Stjernetegnet Fiskene

Vi har samlet en liste med ting som er verdt å vite om stjernetegnet Fiskene. 

© tara.no

Stjernetegnet Fiskene

Hvordan er Fiskene i et forhold og som singel? Hvilke styrker og utfordringer har stjernetegnet?

10. april 2022 av Redaksjonen

Bursdag: 19. februar - 20. mars

Element: Vanntegn

Stjernetegnet Fiskene, med det latinske navnet Pisces, er et stjernetegn fylt med følelser. Du byr gjerne på deg selv og andre mennesker kan alltid regne med at du kommer med gode råd. Du vil gjerne leve livet på din egen måte og ha lov til å drømme - og dem kan du lett flykte inn i når du synes virkeligheten er litt utfordrende.

Under kan du lese detaljert om hvilke styrker og utfordringer stjernetegnet Fiskene har, og du kan også bli klokere på hvordan Fiskene er i et forhold, som singel, som forelder og som venn. Er Fiskene ditt stjernetegn? Så kan det nok være interessant å lese om stjernene har rett i sin analyse av deg.

Les også om:

1. Fiskenes styrker

Stjernetegnet Fiskenes største styrke er at du er svært gavmild. Du deler ut alt fra gode råd om kjærlighet og dating, til råd om klær og filmanbefalinger. Du er generøs og har heller ikke noe problem med å betale regningen når du er på café med venninnen din.

2. Fiskenes utfordringer

Fiskenes utfordring er de større problemene som oppstår i livet og hvordan det skal tas hånd om dem. Små problemer som hva du skal ha på deg en mandag morgen er ingenting - det er de større problemer som er vanskelig for deg å håndtere. Det kan være lett å late som ingenting og håpe på at de går over av seg selv - selv om du innerst inne godt ved at det ikke er en realitet. 

stjernetegnet fiskene styrker og utfordringer

Stjernetegnet Fiskenes største styrke er at du er utrolig gavmild.

© tara.no

3. Fiskene i et parforhold

Du elsker alt som har med romantikk å gjøre, og ditt gavmilde jeg vil selvfølgelig sørge for at det er noe partneren din kommer til å oppleve. Du er god til å være romantisk, både i form av søte ord, men også gaver og oppmerksomhet.

Romantiske dates og ferier er midt i blinken for deg - her kan dere nemlig nyte kvalitetstid med hverandre. Du elsker å være i et forhold, men det skal være god kjemi mellom dere.

Du er en svært lojal partner som virkelig dedikerer deg 100 % i et parforhold.

4. Fiskene som singel

Du drømmer om å finne den perfekte kjæresten for deg, hvor du merker inni deg at dere hører sammen. Som den romantiker du er har du nok planlagt drømmebryllupet ditt, selv om du ikke nødvendigivis har en partner.

Stjernetegnet Fiskene er ikke redd for å bli såret, og du kaster deg gjerne ut i kjærligheten når den kommer din vei. 

Les også: Visste du at du har 3 stjernetegn?

stjernetegnet fiskene i forhold og som singel

Stjernetegnet Fiskene elsker alt som har med romantikk å gjøre. 

© tara.no

5. Fiskene som forelder

Der er ingen tvil om at du er en kjærlig forelder. Du er både søt, kjærlig og følsom og de følelsene deler du gjerne med barnet ditt. Barnet ditt vet at han eller hun alltid kan komme til deg - om det er for en god snakk eller en varm klem, så er alltid armene dine åpne.

Du gjør alt for at barnet ditt lærer så mye de kan i livet og finner ut hva de vil oppnå, og hvem de er. Det betyr selvfølgelig også at du vil gi de frie tøyler og la de stå på egne ben, men selvfølgelig alltid være der når de trenger deg. 

6. Fiskene som venn

Du er den sympatiske venn. Du kjenner vennene dine så godt at det nesten er som om du kan lese tankene deres. Fordi du er så nærme vennene dine, elsker de å komme til deg for å få råd. Du vet nemlig alltid hvordan du skal hjelpe dem best mulig.

Du er en fantasifull og kjærlig person og er den i vennegruppa som alltid utstråler lys og varme. Derfor er du også lett å være sammen med, og har mange gode venner. 

stjernetegnet fiskene som venn

Som Fisk er du svært følsom. 

© tara.no

7. Kjente personer født i Fiskenes tegn

Du er ikke den eneste som besitter Fiksens virrvarr av følelser og gjerne deler dem med alle. Her har vi samlet en rekke kjendiser med samme stjernetegn som deg.

