stjernetegnet steinbuken

Vi har samlet en liste med ting som er verdt å vite om stjernetegnet Steinbukken. 

© tara.no

Stjernetegnet Steinbukken

Hvordan er Steinbukken i et forhold og som singel? Hvilke styrker og utfordringer har stjernetegnet?

31. oktober 2021 av Redaksjonen

Bursdag: 22. desember - 20. januar

Element: Jordtegn

Stjernetegnet Steinbukk, med det latinske navnet Capricorn, er en målbevisst og ambisiøs person, som kan virke harmløs, men som samtidig har ben i nesen. Du er fascinert av suksess og elsker å jobbe deg mot toppen!

Herunder kan du lese mer detaljer om hvilke styrker og utfordringer stjernetegnet Steinbukken har. Du kan også bli klokere på hvordan Steinbukken er i et forhold, som singel, som forelder og som venn. Er du selv Steinbukk i stjernetegn? Så er det nok interessant å lese om stjernene har rett i deres analyse av deg.

Les også om:

1. Steinbukkens styrker

Kjennetegnet for stjernetegnet Steinbukken er at du er utholdende. Når du bestemmer deg for noe kjemper du for å oppnå det du vil - for det å gi opp er ikke en mulighet for deg. Som Steinbukk har du et ekte lederpotensiale. 

2. Steinbukkens utfordringer

Som Steinbukk har du en frykt for å ikke prestere. Du er perfeksjonistisk anlagt og du streber etter å alltid gjøre ditt beste. Dette kan til tider bli for mye for deg, og hvis du ikke lykkes kan selvtilliten få en knekk. 

stjernetegnet steinbukken

Et av kjennetegnene til stjernetegnet Steinbukken er at du er underholdende. 

© tara.no

3. Steinbukken i et parforhold

I et forhold er det viktigste for deg at du er sammen med den riktige partneren, som er lojal og til å stole på. Perfekte dates for deg kan være alt fra hyggelige filmkvelder til å gå ut å spise på en fin restaurant. Det viktigste er kvalitetstid.

Ærlighet er viktig for stjernetegnet Steinbukken, og du er klar til å kjempe de kamper som følger med i et forhold. Steinbukken er nemlig svært realistisk og velvitende om at forhold ikke kun er sukkersøte.

Fordi Steinbukken er et stort familiemenneske vil du alltid være vennlig og betenksom overfor partneren din sin familie. 

4. Steinbukken som singel

Stjernetegnet Steinbukk trives med å være singel da du ikke har det travelt med å finne drømmemannen. Dine interesser og mål i livet prioriterer du nemlig langt høyere enn selve jakten på kjærligheten, og du gidder absolutt ikke sette av egen tid til å lete etter han.

Hvis du likevel finner han, skal han være ambisiøs og jobbe like hardt for å oppnå drømmene sine, som det du gjør. Du ønsker nemlig en god partner som kan være med å skape et sikkert og solid fundament for fremtiden deres.

Les også: Hvilket element har stjernetegnet ditt og hva betyr det?

stjernetegnet steinbukk i et forhold

Stjernetegnet Steinbukk har ingenting i mot å være singel. 

© tara.no

5. Steinbukken som forelder

Stjernetegnet Steinbukk er en forelder med lidenskap. Det er viktig for deg at barna dine lærer fra starten av hvordan ting henger sammen. Du er opptatt av Du er lidenskapelig og dedikert rundt barnet ditt sitt liv, og du gjør alt du kan for at barnet oppnår suksess i det de holder på med - om det så er til dansetrening eller på skolen. Du gjør alt med kjærlighet når det kommer til barna dine, og de vil aldri være i tvil om hvor mye du elsker dem. 

6. Steinbukken som venn

Steinbukken er den hjelpsomme vennen. Du er en sjef i ditt eget liv, og er alltid ansvarlig for å få ting gjort. Derfor vil du gjerne hjelpe vennene dine i å få samme drivkraft i deres liv.

Du er hele vennegruppens helt, som alltid stiller opp. Vennene dine er aldri i tvil om at de kan regne med deg. 

stjernetegnet steinbukken som venn

Som Steinbukk stiller du alltid opp for vennene dine.

© tara.no

7. Kjente personer født i Steinbukkens tegn

Du er ikke den eneste som besitter Steinbukkens fokus og nestekjærlighet. Her har vi samlet en rekke kjendiser med samme stjernetegn som deg.

 • Helena Christensen (25. december)

 • Kit Harington (26. december)

 • Jude Law (29. december)

 • Bradley Cooper (5. januar)

 • Petter Northug (6. januar)

 • Blue Ivy Carter (7. januar)

 • Elvis Presley (8. januar)

 • Kate Middleton (9. januar)

 • Kate Moss (16. januar)

 • Michelle Obama (17. januar)

 • Dolly Parton (19. januar)

Kilder: “Jomfruen” av Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Les også: Visste du at du har 3 stjernetegn?

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...