stjernetegnet steinbuken

Vi har samlet en liste med ting som er verdt å vite om stjernetegnet Steinbukken. 

© tara.no

Stjernetegnet Steinbukken

Hvordan er Steinbukken i et forhold og som singel? Hvilke styrker og utfordringer har stjernetegnet?

9. april 2022 av Redaksjonen

Bursdag: 22. desember - 20. januar

Element: Jordtegn

Stjernetegnet Steinbukk, med det latinske navnet Capricorn, er en målbevisst og ambisiøs person, som kan virke harmløs, men som samtidig har ben i nesen. Du er fascinert av suksess og elsker å jobbe deg mot toppen!

Herunder kan du lese mer detaljer om hvilke styrker og utfordringer stjernetegnet Steinbukken har. Du kan også bli klokere på hvordan Steinbukken er i et forhold, som singel, som forelder og som venn. Er du selv Steinbukk i stjernetegn? Så er det nok interessant å lese om stjernene har rett i deres analyse av deg.

Les også om:

1. Steinbukkens styrker

Kjennetegnet for stjernetegnet Steinbukken er at du er utholdende. Når du bestemmer deg for noe kjemper du for å oppnå det du vil - for det å gi opp er ikke en mulighet for deg. Som Steinbukk har du et ekte lederpotensiale. 

2. Steinbukkens utfordringer

Som Steinbukk har du en frykt for å ikke prestere. Du er perfeksjonistisk anlagt og du streber etter å alltid gjøre ditt beste. Dette kan til tider bli for mye for deg, og hvis du ikke lykkes kan selvtilliten få en knekk. 

stjernetegnet steinbukken

Et av kjennetegnene til stjernetegnet Steinbukken er at du er underholdende. 

© tara.no

3. Steinbukken i et parforhold

I et forhold er det viktigste for deg at du er sammen med den riktige partneren, som er lojal og til å stole på. Perfekte dates for deg kan være alt fra hyggelige filmkvelder til å gå ut å spise på en fin restaurant. Det viktigste er kvalitetstid.

Ærlighet er viktig for stjernetegnet Steinbukken, og du er klar til å kjempe de kamper som følger med i et forhold. Steinbukken er nemlig svært realistisk og velvitende om at forhold ikke kun er sukkersøte.

Fordi Steinbukken er et stort familiemenneske vil du alltid være vennlig og betenksom overfor partneren din sin familie. 

4. Steinbukken som singel

Stjernetegnet Steinbukk trives med å være singel da du ikke har det travelt med å finne drømmemannen. Dine interesser og mål i livet prioriterer du nemlig langt høyere enn selve jakten på kjærligheten, og du gidder absolutt ikke sette av egen tid til å lete etter han.

Hvis du likevel finner han, skal han være ambisiøs og jobbe like hardt for å oppnå drømmene sine, som det du gjør. Du ønsker nemlig en god partner som kan være med å skape et sikkert og solid fundament for fremtiden deres.

Les også: Hvilket element har stjernetegnet ditt og hva betyr det?

stjernetegnet steinbukk i et forhold

Stjernetegnet Steinbukk har ingenting i mot å være singel. 

© tara.no

5. Steinbukken som forelder

Stjernetegnet Steinbukk er en forelder med lidenskap. Det er viktig for deg at barna dine lærer fra starten av hvordan ting henger sammen. Du er opptatt av Du er lidenskapelig og dedikert rundt barnet ditt sitt liv, og du gjør alt du kan for at barnet oppnår suksess i det de holder på med - om det så er til dansetrening eller på skolen. Du gjør alt med kjærlighet når det kommer til barna dine, og de vil aldri være i tvil om hvor mye du elsker dem. 

6. Steinbukken som venn

Steinbukken er den hjelpsomme vennen. Du er en sjef i ditt eget liv, og er alltid ansvarlig for å få ting gjort. Derfor vil du gjerne hjelpe vennene dine i å få samme drivkraft i deres liv.

Du er hele vennegruppens helt, som alltid stiller opp. Vennene dine er aldri i tvil om at de kan regne med deg. 

stjernetegnet steinbukken som venn

Som Steinbukk stiller du alltid opp for vennene dine.

© tara.no

7. Kjente personer født i Steinbukkens tegn

Du er ikke den eneste som besitter Steinbukkens fokus og nestekjærlighet. Her har vi samlet en rekke kjendiser med samme stjernetegn som deg.

 • Helena Christensen (25. december)

 • Kit Harington (26. december)

 • Jude Law (29. december)

 • Bradley Cooper (5. januar)

 • Petter Northug (6. januar)

 • Blue Ivy Carter (7. januar)

 • Elvis Presley (8. januar)

 • Kate Middleton (9. januar)

 • Kate Moss (16. januar)

 • Michelle Obama (17. januar)

 • Dolly Parton (19. januar)

8. Steinbukken i stjernetegn, ascendant i...

Her kan du lese alt om din unike kombinasjon av soltegn (stjernetegn) og ascendant. Hvis du ikke vet hva din ascendant er, kan du finne den her!

