stjernetegnet skorpionen

Vi har samlet en liste med ting det er verdt å vite om stjernetegnet Skorpionen. 

© tara.no

Stjernetegnet Skorpionen

Hvordan er Skorpionen i et forhold og som singel? Hvilke styrker og utfordringer har stjernetegnet?

10. april 2022 av Redaksjonen

Bursdag: 24. oktober - 22. november

Element: Vanntegn

Stjernetegnet Skorpion, med det latinske navnet Scorpio, er en svært selvsikker person som ikke er redd for å være rett frem. Du er selektiv når det kommer til vennskap, men til gjengjeld er du ekstremt lojal overfor de vennene du har. Du er opptatt av rettferdighet, men allikevel elsker du å få siste ord.

Under kan du lese detaljert om hvilke styrker og utfordringer stjernetegnet Skorpionen har, og du kan også bli klokere på hvordan Skorpionen er i et forhold, som singel, som forelder og som venn. Er Skorpionen ditt stjernetegn? Så kan det nok være interessant å lese om stjernene har rett i sin analyse av deg.

Les også om:

1. Skorpionens styrker

Som Skorpion har du en fantastisk intuisjon - en sjette sans kanskje? Magefølelsen din er nemlig oftest riktig - kanskje er det derfor at stjernetegnet Skorpionen gir de beste rådene. 

2. Skorpionens utfordringer

Den største utfordringen du har som Skorpion er å gå slipp. Hvis du går gjennom sorg eller problemer har du en tendens til å tenke for mye, før du virkelig bearbeider dem. Skorpionen forsøker å opprettholde stoltheten sin, og det vil derfor være vanskelig for deg å vise dine dypeste følelser. 

stjernetegnet skorpionen styrker og utfordringer

Stjernetegnet Skorpionen har en fantastisk intuisjon. 

© tara.no

3. Skorpionen i et parforhold

Når du som Skorpion er i et forhold er det ikke bare for moro skyld. Du elsker et intenst og ekte parforhold - og din partners lykke vil alltid komme først. Du elsker nesten alt ved å være i et forhold.

Selv om du kan krangle med partneren din privat, vil du alltid forsvare kjæresen din ovenfor andre. Du finner deg nemlig ikke i at noen taler vondt om, eller utnytter ham. Derfor betyr det mye for deg at partneren din viser at han er til å stole på.

4. Skorpionen som singel

Skorpionkvinner nyter å bruke makten sin til å være litt mystisk og gåtefull, for du vil ikke at det skal være lett for en potensiell partner å lese deg.

Du er en kvinne med sterke følelser - og disse følelsene liker du best å holde for deg selv. Skorpionen liker ikke å bruke tid på useriøse dates og forhold, så du velger å være tålmodig inntil den rette banker på døren. Når du først faller for en person - da faller du hardt.

Les også: Hva er din fødselsblomst? Og hva sier den om deg?

stjernetegnet skorpionen i et forhold

Når stjernetegnet Skorpionen er i et forhold er det ikke bare for morro skyld, 

© tara.no

5. Skorpionen som forelder

Stjernetegnet Skorpion er en beskyttende forelder. Hvis noen gjør barnet ditt vondt er du der med en gang. Du strekker deg langt for å sørge for at barnet ditt har det godt og du vil jobbe hardt for at de små er glade og tilfreds.

Du passer på å lære barna dine å møte vanskeligheter med et modig sinn og du gir dem plass til å gjøre feil. Du elsker å bruke tid på å oppmuntre barna dine til å nå målene sine. 

6. Skorpionen som venn

Skorpionen er den lojale venn! Når du først har kommet nærme en person forventer du at dere skal være venner for evigt. Du anser vennene dine som familien din og har ryggen deres uansett når og hvor.
Du er ekstremt pålitelig, hvilket også gjør at du er den i vennegruppen som vet alles hemmeligheter. Alle vennene dine vet nemlig at du vil ta med hemmelighetene deres i graven og aldri fortelle dem til noen. 

stjernetegnet skorpionen som venn

Skorpionen har store drømmer og ambisjoner. 

© tara.no

7. Kjente personer født i Skorpionens tegn

Du er ikke den eneste som besitter Skorpionens fascinerende og dragende evner. Her har vi samlet en rekke kjendiser med samme stjernetegn som deg.

