Tyren stjernetegn

Vi har samlet en liste med ting som er verdt å vite om stjernetegnet Tyren.

© tara.no

Stjernetegnet Tyren

Hvordan er Tyren i et forhold og som singel? Hvilke styrker og utfordringer har stjernetegnet?

28. mars 2022 av Redaksjonen

Bursdag: 21. april - 21. mai

Element: Jordtegn

Stjernetegnet Tyren, med det latinske navnet Taurus, er en meget rolig og tålmodig person, men med antydning til en skjult styrke. Du er et hjemmemenneske som elsker å slappe av i hjemlige, hyggelige omgivelser og ting skal helst være som de pleier. Utover det har Tyren stor kjærlighet til kunst og musikk, og de er oftest veldig kreative og handy.

Under kan du lese mer detaljert om hvilke styrker og utfordringer stjernetegnet Tyren har - du kan også bli klokere på hvordan Tyren er i et forhold, som singel, som forelder og som venn. Er Tyren ditt stjernetegn? Så kan det nok være interessant å lese om stjernene har rett i deres analyse av deg.

Læs også om:

1. Tyrens styrker

Kjennetegnet for stjernetegnet Tyren er at du er veldig lojal. Din familie, venner og kjæreste vet at de alltid kan regne med deg - både hjertet ditt og lommeboken din er alltid åpen for venner i nød. Tyren har ikke behov for å være populær og du foretrekker å la folk komme til deg - derfor vet du at de vennene du har er ekte venner. 

2. Tyrens utfordringer

For en Tyr er den største utfordringen å få sitt hjerte knust. Break-ups og kjærlighetssorg er aldri gøy, men personer født i Tyrens tegn er følsomme og håndterer ikke dette særlig godt. Når en Tyr først er sviktet kan de ha det vanskelig med å komme seg videre, og derfor prøver de å unngå at det kommer så langt.

Når det er sagt, er Tyren enormt sterk og bærer følelsesmessige byrder i lang tid uten å beklage seg, og derfor kan det være vanskelig å gjennomskue om en Tyr går og har det vondt med seg selv. 

stjernetegnet tyren styrker og utfordringer

Stjernetegnet Tyren har en evne til å bevare fred og kjærlighet. 

© tara.no

3. Tyren i et parforhold

For en Tyr er ærlighed viktig og derfor er det viktigste for deg at du har en kjæreste du kan stole på. Du spotter det med en gang om det ikke er tilfellet - og da skal partneren din passe seg.

I et forhold er du veldig tålmodig og ansvarsfull og det er verdier du også forventer av partneren din. Når du møter nye mennesker er det ofte at du setter barrieren opp, men så snart du føler deg trygg i forholdet åpner du deg.

Du er sjelden krevende - kun når det kommer til lojalitet, da du selv er svært lojal. Når du har en kjæreste er du veldig stolt av han/henne, og du forsøker sjelden å ta for mye plass eller stå i skyggen av partneren - en perfekt balanse er nøkkelen.

Noe av det beste er når kjæresten din får deg til å le, og at dere kan ha lange samtaler (eller at kjæresten bare kan være en god lytter). 

4. Tyren som singel

Stjernetegnet Tyren er sta, og det gjelder spesielt når du er singel. Og du bruker virkelig mye av tiden på å tenke på partneren din som du ikke har. Uforpliktende dates er du ikke god til, og derfor ender du ofte med å være singel i lengre tid av gangen. Så er det jo godt at du er tålmodig, og siden du hater halve løsninger venter du gjerne på den helt rette.

Faktisk fyller tankene dine og bekymringene så mye at du noen ganger kan overse de personene som viser interesse for deg. Kanskje skulle du forsøke å erstatte de tankene med noe mer positivt?

Les også: Hva er din fødselsblomst? Og hva sier den om deg?

stjernetegnet tyren som singel

For stjernetegnet Tyr er ærlighet viktig i et forhold.

© tara.no

5. Tyren som forelder

Stjernetegnet Tyr er en støttende forelder. Selv om barnet ditt er elendig i sport vil du alltid dukke opp til alle kamper eller skolearrangementer.

Du aksepterer ikke latskap og rot, så det er viktig for deg at barna dine er ryddige og har orden på rommene deres. Du er en god mor med oppdragelsen, og som årene går vil du bli mer som en venn for barna enn en typisk morfigur.

Din store kjærlighet til shopping og mat vil ikke endre seg når du får barn. Selv om du får mindre penger å bruke, vil du alltid sørge for at barna kommer først, men også unne deg selv en ting - en gang i blandt. 

6. Tyren som venn

Tyren er en trofast venn. Det betyr at når du først har funnet en venn du er glad i, gir du ikke slipp. Du vil kjempe for vennskapet uansett hva, slik som du alltid kjemper for dine egne mål.