Steinbukken i stjernetegn, ascendant i Væren

Elsker du annerkjennelse, suksess og å oppnå ting i livet ditt? Det tyder hvertfall kombinasjonen av stjernetegnet og ascendanten din på. Din ascendant gjør at du er litt av en arbeidshest: Derfor skjønner vi godt hvis du er en ledertype.

Steinbukken i stjernetegn, ascendant i Tyren

Hvis du er noen som vil lære seg hvordan de holder begge føttene på jorden er det bare å se på deg. For du har helt klart en særlig ro, fornuft og tålmodighet. Dog er det viktig for deg å se resultater av den harde jobbingen din, og hvis det ikke skjer kan du fort bli utålmodig. 

Steinbukken i stjernetegn, ascendant i Tvillingen

Utadtil kan du virke som litt av en partyløve, men inni deg bor det en fornuftig, rasjonell og pliktoppfyllende steinbukk. Du står ofte ovenfor noen dilemmaer om å velge det fornuftige og rolige livet, eller en mer spontan og leken livsstil - men glem ikke at det er plass til dem begge!

Steinbukken i stjernetegn, ascendant i Krepsen

Var det noen som sa familiemenneske? Det er nemlig du! Du har det best med folk du elsker og bryr deg om: dine nærme venner, den innerste familien eller kjæresten din. Det kan være litt vanskelig å komme innpå deg, men når man først lærer deg å kjenne vil det oppdages at du har en vanvittig myk og god side.

Steinbukken i stjernetegn, ascendant i Løven

Har du noen sinne fått høre at du er sjarmerende? Eller at du er en opplagt leder? Du inneholder nemlig både ild og jord, og kombinasjonen av disse tegnene gjør at du utstråler makt, ambisjon og lidenskap - samtidig som at du er morsom å være rundt. Hvis du ikke allerede er en form for leder eller autoritet kan du jo vurdere om dette er veien for deg?

Steinbukken i stjernetegn, ascendant i Jomfruen

Du er en ordentlig arbeidshest! Du er en som streber for å oppnå målene du setter deg, selv om du alltid er realistisk. Du vet hvor styrkene og svakhetene dine ligger, og du vet hvordan du utnytter det til det fulleste! Utover det er du både tålmodig og praktisk. 

Steinbukken i stjernetegn, ascendant i Vekten

Er du den som arrangerer sammenkomster, minner søsknene dine på å kjøpe bursdaggave til moren deres eller ber barna dine om å sende inn skattemeldingen? Det tror nok vi at du er, for du er nemlig grundig, praktisk og supersosial, noe som gjør at du tar mye sosialt ansvar. 

Steinbukken i stjernetegn, ascendant i Skorpionen

Du er et menneske som kan være litt vanskelig å komme under huden på. Du trenger lang tid for å lære folk å kjenne, men hvis du først beslutter deg for at du gjerne vil ha dem i livet ditt, er de der for godt. Du gjør alt for de du elsker, og synes det er viktig at de rundt deg har det godt. 

Steinbukken i stjernetegn, ascendant i Skytten

På utsiden fremstår du som et optimistisk, lett og muntert menneske, hvilket du helt klart også er. Men det er ikke alltid like sant - for selv om du er positiv, er du dog realistisk, alvorlig og lar deg ikke forsvinne inn i en rosa drømmeverden. Du er ambisiøs og jobber hardt for å nå målene dine.

Steinbukken i stjernetegn, ascendant i Steinbukken

Du er ambisiøs, alvorlig, arbeidssom og står på! Du jobber for å være den beste utgaven av deg selv. Kjernen din er sterk, og du er ikke redd for å vise de rundt deg ditt sanne jeg.

Steinbukken i stjernetegn, ascendant i Vannmannen

Er du typen som har så mange ideer at du noen ganger har det vanskelig med å holde styr på dem? Det kan i det minste se slik ut, basert på kombinasjonen av vannmannen/steinbukken! Det spesielle med deg er at ascendenten din gjør deg til et fritt individ som er flink til å tenke ut av boksen, og soltegnet ditt gjør at du faktisk kan få ideene ut til live!

Steinbukken i stjernetegn, ascendant i Fiskene

Du har noe drømmende, fantasifullt og kreativt i deg, men samtidig noe alvorlig, realistisk og jordnært. Selv om du er en genuin person som vanligvis har begge beina godt plantet på bakken, gjør ascendenten din at du også har en superkreativ side, som ofte er den folk ser når de møter deg første gang.

Kilder: “Jomfruen” av Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Les også: Visste du at du har 3 stjernetegn?

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...