stjernetegnet skytten

Vi har samlet en liste med ting som er verdt å vite om stjernetegnet Skytten.

© tara.no

Stjernetegnet Skytten

Hvordan er Skytten i et forhold og som singel? Hvilke styrker og utfordringer har stjernetegnet?

1. november 2021 av Redaksjonen

Bursdag: 23. november - 21. december

Element: Ildtegn

Stjernetegnet Skytten, med det latinske navnet Sagittarius, er en svært direkte person. Du sier ofte hva du tenker, selvfølgelig i god tro. Du er rastløs og hater å sitte eller stå stille, det er absolutt ikke deg. Du vil helst at det skjer noe hele tiden og er åpen for å prøve nye ting.

Under kan du lese mer detaljert om hvilke styrker og utfordringer stjernetegnet Skytten har, og du kan også bli klokere på hvordan Skytten er i et forhold, som singel, som forelder og som venn. Er Skytten ditt stjernetegn? Så kan det nok være interessant å lese om stjernene har rett i sin analyse av deg.

Les også om:

1. Skyttens styrker

Stjernetegnet Skytten sin største styrke er å være åpensinnet. Du er åpen for nye ting og det er en av grunnene til at andre gjerne vil tilbringe tid med deg. Forandringer er du alltid åpen for, da de ofte kan være til din fordel. 

2. Skyttens utfordringer

Du synes det er litt vanskelig å akseptere forpliktelsene dine. Du vil heller ha det gøy, og derfor kan det også være vanskelig å akseptere at du ikke alltid kan løpe fra pliktene dine...

stjernetegnet skytten styrker og utfordringer

Som Skytte er du et lekent og nysgjerrig vesen. 

© tara.no

3. Skytten i et parforhold

For deg er noe av det viktigste i et parforhold å kunne le med partneren din. Du elsker å ha det gøy, og synes det er viktig at partneren din også har humor og får deg til å le. Utover det elsker Skytten også å dra på dates med kjæresten sin, hvor dere kan kose dere og nyte tiden med hverandre.

For Skytten er det viktig å kunne snakke ærlig om problemer i forholdet. Du kan være direkte, og når dere snakker om problemer vil du gjerne ha det løst med en gang, slik at det ikke skal utsettes til et senere tidspunkt. 

4. Skytten som singel

Stjernetegnet Skytten er svært åpen for å gå inn i et nytt forhold. Til gjengjeld synes Skytten det er vanskelig å oppdage når personer viser interesse for deg.

Du er alltid på farten - og derfor kan du glemme å stoppe opp og se det som er foran deg. Det kan nemlig være en potensiell kjæreste, hvilket ville vært ærgelig å overse.

Til gjengjeld har du det heller ikke travelt med å finne den riktige. Du nyter nemlig å være singel og ha fokus på deg selv. Finnes det noe bedre enn å kunne nyte sitt eget selskap?

Les også: Visste du at du har 3 stjernetegn?

stjernetegnet skytten i et parforhold

Stjernetegnet skytten er åpen for å gå inn i nye forhold. 

© tara.no

5. Skytten som forelder

Ord som beskriver stjernetegnet Skytten som forelder er rolig og avslappet. For eksempel trenger det ikke være ryddig i hjemmet ditt, for du har nemlig orden i rotet ditt. Dette er ikke noe som endrer seg når det kommer barn inn i bildet.

Du vil være den kule forelderen som alltid er klar for forskjellige aktiviteter med barnet ditt - og det kommer barnet ditt til å elske deg for.

Du oppdrar barnet ditt til å være fordomsfritt mot alle mennesker. Nestekjærlighet er for deg også et viktig begrep du selv lever etter. Det gjelder både i forhold til mennesker og dyr. 

6. Skytten som venn

Skytten er den optimistiske venn. Du er alltid i stand til å se ting fra den lyse siden. Hvis vennene dine trenger hjelp klarer du alltid å vri problemene deres til noe mer positivt.

Som Skytte er du også den vennen som alltid kan underholde hele selskapet. Du elsker at det skjer noe nytt og er alltid med på et spontant eventyr.

stjernetegnet tyren som venn

Et av stjernetegnet Skytten sine styrker er å være åpensinnet. 

© tara.no

7. Kjente personer født i Skyttens tegn

Du er ikke den eneste som besitter Skyttens åpne sinn og sier det som faller deg inn. Her har vi samlet en rekke kjendiser med samme stjernetegn som deg:

 • Miley Cyrus (23. november)

 • Petter Stordalen (29. november)

 • Britney Spears (2. desember)

 • Eyvind Hellstrøm (2. desember)

 • Tyra Banks (4. desember)

 • Jay-Z (4. desember)

 • Bubber (11. desember)

 • Taylor Swift (13. desember)

 • Vanessa Hudgens (14. desember)

 • Zara Larsson (16. desember)

 • Brad Pitt (18. desember)

 • Dorthe Skappel (18. desember) 

Kilder: “Jomfruen” av Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Les også: Vet du hva din ascendant er?

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...