Tvillingen stjernetegn

Vi har samlet en liste med ting som er verdt å vite om stjernetegnet Tvillingen. 

© Tara

Stjernetegnet Tvillingene

Hvordan er Tvillingen i et forhold og som singel? Hvilke styrker og utfordringer har stjernetegnet?

9. april 2022 av Redaksjonen

Bursdag: 22. mai - 21. juni

Element: Lufttegn

Stjernetegnet Tvilling – hvis latinske navn er Gemini – er en person med mye energi. Du er veldig sosial og synes det kan være vanskelig å stå stille - det skal helst skje noe hele tiden. Skulle det oppstå en diskusjon kan du snakke deg ut av hva som helst.

Under kan du lese mer detaljert om hvilke styrker og utfordringer stjernetegnet Tvillingen har - du kan også bli klokere på hvordan Tvillingen er i et forhold, som singel, som forelder og som venn. Er Tvillingen ditt stjernetegn? Så kan det nok være interessant å lese om stjernene har rett i sin analyse av deg.

Les også om:

1. Tvillingens styrke

Kjennetegnet for Tvillingens stjernetegn er at du har argumentene dine på plass. En diskusjon med deg vil stort sett alltid ende til din fordel, da du er god til å diskutere. Du har en særlig evne til å kommunisere og dermed overbevise de du snakker med. 

2. Tvillingens utfordringer

Som Tvilling kan du ha store utfordringer med å lære av feilene dine. Det skjer mange ting i livet ditt som fører til både positive og negative ting. Her skal du som Tvilling være oppmerksom på å lære av disse negative tingene og ikke repetere gamle mønstre. 

stjernetegnet tvillingene styrke og utfordringer
UNIK

Som Tvilling er du unik og full av energi 

© tara.no

3. Tvillingen i et parforhold

Du elsker å date og utforske - så du kan synes det er vanskelig å ta skrittet videre når du er sikker på at du har funner drømmepartneren. I et forhold er det viktig for deg at dere kan kommunisere. Kommunikasjon er en fordel for deg, og det er derfor viktig at du blir utfordret på et intellektuellt nivå. Hvis dere ikke kan kommunisere så kommer det ikke til å fungere for deg.

Du kan være ganske intens i et forhold - det skal partneren din være innstilt på. Det gjelder alt fra hverdagen til sexlivet. Sistnevnte må også gjerne utforskes, og du er ikke redd for å prøve nye ting i soverommet.

Det skal skje noe i forholdet ditt! Du kan ikke stå stille og det skal forholdet heller ikke gjøre. 

4. Tvillingen som singel

Du er fyldt med energi og vil mer enn gjerne dra på dates med forskjellige personer. Du elsker å gjøre nye ting og vil gjerne utfordres. Som Tvilling kan det betale seg å være singel i lengre tid og dermed få tenkt over hva du egentlig søker etter i en partner. Du kan nemlig være i tvil om hva det er du egentlig vil.

Tanken om å slå deg til ro med én partner kan være skremmende og du vil derfor heller ta i mot tilbudene om å dra på dates. 

Les også: Du kjenner nok stjernetegnet ditt, men vet du hva månetegnet ditt forteller deg?

stjernetegnet tvillingene i forhold og som singel

Kjennetegnet for Tvillingens stjernetegn er dine taleegenskaper. 

© tara.no

5. Tvillingen som forelder

Stjernetegnet Tvillingen er den kule forelderen. Det er hele tiden ting som skjer for deg og barna - uansett om det er å være kreativ med tegnestifter eller lek i hagen. Barnet ditt elsker å ha med seg venner hjem, da du er den kule forelderen. Vennene vil også elske å være på besøk hos deg!

6. Tvillingen som venn

Tvillingen er en kjærlig og omsorgsfull venn. Selv om du har mange venner betrakter du dem alle som dine bestevenn, fordi du føler deg svært nærme med alle venninnene dine.

Du har en sjarmerende personlighet som gjør det lett for deg å få nye venner - du er nemlig god til å få alle til å føle seg spesielle. Det merkes også når du gjør det lille ekstra for venninnen din på bursdagen hennes og når du passer på å sende de meldinger for å holde kontakten. 

stjernetegnet tvillingene som venn

Stjernetegnet Tvillingen elsker å date og utforske.