 • Rihanna (20. februar)

 • Drew Barrymore (22. februar)

 • Erna Solberg (24. februar)

 • Justin Bieber (1. mars)

 • Daniel Craig (2. mars)

 • Camilla Cabello (3. mars)

 • Stian “Staysman” Thorbjørnsen (10. mars)

 • Herman Flesvig (13. mars)

 • Simone Biles (14. mars)

 • Eva Longoria (15. mars)

 • Jens Stoltenberg (16. mars)

8. Fiskene i stjernetegn, ascendant i...

Her kan du lese alt om din unike kombinasjon av soltegn (stjernetegn) og ascendant. Hvis du ikke vet hva din ascendant er, kan du finne den her!

Sol i Fiskene, ascendant i Væren

Føler du noen ganger at du sier og gjør noen spesielle ting når du er i sosiale lag, som du kan angre litt på når du kommer hjem? Da er det bare fordi din utadvendte Væren vil leve livet litt mer crazy enn stjernetegnet ditt Fiskene. Utad er du full av selvtillit og særegne holdninger, men innvendig er du mer forsiktig og følsom.

Sol i Fiskene, ascendant i Tyren

Du står sterkt i deg selv og har begge beina godt plantet på jorden. Du utstråler en trygghet, men søker også fred ro og stillhet generelt i hverdagen. I tillegg har du en enorm fantasi og er litt av en romantiker.

Sol i Fiskene, ascendant i Tvillingene

Du er et menneske som virkelig setter pris på relasjonene dine. Det betyr mye for deg å kunne være en god venn, datter og kjæreste. Selv om du faktisk ofte trenger alenetid, bruker du mye tid på parforholdet ditt. Du er en fantastisk lytter og er manges stødige klippe!

Sol i Fiskene, ascendant i Krepsen

Du er en som liker å ta vare på de rundt deg. Du er ekstremt uselvisk og du vil alltid gjøre det som kan hjelpe samfunnet, i stedet for bare deg selv. Du er i kontakt med følelsene dine, og er virkelig en åpen, varm person.

Sol i Fiskene, ascendant i Løven

Utad kan det virke som du oser av selvtillit, og det er absolutt ikke fordi du ikke har det, men inne i den trygge overflaten er det også noen som trenger bekreftelse og støtte fra de rundt deg - og det er du ikke redd for å be om.

Sol i Fiskene, ascendant i Jomfruen

Selv om du har et stort behov for organisering, tidsplaner og lister, kan du ikke legge vekk den drømmende, fantasifulle jeg, som noen ganger kan ødelegge for ordensmennesket i deg. Du er ellers svært hjelpsom og ville aldri sagt nei til en venn i nød.

Sol i Fiskene, ascendant i Vekten

Du er ekstremt hjelpsom og kjærlig. Så mye at du en gang i blant glemmer og ignorerer dine egne behov. Husk å prioriter deg selv også!

Sol i Fiskene, ascendant i Skorpionen

Noen ganger kan livet virke litt overveldende for deg. Det er derfor du har en fasade hvor ditt drømmende, fantasifulle og følsomme jeg gjemmer seg på innsiden. Du liker også godt å være alene - men ikke for lenge! 

Sol i Fiskene, ascendant i Skytten

Du er virkelig en drømmende sjel som synes det er vanskelig å akseptere det faktum at du ikke kan være på eventyr 365 dager i året. Fremmede kulturer, reiser og spiritualitet tiltrekkes du av, fordi du er ekstremt nysgjerrig. Din følsomme sjel gjør det enkelt for deg å sette deg i andres sko, og din åpenhet gjør at du er ekstremt lett å like.

Sol i Fiskene, ascendant i Steinbukken

På utsiden fremstår du som en person som bryr deg om suksess, uavhengighet og frihet, mens du på innsiden har mye mykere verdier. Folk tror kanskje ikke at du bryr deg om hva andre tenker om deg, men det er faktisk utrolig viktig for deg å bli godt likt. Ditt stjernetegn Fiskene gjør deg super fantasifull og Steinbukkens ascendant lar deg bringe disse ideene til live!

Sol i Fiskene, ascendant i Vannmannen

Vannmannen i deg har ingen problemer med å skape dårlig stemning hvis det gjelder å stå opp for noe du bryr deg om. Men Fisken i deg synes dog det er vanskelig å akseptere at holdningene dine kanskje ikke alltid gleder alle. 

Sol i Fiskene, ascendant i Fiskene

Du er et følsomt, kreativt og drømmende vesen, og du er på ingen måte flau over det. Du står sterkt i deg selv og liker å fokusere på det positive i livet. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...