Utover det er du en svært støttende venn - også når det er bruk for litt tough love. Du hater å se vennene dine sløse bort potensialet sitt, og du er der alltid og hjelper dem med å gjøre det beste ut av livet. Noen ganger synes kanskje vennene dine at du kan være litt hard, men i det lange løp elsker de deg for at du dytter dem i riktig retning og hjelper dem å nå sine mål og drømmer. 

stjernetegnet tyr som venn

Kjennetegnet for stjernetegnet Tyren er at du er svært lojal. 

© tara.no

7. Kjente personer født i Tyrens tegn

Du er ikke den eneste som besitter Tyrens kreative evner og jordnære sinn. Her har vi samlet en rekke kjendiser med samme stjernetegn som deg:

 • Gigi Hadid (23. april)

 • Kelly Clarkson (24. april)

 • Channing Tatum (26. april)

 • Katherine Langford (29. april)

 • Jamie Dornan (1. mai)

 • David Beckham (2. mai)

 • Audrey Hepburn (4. mai)

 • Adele (5. mai)

 • George Clooney (6. mai)

 • Robert Pattinson (13.mai)

 • Sam Smith (19. mai)

 • Cher (20. mai)

 • Agnes Kittelsen (20. mai)

8. Tyren i stjernetegn, ascendant i...

Her kan du lese alt om din unike kombinasjon av soltegn (stjernetegn) og ascendant. Hvis du ikke vet hva din ascendant er, kan du finne den her!

Sol i Tyren, ascendant i Væren

Din ascendant Væren gjør at folk ofte oppfatter deg som sta, rett frem og med bein i nesa. Men bak ditt ville ytre gjemmer det seg en rolig Tyr som elsker faste sengetider, trygghet og som har styr på det praktiske. 

Sol i Tyren, ascendant i Tyren

Du er ikke typen som er én person når du er ute, og en annen når du er hjemme. Du har bena plantet trygt på jorden og er tro mot deg selv. Du er et menneske som mange kan finne ro og trygghet med, dog skal de nok være klar over at du kan være ekstremt sta til tider. 

Sol i Tyren, ascendant i Tvillingen

Synes du det er vanskelig å velge mellom en kosekveld på sofaen eller en tur på byen med venninner? Det forstår vi godt, for din ascendant vil nemlig ofte forskjellige ting. Dog vil vi tro at det oftest er chillekveldene hjemme som trumfer fancy middager. 

Sol i Tyren, ascendant i Krepsen

Du er uten tvil dine venners psykolog - du er nemlig hun folk ringer til når de trenger noen å snakke med. Du er nemlig svært empatisk og en mester til å sette deg inn i dine venners behov. 

Sol i Tyren, ascendant i Løven

Det er virkelig en stå-på vilje i deg og derfor blir folk også betatt av din nydelige utstråling. Du er en livsnyter med stor L, og vet hva du vil gjøre i livet: Nemlig alt som er lekkert og luksuriøst. 

Sol i Tyren, ascendant i Jomfruen

Jomfruen, som er din ascendant, er et tegn som er praktisk anlagt. Du er altså typen til å få ting gjort! Du er svært fornuftig og er virkelig verdensmester i å tenke før du snakker. 

Sol i Tyren, ascendant i Vekten

Du er en livsnyter med stor L. Du liker fine estetiske ting, og du har derfor sannsynligvis et kjøleskap fylt med god vin og et bad med luksuriøse ansiktsmasker. Du bryr deg om å ha det godt og derfor kan du for noen fremstå som litt konfliktsky. Det vet hva du mener i en viss situasjon, men det er ikke alltid du har energi nok til å inngå i en diskusjon.

Sol i Tyren, ascendant i Skorpionen

Du er et ekstremt tålmodig menneske og hisser deg ikke opp bare fordi køen på motorveien er lang, eller leveringstiden på pakken er litt lang. Din tålmodighet gjør også at det tar litt tid for folk å komme inn under huden på deg - det tar nemlig litt tid før du lar folk komme inn under huden på deg. 

Sol i Tyren, ascendant i Skytten

Du er en livsglad person som alltid kan se det positive i enhver situasjon. Du kan til tider føle deg splittet mellom din impulsive side og din mer rolige side, men du vet med deg selv beslutningene blir nøye gjennomtenkt. 

Sol i Tyren, ascendant i Steinbukken

På mange måter har du virkelig knekt koden til å være et balansert menneske. Du er en arbeidshest, men du prioriterer også livets goder, og du kunne aldri funnet på å jobbe deg selv i hjel. Du vil gjerne yte, men i den grad også nyte. 

Sol i Tyren, ascendant i Vannmannen

Du er en person som er virkelig god til å tenke utenfor boksen og stole på dine egne meninger og holdninger. Utover det har du virkelig en gave i forhold til at du får tusenvis av spennende ideer, men er samtidig praktisk anlagt, slik at du rent faktisk kan føre dine idéer ut i livet. 

Sol i Tyren, ascendant i Fisken

Utenfra kan du fremstå litt skjør, men selv om du kan være følsom og sensitiv, er du virkelig sterk, kreativ og ikke minst veldig kjærlig. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...