Stjernetegnet Fiskene

Vi har samlet en liste med ting som er verdt å vite om stjernetegnet Fiskene. 

© tara.no

Stjernetegnet Fiskene

Hvordan er Fiskene i et forhold og som singel? Hvilke styrker og utfordringer har stjernetegnet?

1. november 2021 av Redaksjonen

Bursdag: 20. februar - 20. mars

Element: Vanntegn

Stjernetegnet Fiskene, med det latinske navnet Pisces, er et stjernetegn fylt med følelser. Du byr gjerne på deg selv og andre mennesker kan alltid regne med at du kommer med gode råd. Du vil gjerne leve livet på din egen måte og ha lov til å drømme - og dem kan du lett flykte inn i når du synes virkeligheten er litt utfordrende.

Under kan du lese detaljert om hvilke styrker og utfordringer stjernetegnet Fiskene har, og du kan også bli klokere på hvordan Fiskene er i et forhold, som singel, som forelder og som venn. Er Fiskene ditt stjernetegn? Så kan det nok være interessant å lese om stjernene har rett i sin analyse av deg.

Les også om:

1. Fiskenes styrker

Stjernetegnet Fiskenes største styrke er at du er svært gavmild. Du deler ut alt fra gode råd om kjærlighet og dating, til råd om klær og filmanbefalinger. Du er generøs og har heller ikke noe problem med å betale regningen når du er på café med venninnen din.

2. Fiskenes utfordringer

Fiskenes utfordring er de større problemene som oppstår i livet og hvordan det skal tas hånd om dem. Små problemer som hva du skal ha på deg en mandag morgen er ingenting - det er de større problemer som er vanskelig for deg å håndtere. Det kan være lett å late som ingenting og håpe på at de går over av seg selv - selv om du innerst inne godt ved at det ikke er en realitet. 

stjernetegnet fiskene styrker og utfordringer

Stjernetegnet Fiskenes største styrke er at du er utrolig gavmild.

© tara.no

3. Fiskene i et parforhold

Du elsker alt som har med romantikk å gjøre, og ditt gavmilde jeg vil selvfølgelig sørge for at det er noe partneren din kommer til å oppleve. Du er god til å være romantisk, både i form av søte ord, men også gaver og oppmerksomhet.

Romantiske dates og ferier er midt i blinken for deg - her kan dere nemlig nyte kvalitetstid med hverandre. Du elsker å være i et forhold, men det skal være god kjemi mellom dere.

Du er en svært lojal partner som virkelig dedikerer deg 100 % i et parforhold.

4. Fiskene som singel

Du drømmer om å finne den perfekte kjæresten for deg, hvor du merker inni deg at dere hører sammen. Som den romantiker du er har du nok planlagt drømmebryllupet ditt, selv om du ikke nødvendigivis har en partner.

Stjernetegnet Fiskene er ikke redd for å bli såret, og du kaster deg gjerne ut i kjærligheten når den kommer din vei. 

Les også: Visste du at du har 3 stjernetegn?

stjernetegnet fiskene i forhold og som singel

Stjernetegnet Fiskene elsker alt som har med romantikk å gjøre. 

© tara.no

5. Fiskene som forelder

Der er ingen tvil om at du er en kjærlig forelder. Du er både søt, kjærlig og følsom og de følelsene deler du gjerne med barnet ditt. Barnet ditt vet at han eller hun alltid kan komme til deg - om det er for en god snakk eller en varm klem, så er alltid armene dine åpne.

Du gjør alt for at barnet ditt lærer så mye de kan i livet og finner ut hva de vil oppnå, og hvem de er. Det betyr selvfølgelig også at du vil gi de frie tøyler og la de stå på egne ben, men selvfølgelig alltid være der når de trenger deg. 

6. Fiskene som venn

Du er den sympatiske venn. Du kjenner vennene dine så godt at det nesten er som om du kan lese tankene deres. Fordi du er så nærme vennene dine, elsker de å komme til deg for å få råd. Du vet nemlig alltid hvordan du skal hjelpe dem best mulig.

Du er en fantasifull og kjærlig person og er den i vennegruppa som alltid utstråler lys og varme. Derfor er du også lett å være sammen med, og har mange gode venner. 

stjernetegnet fiskene som venn

Som Fisk er du svært følsom. 

© tara.no

7. Kjente personer født i Fiskenes tegn

Du er ikke den eneste som besitter Fiksens virrvarr av følelser og gjerne deler dem med alle. Her har vi samlet en rekke kjendiser med samme stjernetegn som deg.

 • Rihanna (20. februar)

 • Drew Barrymore (22. februar)

 • Erna Solberg (24. februar)

 • Justin Bieber (1. mars)

 • Daniel Craig (2. mars)

 • Camilla Cabello (3. mars)

 • Stian “Staysman” Thorbjørnsen (10. mars)

 • Herman Flesvig (13. mars)

 • Simone Biles (14. mars)

 • Eva Longoria (15. mars)

 • Jens Stoltenberg (16. mars)

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...