig, hvilket også gjør at du er den i vennegruppen som vet alles hemmeligheter. Alle vennene dine vet nemlig at du vil ta med hemmelighetene deres i graven og aldri fortelle dem til noen. 

stjernetegnet skorpionen som venn

Skorpionen har store drømmer og ambisjoner. 

© tara.no

7. Kjente personer født i Skorpionens tegn

Du er ikke den eneste som besitter Skorpionens fascinerende og dragende evner. Her har vi samlet en rekke kjendiser med samme stjernetegn som deg.

 • Ryan Reynolds (23. oktober)

 • Drake (24. oktober)

 • Katy Perry (25. oktober)

 • Julia Roberts (28. oktober)

 • Frank Ocean (28. oktober)

 • Aksel Hennie (29. oktober)

 • Kendall Jenner (3. november)

 • Matthew McConaughey (4. november)

 • Emma Stone (6. november)

 • Ellen Pompeo (10. november)

 • Demi Moore (11. november)

 • Leonardo Dicaprio (11. november)

 • Anne Hathaway (12. november)

 • Ryan Gosling (12. november)

Kilder: “Jomfruen” av Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Les også: Hva er ditt månetegn?

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...