Krepsen stjernetegn

Vi har samlet en liste med ting som er verdt å vite om stjernetegnet Krepsen. 

© tara.no

Stjernetegnet Krepsen

Hvordan er Krepsen som singel – og i et forhold? Hvilke styrker og utfordringer har stjernetegnet?

27. oktober 2021 av Redaksjonen

Bursdag: 22. juni - 23. juli

Element: Vanntegn

Krepsen er et familiemenneske som elsker å være i et forhold. Det er ikke overraskende hvis andre ser på deg som en blid og rolig person. Utover det er du en følsom sjel. Bekymringer kan virkelig gå inn på deg, men godt humør får deg raskt til hektene igjen. Du hater å bli kritisert og blir lett såret.

Under kan du lese mer detaljert om hvilke styrker og utfordringer stjernetegnet Krepsen har - du kan også bli klokere på hvordan Krepsen er i et forhold, som singel, som forelder og som venn. Er Kreps ditt stjernetegn? Så kan det nok være interessant å lese om stjernene har rett i sin analyse av deg.

Les også om:

1. Krepsens styrker

Stjernetegnet Kreps kan gjenkjennes ved at du er svært god til å få andre til å føle seg trygge. Det ville aldri falle deg inn å fortelle en hemmelighet videre, hvis venninen din har sagt at hun kun har fortalt det til deg.

Du er en rolig og blid person - og overfladisk er ikke et ord som kan knyttes til deg. 

2. Krepsens utfordringer

Som Kreps kan du synes det er litt vanskelig å realisere drømmene dine. Det betyr ikke at du ikke har drømmer om karriere, utdannelse, et fint hjem eller en fantastisk reise - selve utførelsen kan bare være litt vanskelig å få til live.

Utover det er det intet tegn som Krepsen, som er så tilbøyelig til å la negative tanker påvirke deg, og intet annet tegn som samtidig er så dyktig til å helbrede seg selv. 

stjernetegnet krepsen i et forhold

Som Kreps trives du svært godt i et forhold. 

© tara.no

3. Krepsen i et parforhold

Stjernetegnet Krepsen ELSKER å være i et forhold. Dog er det altavgjørende for deg at du kan være deg selv, selv om du har kjæreste. Når du har funnet den rette holder du godt fast - du holder faktisk fast med en krepseklo i det som betyr noe for deg.

Jakten på en kjæreste og hele datingshowet (Tinder, sjekkereplikker osv) er ikke helt deg, og det er ikke overraskende hvis du finner - eller har funnet - en kjæreste gjennom jobben, studiet eller venner av bekjente.

Kjennetegnet for Krepsen i et forhold er blant annet at du er svært kjærlig - og veldig lojal! Det er utrolig viktig for deg at kjæresten din har det bra. Sympatisk er et ord som partneren din vil knytte til deg. 

4. Krepsen som singel

Krepsen er som sagt et av de stjernetegnene som elsker å være i et forhold. Når du som Kreps er singel skjer det derfor ofte at du drømmer deg vekk i et forhold - og gjerne med en kjendis. Du kan nemlig ikke la vær med å følge med hva som skjer i kjendisland, Hollywood og på Instagram - og det er nok en spesiell kjendis du følger ekstra godt med på.

Noe av det du leter mest etter i en kjæreste, er en person du kan dele alle følelsene dine med. Du er følsom og trenger derfor en du kan snakke med dine dypeste tanker om. 

Les også: Vet du hva din ascendant er? Dette kan det si om deg

stjernetegnet krepsen som venn og forelder

Stjernetegnet Krepsen er usedvanlig god på å få andre til å føle seg trygge 

© tara.no

5. Kreps som forelder

Krepsen er et familiemenneske, og derfor faller det deg veldig naturlig inn å ha barn. Hvis du allerede har fått én eller flere gullklumper er du den heldige vinner av tittelen som den dedikerte forelder - som Kreps betyr nemlig barna dine alt for deg. Du er omsorgsfull, og du streber alltid etter å gi barna den tryggheten du mener de trenger. La oss bare si det som det er: barna dine kommer aldri til å mangle noe!

6. Krepsen som venn

Som Kreps er du hele vennegruppens mor. Det faller deg naturlig å tenke mye på vennene dine, passe godt på dem og hjelpe dem med alt de ber deg om. Du føler at vennegruppen din er en slags familie, og du vil derfor være der for dem i både gode og onde dager.

Fordi du selv er så omsorgsfull forventer du dog også at vennene dine er det samme overfor deg. Vennene dine skal være trofaste og lojale, ellers ser du dem ikke som dine ekte venner. 

stjernetegnet krepsen

Som Kreps er du følsom, trofast, lojal og omsorgsfull. 

© tara.no

7. Kjente personer født i Krepsens tegn

Du er ikke den eneste som besitter Krepsens følsomme og blide jeg. Her har vi samlet en rekke kjendiser med samme stjernetegn som deg.

 • Lana Del Rey (21. juni)

 • Meryl Streep (22. juni)

 • Einar Tørnquist (23. juni)

 • Ariana Grande (26. juni)

 • Pamela Anderson (1. juli)

 • Lindsay Lohan (2. juli)

 • Margot Robbie (2. juli)

 • Tom Cruise (3. juli)

 • Thomas Gjertsen (4. juli)

 • Kevin Hart (6. juli)

 • 50 Cent (6. juli)

 • Tom Hanks (9. juli)

 • Else Kåss Furuseth (18. juli)

 • Selena Gomez (22. juli)

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...