Løven stjernetegn

Vi har samlet en liste med ting som er verdt å vite om stjernetegnet Løven. 

© tara.no

Stjernetegnet Løven

Hvordan er Løven i et forhold og som singel? Hvilke styrker og utfordringer har stjernetegnet?

27. oktober 2021 av Redaksjonen

Bursdag: 24. juli - 23. august

Element: Ildtegn

Stjernetegnet Løve, med det latinske navnet Leo, er en energisk person som liker å være midtpunktet i de fleste situasjoner. Du er en fantastisk, lojal venn og elsker å gi gode råd.

Under kan du lese mer detaljert om hvilke styrker og utfordringer stjernetegnet Løven har - du kan også bli klokere på hvordan Løven er i et forhold, som singel, som forelder og som venn. Er Løven ditt stjernetegn? Så kan det nok være interessant å lese om stjernene har rett i sin analyse av deg.

Les også om:

1. Løvens styrker

Kjennetegnet for Løvens stjernetegn er at du er en sann leder. Du kjemper for det du brenner for og gjør ingenting halvveis. Hvis du går inn i et prosjekt er entusiasmen din på topp smitter lett til andre - det er nok også derfor Løven fungerer som en organisator som er god på å fordele ansvar og oppgaver - hvilket er en klar fordel i alt fra gruppearbeid til festplanlegging. 

2. Løvens utfordringer

Som Løve er din største utfordring å spare penger. Stjernetegnet Løven bryr seg om kvalitet og smaken din kan godt være dyr. Din trang til å kjøpe, om det er klær, ting til boligen eller annet nips, det er simpelthen for fristende til å motstå. Nettopp derfor er det ofte en stor utfodring for Løver å la sparekontoen stå.

stjernetegnet Løve styrker og utfordringer
Maktfull

Som Løve er du maktfull og tiltrekker deg oppmerksomhet. 

4. Løven som singel

Som Løve nyter du singellivet og du kan være vanskelig å få på kroken da du ikke faller for hvem som helst. Du har det på ingen måte travelt med å finne en partner å leve lykkelig med, for du nyter å være midtpunktet i ditt eget liv.

Men dukker han så likevel opp, skal han helst være sterk både fysisk og økonomisk, og ikke minst klar for å kjempe for deg. Du vil gjerne bli bortskjemt og inviteres ut på dyre steder. Fint skal det være.

Stjernetegnet Løven har med sin yndighet og skjønnhet evnen til å sjarmere alle rundt seg. 

3. Løven i et parforhold

Stjernetegnet Løven elsker kjærlighet! Og det betyr at du elsker å være i et forhold! Ofte kan du ta på deg lederrollen i forholdet, men da er det viktig at du har en partner som har sine egne meninger og kan gi deg litt motstand.

Løven er både kjærlig, gavmild og lidenskapelig ovenfor partneren sin - og det viser du på flere måter. Blant annet ved søte, små bemerkninger, gaver og ved å tilfredsstille partneren din i sengen - men det skal helst gå begge veier. 

Les også: Visste du at du har 3 stjernetegn?

stjernetegnet løven som singel
SINGELLIVET

Stjernetegnet løven nyter singellivet sitt. 

5. Løver som forelder

Som mor overøser du barna dine med kjærlighet og hengivenhet. Du synes det er vanskelig å se barnas feil, men når du først har oppdaget de, er du streng med dem.

Løven har alltid overskudd og tar seg tid til å stelle med seg selv. Du vil gjerne fremstå som den beste versjonen av deg selv, og du gjør ditt beste for at det skjer - både for deg og barnet ditt. Derfor arrangerer du gjerne flere bursdager og arrangementer for barnet ditt som alltid blir satt pris på.

Utover det støtter du de valgene barna tar i livet og vil alltid hjelpe til for at han/hun når målene sine.  

6. Løven som venn

Som Løve er du hele vennegruppens midtpunkt. Det er alltid ting som skjer for deg og vennene dine kjeder seg aldri i selskapet ditt. Selv om du elsker å være midtpunkt, sørger du alltid for at vennene dine blir sett og hørt. Du elsker å være i rampelyset, men det er absolutt best når du har bestevennen din ved din side og kan dele rampelyset med han eller henne.

Dessuten er du dine venners største cheerleader. Skal venninnen din spille fotballkamp, står du alltid forrerst og heier, og har venninnen din fått seg ny jobb står du klar med blomster og sjokolade.

stjernetegnet løven som venn og forelder
LEDER

Kjennetegnet for Løvens stjernetegn er at du er en sann leder. 

7. Kjente personer født i Løvens tegn

Du er ikke den eneste som besitter Løvens sprudlende personlighet. Her har vi samlet en rekke kjendiser med samme stjernetegn som deg:

  • Jennifer Lopez (24. juli)

  • Matt LeBlanc (25. juli)

  • Taylor Momsen (26. juli)

  • Morten Ramm (26. juli)

  • Nikolaj Coster-Waldau (27. juli)

  • J.K. Rowling (31. juli)

  • Harry Potter (31. juli)

  • Barack Obama (4. august)

  • Tobias Santelmann (8. august)

  • Halle Berry (14. august)

Kilder: “Løven” av Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Les også: Hva er ditt månetegn?

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...