Stjernetegnet væren

Vi har samlet en liste med ting som er verdt å vite om stjernetegnet Væren. 

© tara.no

Stjernetegnet Væren

Hvordan er Væren i et forhold og som singel? Hvilke styrker og utfordringer har stjernetegnet?

31. oktober 2021 av Redaksjonen

Bursdag: 21. mars - 20. april

Element: Ildtegn

Stjernetegnet Væren – som har det latinske navnet Aries – er en vennlig person, som samtidig har en fremoverlent holdning og ikke er redd for å heve stemmen. Du elsker å snakke - og noen ganger så mye at andre kan finne det vanskelig å komme til ordet.

Under kan du lese mer detaljert om hvilke styrker og utfordringer stjernetegnet Væren har - du kan også bli klokere på hvordan Væren er i et forhold, som singel, som forelder og som venn. Er Væren ditt stjernetegn? Så kan det nok være interessant å lese om stjernene har rett i deres analyse av deg.

Les også om:

1. Værens styrker

Kjennetegnet for Værens stjernetegn er at du er veldig besluttsom. Du er virkelig modig, og når du skal ta et valg setter du aldri begrensninger for deg selv. Du hører bare på deg selv, og ingen andre. 

2. Værens utfordringer

Som Vær synes du det er vanskelig å finne ut av hvordan du får balansert karriere og familie. Du vil gjerne få til alle mål du setter deg. Både stifte familie og være der for dem, men også oppnå suksess på jobben. 

stjernetegnet værens styrker og utfordringer

Stjernetegnet Væren besitter en stor styrke.

© tara.no

3. Væren i et parforhold

Er det kjemi mellom dere? Det er et viktig spørsmål for Væren, og hvis du er dette stjernetegnet, kan du nok si deg enig i at du fort merker om det er kjemi mellom deg og et annet menneske. Kjemien er nemlig viktig for deg, og hvis du har funnet en person du finner interessant og tiltrekkende går du beinhardt etter ham eller henne.

I et parforhold er stjernetegnet Væren utrolig kjærlig, og du liker godt å vise kjærlighet overfor partneren din ved å gi han eller henne små overraskelser. Du tar mye initiativ og du kommer med mange ideer til hva dere kan finne på sammen.

Du kan oppleve at du fort blir rastløs i et parforhold. Et godt råd til Væren er derfor at du tar deg god tid til å bli kjent med kjæresten din - dette vil komme godt med når du ikke lenger lever på den rosa forelskelse-skyen. 

4. Væren som singel

Stjernetegnet Væren er veldig flørtende. Det er ikke sikkert at du legger merke til det selv, men du flørter ofte med dem du omgir deg med. Du er god til å gi andre mennesker komplimenter, og det kan noen ganger misforstås som en flørt, selv om du egentlig bare liker å komplimentere andre. Du elsker å snakke med alle slags mennesker!

Som singel er Væren utrolig optimistisk, impulsiv og alltid åpen for nye opplevelser og eventyr. Ofte er det dog selve jakten du synes er mest spennende, og derfor opplever du sikkert at du fort kan miste interessen når du faktisk har fått mannen du ønsket. 

Les også: Hva er ditt stjernetegns største utfordring?

stjernetegnet væren som singel og i et forhold

Stjernetegnet Væren liker å flørte.

© tara.no

5. Væren som forelder

Stjernetegnet Væren er en energisk forelder. Du elsker nemlig å bruke tid på fritidsinteressene dine, om det er sport, venninner eller en annen hobby. Du er altså en travel person - men selv om du naturligvis bruker mye tid på barnet ditt, blir det også et selvstendig menneske, siden du absolutt ikke er den overbeskyttende typen som passer på ungen din til alle døgnets tider.

Du oppfordrer barnet ditt til å ta sjanser her i livet og du støtter alltid han eller hun i beslutningene som tas. Det aller viktigste for deg er at barnet ditt bruker livet sitt på å gjøre ting som gjør det lykkelig. 

6. Væren som venn

Som Vær er du den initiativtagende og handlingsorienterede vennen - du elsker når det skjer noe! Derfor drar du gjerne på eventyr, spontane turer og lager kule planer som du kan invitere vennene dine på.

Som Vær er du den fødte leder! Det er derfor helt naturlig hvis du er den i vennegruppen som tar ledelsen og alltid har styr på hvor og når vennegjengen skal ses neste gang. 

stjernetegnet væren som venn

Kjennetegnet for stjernetegnet Væren er at du er svært besluttsom. 

© tara.no

7. Kjente personer født i Værens stjernetegn

Du er ikke den eneste som besitter Værens taleevner og modige sinn. Her har vi samlet en rekke kjendiser med samme stjernetegn som deg:

 • Reese Witherspoon (22. mars)

 • Keira Knightley (26. mars)

 • Mariah Carey (27. mars)

 • Lady Gaga (28. mars)

 • Céline Dion (30. mars)

 • Linn Skåber (31. mars)

 • Eddie Murphy (3. april)

 • Pharrell Williams (5. april)

 • Kristen Stewart (9. april)

 • Emma Watson (15. april)

 • Akon (16. april)

 • Jennifer Garner (17. april)

 • Kourtney Kardashian (18. april)

Kilder: “Vædderen” av Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Les også: Hvilket element har stjernetegnet ditt?

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...