Stjernetegnet Vekten

Vi har samlet en liste med ting som er verdt å vite om stjernetegnet Vekten. 

© tara.no

Stjernetegnet Vekten

Hvordan er Vekten i et forhold og som singel? Hvilke styrker og utfordringer har stjernetegnet?

31. oktober 2021 av Redaksjonen

Bursdag: 24. september - 23. oktober

Element: Lufttegn

Stjernetegnet Vægt, som har det latinske navnet Libra, er en veldig oppmerksom person. Du har det best når andre har det godt - derfor er du også den ideelle lytter når folk har bruk for å snakke.

Under kan du lese detaljert om hvilke styrker og utfordringer stjernetegnet Vekten har, og du kan også bli klokere på hvordan Vekten er i et forhold, som singel, som forelder og som venn. Er Vekten ditt stjernetegn? Så kan det nok være interessant å lese om stjernene har rett i sin analyse av deg.

Les også om:

1. Vektens styrker

Stjernetegnet Vægten er en svært rettferdig person. Du blir utilpass når noe ikke er fair og du kjemper virkelig for rettferdigheten. Om det er en krangel med kjæresten, eller når noen sniker i køen på butikken - da sier du fra. 

2. Vektens utfordringer

Din største utfordring som Vekt er å akseptere skjebnen. Du synes det er vanskelig å akseptere ting du selv ikke har innflytelse på. Du vil gjerne ha kontroll - og vite at ting skjer rettferdig. 

Stjernetegnet Vekten styrker og utfordringer

Stjernetegnet Vekten er en veldig rettferdig person. 

© tara.no

3. Vekten i et parforhold

I et parforhold kan stjernetegnet Vekten komme til å tvile på om valget om å være i forhold er det riktige for deg. Som Vekt lar du ikke hvem som helst komme inn på deg, for det kreves tid for å finne ut om du faktisk vil være med personen.

Du vil gjerne at det skal være mulighet for å snakke om de uenighetene som oppstår. Vekten hater å være uvenner, og vil derfor gjøre alt for å unngå slike situasjoner. 

4. Vekten som singel

Du vil gjerne ha balanse i livet ditt og derfor har du litt utfordringer med å være singel over lang tid. Stjernetegnet Vekten liker å møte nye mennesker og vil gjerne finne en partner å dele livet sitt med - men du går ikke inn i noe før du er sikker på at han eller hun er den riktige for deg. Hvorfor sløse med tiden når det istedenfor er så mange skjønne personer du ikke har møtt enda?

Les også: Vet du hva din ascendant er? Og hva sier den om deg?

Stjernetegnet Vekten i et forhold og som singel

Som Vekt lar du ikke hvem som helst komme tett innpå deg. 

© tara.no

5. Vekten som forelder

Stjernetegnet Vekten er en glad forelder. Og når du er positiv, smitter det heldigvis over på barnet ditt. Du elsker å være sammen med familien din, men nyter selvfølgelig også selskapet til venner og venninner. Det at barna dine har med venner hjem synes du bare er koselig. Som Vekt er det viktigste for deg at dere har det bra sammen som familie. 

6. Vekten som venn

Vekten er den sosiale vennen som elsker å få nye venner, møte nye mennesker og generelt bare være sosial. Som Vekt er du den type menneske som elsker å snakke med fremmede og det er ikke uvant deg å få deg en ny venn mens du for eksempel er hos frisøren, på treningssenteret eller på butikken.

Som Vekt er du også god til å se ting fra flere sider. Derfor vil mange av vennene dine komme til deg når de trenger et nytt perspektiv på ting. 

Stjernetegnet Vekten som venn

Stjernetegnet Vekten har i tillegg til mange gode egenskaper den evne å se ting fra flere sider. 

© tara.no

7. Kjente personer født i Vektens tegn

Du er ikke den eneste som besitter Vektens oppmerksomme sinn. Her har vi samlet en rekke kjendiser med samme stjernetegn som deg.

  • Avril Lavigne (27. september)

  • Henriette Steenstrup (29. september)

  • Gwen Stefani (3. oktober)

  • Kate Winslet (5. oktober)

  • Robert Hansen (5. oktober)

  • Bruno Mars (8. oktober)

  • Bella Thorne (8. oktober)

  • Cardi B (11. oktober)

  • Zac Efron (18. oktober)

  • Kim Kardashian (21. oktober) 

Kilder: “Jomfruen” av Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Les også: Visste du at du har 3 stjernetegn?

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...