Løven stjernetegn

Vi har samlet en liste med ting som er verdt å vite om stjernetegnet Løven. 

© tara.no

Stjernetegnet Løven

Hvordan er Løven i et forhold og som singel? Hvilke styrker og utfordringer har stjernetegnet?

28. mars 2022 av Redaksjonen

Bursdag: 24. juli - 23. august

Element: Ildtegn

Stjernetegnet Løve, med det latinske navnet Leo, er en energisk person som liker å være midtpunktet i de fleste situasjoner. Du er en fantastisk, lojal venn og elsker å gi gode råd.

Under kan du lese mer detaljert om hvilke styrker og utfordringer stjernetegnet Løven har - du kan også bli klokere på hvordan Løven er i et forhold, som singel, som forelder og som venn. Er Løven ditt stjernetegn? Så kan det nok være interessant å lese om stjernene har rett i sin analyse av deg.

Les også om:

1. Løvens styrker

Kjennetegnet for Løvens stjernetegn er at du er en sann leder. Du kjemper for det du brenner for og gjør ingenting halvveis. Hvis du går inn i et prosjekt er entusiasmen din på topp smitter lett til andre - det er nok også derfor Løven fungerer som en organisator som er god på å fordele ansvar og oppgaver - hvilket er en klar fordel i alt fra gruppearbeid til festplanlegging. 

2. Løvens utfordringer

Som Løve er din største utfordring å spare penger. Stjernetegnet Løven bryr seg om kvalitet og smaken din kan godt være dyr. Din trang til å kjøpe, om det er klær, ting til boligen eller annet nips, det er simpelthen for fristende til å motstå. Nettopp derfor er det ofte en stor utfodring for Løver å la sparekontoen stå.

stjernetegnet Løve styrker og utfordringer
Maktfull

Som Løve er du maktfull og tiltrekker deg oppmerksomhet. 

4. Løven som singel

Som Løve nyter du singellivet og du kan være vanskelig å få på kroken da du ikke faller for hvem som helst. Du har det på ingen måte travelt med å finne en partner å leve lykkelig med, for du nyter å være midtpunktet i ditt eget liv.

Men dukker han så likevel opp, skal han helst være sterk både fysisk og økonomisk, og ikke minst klar for å kjempe for deg. Du vil gjerne bli bortskjemt og inviteres ut på dyre steder. Fint skal det være.

Stjernetegnet Løven har med sin yndighet og skjønnhet evnen til å sjarmere alle rundt seg. 

3. Løven i et parforhold

Stjernetegnet Løven elsker kjærlighet! Og det betyr at du elsker å være i et forhold! Ofte kan du ta på deg lederrollen i forholdet, men da er det viktig at du har en partner som har sine egne meninger og kan gi deg litt motstand.

Løven er både kjærlig, gavmild og lidenskapelig ovenfor partneren sin - og det viser du på flere måter. Blant annet ved søte, små bemerkninger, gaver og ved å tilfredsstille partneren din i sengen - men det skal helst gå begge veier. 

Les også: Visste du at du har 3 stjernetegn?

stjernetegnet løven som singel
SINGELLIVET

Stjernetegnet løven nyter singellivet sitt. 

5. Løver som forelder

Som mor overøser du barna dine med kjærlighet og hengivenhet. Du synes det er vanskelig å se barnas feil, men når du først har oppdaget de, er du streng med dem.

Løven har alltid overskudd og tar seg tid til å stelle med seg selv. Du vil gjerne fremstå som den beste versjonen av deg selv, og du gjør ditt beste for at det skjer - både for deg og barnet ditt. Derfor arrangerer du gjerne flere bursdager og arrangementer for barnet ditt som alltid blir satt pris på.

Utover det støtter du de valgene barna tar i livet og vil alltid hjelpe til for at han/hun når målene sine.  

6. Løven som venn

Som Løve er du hele vennegruppens midtpunkt. Det er alltid ting som skjer for deg og vennene dine kjeder seg aldri i selskapet ditt. Selv om du elsker å være midtpunkt, sørger du alltid for at vennene dine blir sett og hørt. Du elsker å være i rampelyset, men det er absolutt best når du har bestevennen din ved din side og kan dele rampelyset med han eller henne.

Dessuten er du dine venners største cheerleader. Skal venninnen din spille fotballkamp, står du alltid forrerst og heier, og har venninnen din fått seg ny jobb står du klar med blomster og sjokolade.

stjernetegnet løven som venn og forelder
LEDER

Kjennetegnet for Løvens stjernetegn er at du er en sann leder. 