© tara.no

7. Kjente personer født i Tvillingens tegn

Du er ikke den eneste som besitter Tvillingens kommunikasjonsevner og ivrige sinn. Her har vi samlet en rekke kjendiser med samme stjernetegn som deg.

  • Jon Øigarden (31. mai)

  • Morgen Freeman (1. juni)

  • Angelina Jolie (4. juni)

  • Liam Neeson (7. juni)

  • Kanye West (8. juni)

  • Mary-Kate Olsen (13. juni)

  • Ashley Olsen (13. juni)

  • Lucy Hale (14. juni)

  • Neil Patrick Harris (15. juni)

  • Nicole Kidman (20. juni)

8. Tvilling i stjernetegn, ascendant i...

Her kan du lese alt om din unike kombinasjon av soltegn (stjernetegn) og ascendant. Hvis du ikke vet hva din ascendant er, kan du finne den her!

Sol i Tvillingen, ascendant i Væren 

Du er impulsiv og eventyrlysten, og ascendenten din lar deg uttrykke alle dine sprø håp og drømmer til live. Tålmodighet er ikke akkurat din kjernekompetanse, men du er god på veldig mange andre ting.

Sol i Tvillingen, ascendant i Tyren

Selv om du er typen som elsker mennesker, fest og farger, kaster du deg ikke ut i livet med hvem som helst. Du må lære folk å kjenne før du slipper dem nær deg. Men når du først stoler på folk lar du dem komme rett under huden din, og da er dere uadskillelige.

Sol i Tvillingen, ascendant i Tvillingen

Du er supersosial, livlig og nysgjerrig. Du elsker å bli kjent med nye mennesker, og hjemme har du alltid plass til én til - det er en veldig god kvalitet. Du har en sterk personlighet og er flink til å stå opp for deg selv.

Sol i Tvillingen, ascendant i Krepsen

Tvillingen har kanskje et rykte på seg for å være litt overfladisk, men med ascendant i Krepsen er du faktisk veldig god på det dypere og mer emosjonelle. Du er typen som kan begge deler: Både danse på bordene og ha lange, intense samtaler på toalettene.

Sol i Tvillingen, ascendant i Løven

Du er en ekte gledesspreder, og typen folk elsker å være sammen med. Du vet hva du står for, og du kjemper for å få frem holdningene dine. Du er imidlertid ikke urettferdig eller unødvendig sta og kan være fleksibel og tilpasningsdyktig, mot hva livet har og by på.

Sol i Tvillingen, ascendant i Jomfruen

Er du typen som ofte havner i en diskusjon? Din livlige Tvilling gjør nemlig at du elsker å kommunisere, mens din litt sta Jomfru får deg til å ville oppsøke konkurranse. 

Sol i Tvillingen, ascendant i Vekten

Du er en gledesspreder som kan sjarmere alle på din vei. Du er også svært spontan og trives best utenfor mange strukturer eller regler som du må innrette deg etter.

Sol i Tvillingen, ascendant i Skorpionen

Føler du deg noen gang litt splittet mellom din ekstroverte og innadvendte side? Stjernetegnet ditt gjør deg nemlig nysgjerrig og utadvendt mens ascendenten din trekker litt i en litt annen retning - det gir deg trygghet og en mer innadvendt energi. 

Sol i Tvillingen, ascendant i Skytten

Du er typen som alltid er på jakt etter nye eventyr! Du er nysgjerrig og alltid på farten. Du liker ikke å slå deg for mye til ro, og tanken på å skulle ha samme jobb i 20 år kan gjøre at du blir litt stressa.

Sol i Tvillingen, ascendant i Steinbukken

Du er veldig leken, men ascendenten din hjelper deg å få frem en litt mer fornuftig side av deg. Derfor kan du lett være typen som gjør viktige og seriøse ting på dagen, og slipper deg mer fri om kvelden.

Sol i Tvillingen, ascendant i Vannmannen

For deg er det viktig å ha frihet til å gjøre det du vil. Du kunne aldri tenke deg å være i samme jobb i et tiår, fordi du har behov å lære nye ting, møte nye mennesker og tenke nye tanker. Du er en dyktig debattant, og har mange innovative, kreative ideer.

Sol i Tvillingen, ascendant i Fiskene

Du er virkelig en drømmer, og det er få ting i denne verden du elsker mer enn å drømme deg bort i din egen virkelighet. Du er nysgjerrig, livlig og sjarmerende, og folk elsker å være sammen med deg fordi du alltid utstråler god energi.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...