 • Ryan Reynolds (23. oktober)

 • Drake (24. oktober)

 • Katy Perry (25. oktober)

 • Julia Roberts (28. oktober)

 • Frank Ocean (28. oktober)

 • Aksel Hennie (29. oktober)

 • Kendall Jenner (3. november)

 • Matthew McConaughey (4. november)

 • Emma Stone (6. november)

 • Ellen Pompeo (10. november)

 • Demi Moore (11. november)

 • Leonardo Dicaprio (11. november)

 • Anne Hathaway (12. november)

 • Ryan Gosling (12. november)

8. Skorpion i stjernetegn, ascendant i...

Her kan du lese alt om din unike kombinasjon av soltegn (stjernetegn) og ascendant. Hvis du ikke vet hva din ascendant er, kan du finne den her!

Sol i Skorpionen, ascendant i Væren

Væren din vil gjerne frem her i verden! Du liker å være impulsiv, litt gæren og trives godt som center of attention. Dog er kjernen din, altså stjernetegnet ditt Skorpionen, litt mer innadvendt. 

Sol i Skorpionen, ascendant i Tyren

Du er en rolig person med mye lidenskap, altså vil de tingene som betyr noe for deg virkelig bety alt. Selv om du noen ganger kan føle at det renner over med følelser inni deg, er det kun den rolige versjonen av deg selv du viser til de utenfra. 

Sol i Skorpionen, ascendant i Tvillingene

Folk utenfra tenker alltid at du er konstant lykkelig. Men under overflaten er du veldig følsom og kan tenke i timevis på hver lille ting du har gjort eller sagt. Dog gjør heldigvis ascendenten at du klarer å ta en pause fra overtenkningen og heller fokusere på familie og venner. 

Sol i Skorpionen, ascendant i Krepsen

Du er et virkelig lojalt menneske og for deg er de nære relasjonene dine det viktigste i verden. Du er et menneske med mange lag - du tenker dype tanker, er lidenskapelig og er flink til å gjennomskue folk.

Sol i Skorpionen, ascendant i Løven

Du er et ganske komplekst individ, og opplever nok ofte at folk har en helt annen oppfatning av deg selv, enn hva du kanskje tror. Folk som ikke kjenner deg så godt ser på deg som en sterk person full av selvtillit og mot. Men du har også en viss dybde og et mørke som noen ganger kan gjøre deg veldig usikker på deg selv.

Sol i Skorpionen, ascendant i Jomfruen

Det som er viktig for deg i hverdagen er å ha kontroll og trygghet. Derfor bruker du også lang tid på å bli kjent med folk før du velger om det er noen du vil ha et forhold til eller ikke. Du er ikke typen som forteller alt til alle om følelsene dine, men kun noen heldige utvalgte for komme helt inn under huden på deg.

Sol i Skorpionenascendant i Vekten

Ascendenten din får deg til å fremstå svært sosial og den gjør at du er virkelig god i sosiale sammenhenger! Men du er jo egentlig en ganske innadvendt person. Likevel er du svært imøtekommende og flink til å møte nye mennesker med åpne armer. 

Sol i Skorpionen, ascendant i Skorpionen

Du står veldig sterkt i deg selv og er ikke redd for å vise verden hvem du er! Du er en ganske sensitiv person, men det er ikke mange som vet det, for du fremstår som ganske sterk og sta. Mange opplever deg som litt av en gåte de ikke helt klarer å løse.

Sol i Skorpionen, ascendant i Skytten

Du er et menneske som er veldig flink til å lytte til instinktene dine. Det er viktig for deg å være rundt mennesker, for i sosiale lag er du glad og åpen, mens når du er alene kan du ha en tendens til å tenke mørkere tanker. Du har massevis av dybde og mye følelser, men dette er ikke noe du deler med hvem som helst.

Sol i Skorpionen, ascendant i Steinbukken

Seriøs, lidenskapelig og ansvarlig beskriver deg godt. Du er veldig flink til å ta vare på deg selv og andre. Du har en enorm drivkraft, som gjør at du alltid når målene du setter deg. 

Sol i Skorpionen, ascendant i Vannmannen

Du er flink til å tenke utenfor boksen og liker å diskutere med folk. Du er ikke redd for å provosere litt og fortelle folk hva du mener. Du har en ganske følsom side, men det er ikke mange som får se den - kun noen få utvalgte.

Sol i Skorpionen, ascendant i Fiskene

Du er virkelig i kontakt med dine egne følelser, men også andres! Du er veldig uselvisk, og setter alltid alle andre foran deg selv. Det betyr imidlertid ikke at du er svak! Tvert imot! Du vil virkelig kjempe for det og de du elsker.

Kilder: “Skorpionen” av Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Les også: Hva er ditt månetegn?

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...