7. Kjente personer født i Løvens tegn

Du er ikke den eneste som besitter Løvens sprudlende personlighet. Her har vi samlet en rekke kjendiser med samme stjernetegn som deg:

  • Jennifer Lopez (24. juli)

  • Matt LeBlanc (25. juli)

  • Taylor Momsen (26. juli)

  • Morten Ramm (26. juli)

  • Nikolaj Coster-Waldau (27. juli)

  • J.K. Rowling (31. juli)

  • Harry Potter (31. juli)

  • Barack Obama (4. august)

  • Tobias Santelmann (8. august)

  • Halle Berry (14. august)

8. Løven i stjernetegn, ascendant i...

Her kan du lese alt om din unike kombinasjon av soltegn (stjernetegn) og ascendant. Hvis du ikke vet hva din ascendant er, kan du finne den her!

Sol i Løven, ascendant i Væren

Nevnte noen mot, vilje og livskraft? Det beskriver deg nemlig svært godt! Du er en vulkan av lidenskap og karisma, og virkelig et menneske man legger merke til. Det bor mye i deg, og du vil alltid gjøre ditt beste for at andre får samme kjærlighet som det du selv har. Girlpower sier vi bare!

Sol i Løven, ascendant i Tyren

Dette er en ganske unik blanding: Du er nemlig sta som en Tyr, modig som en Løve og frempå som et dyr med horn. Du har en god selvfølelse og du vil stå opp for deg selv og dine holdninger til dagen du dør. 

Sol i Løven, ascendant i Tvillingen

Vi er sikre på at du er typen som trives godt på en scene. Du er utadvendt og har absolutt ikke noe problem med å være festens midtpunkt. Rampelyset er din beste venn og oppmerksomhet sier du aldri nei takk til. Dog er du et svært varmt menneske som alltid vil dele spotlighten med de rundt deg. 

Sol i Løven, ascendant i Krepsen

Du har et stort hjerte og vil alltid gjerne hjelpe de som har mindre enn deg. Selv om du kan virke litt sjenert og tilbakeholdende, gjør din store lidenskap for å gjøre noe for andre at du er et fantastisk forbilde og leder.

Sol i Løven, ascendant i Løven

Løve med litt ekstra løve på! Du er et varmt menneske med humor, kjærlighet og omsorg, og derfor elsker folk å være sammen med deg. Du stråler av vilje og pågangsmot, og det er få ting her i verden som du ikke tør å kaste deg ut i. Du er en inspirasjon for mange, nettopp fordi du har så troen på deg selv!

Sol i Løven, ascendant i Jomfruen

Du kan til tider være litt "Se meg, hør meg", men din Jomfru-ascendant får deg til å ta et skritt tilbake og innse at det er andre enn deg som må få komme til orde. Du er svært selvstendig og fylt med mye vilje, men det er ikke alltid du viser dette til omgivelsene, hvor du ofte kan være mer påpasselig og ordentlig. 

Sol i Løven, ascendant i Vekten

Din lille sjarmør! Du er festens midtpunkt og med god grunn: du har en brusende personlighet som gjør at det er umulig å ikke elske deg. Humøret ditt smitter av på alle og ditt mantra er uten tvil at livet er en lek. Engang i mellom kan du være sta, men hallo - siden når er det blitt kriminelt å være målrettet og dedikert? 

Sol i Løven, ascendant i Skorpionen

Det er ingen tvil om at du har massevis as selvtillit og pågangsmot, men det er ikke noe du skryter av. I nye bekjentskap kan du virke litt tilbakeholdene og sky, men vi er sikre på at de som kjenner deg vil gi stjernene rett i at du er the life of the party når de først kommer under huden på deg. 

Sol i Løven, ascendant i Skytten

Med en glede for livet, et positivt sinn og et stort hjerte er du virkelig et menneske som vet hvordan man skal gjøre det beste ut av livet man får. Du elsker å le, kose deg, danse, feste og ikke minst bli sett og hørt. Du kan ta litt plass, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.  

Sol i Løven, ascendant i Steinbukken

Du er et svært ambisiøst menneske som virkelig jobber for tingene du gjerne vil oppnå. Du er sta, målrettet og full av vilje - det er ingen tvil om at det er mange som ser opp til de gode kvalitetene dine. Mange ser deg som et forbilde og du vil nok passe i rollen som en god sjef eller leder. 

Sol i Løven, ascendant i Vannmannen

Du trenger å føle på selvstendighet, men nyter også å være en del av en gruppe. Samtidig trenger du både frihet og trygghet. Dog er det ingen tvil om at du scorer maks poeng på lidenskapelighetsfronten. Du bryr deg virkelig om de tingene som interesserer deg og de menneskene du elsker. 

Sol i Løven, ascendant i Fisken

Miksen mellom Fisken og Løven gjør at du er et lidenskapelig, følsomt og kunstnerisk individ som elsker å bli sett og hørt. Kanskje er du en sangerinne, skuespiller eller noe annet som hører hjemme på en scene? Det er hvertfall ingen tvil om at scenen er ditt andre hjem, for du har massevis av kreativitet som skal ses og høres. 

Kilder: “Løven” av Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Les også: Hva er ditt månetegn?

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...