Jomfru stjernetegn

Vi har samlet en liste med ting som er verdt å vite om stjernetegnet Jomfruen. 

© tara.no

Stjernetegnet Jomfruen

Hvordan er Jomfruen i et forhold og som singel? Hvilke styrker og utfordringer har stjernetegnet?

19. september 2023 av Redaksjonen

Bursdag: 24. august - 23. september

Element: Jordtegn

Stjernetegnet Jomfruen, med det latinske navnet Virgo, er en veldig generøs og perfeksjonistisk person som ikke alltid er veldig snakkesalig. Du trives godt i eget selskap og selskapelige sammenhenger er ikke der man oftest finner personer født i Jomfruens tegn. Jomfruer er dessuten svært renslige av seg og sørger alltid for at huset ser fint ut før de drar hjemmefra.

Under kan du lese mer detaljert om hvilke styrker og utfordringer stjernetegnet Jomfruen har, og du kan også bli klokere på hvordan Jomfruen er i et forhold, som singel, som forelder og som venn. Er Jomfruen stjernetegnet ditt? Da kan det nok være interessant å lese om stjernene har rett i sin analyse av deg.

Vi har samlet en liste med ting som er verdt å vite om stjernetegnet Jomfruen. Her kan du blant annet lese om:

1. Jomfruens styrker

Som Jomfru er en av dine styrker at du er ansvarsfull. I venninnegruppen er du hun som alltid har antibac med i vesken og hun som sørger for å passe på vennene på byen. 

stjernetegnet jomfruen styrker og utfordringer
© tara.no

2. Jomfruens utfordringer

Som stjernetegn er Jomfruen god til å benekte sine vaner og karaktertrekk - du har det derfor vanskelig med å snakke om dine egne feil og svakheter, selv om du egentlig godt vet om dem.

Utover det kan det være vanskelig for deg å legge jobben fra deg, du dedikerer deg nemlig 100% til jobben din, og derfor kan du ha utfordringer med å fokusere på annet enn jobben, selv når du er hjemme.

STABILITET Jomfruen elsker å ha et stabilt forhold. 

© Getty Images

3. Jomfruen i et parforhold

Stjernetegnet Jomfruen tar godt vare på partneren. Du vet nemlig hva du leter etter i en kjæreste og elsker å ha et stabilt forhold. Men du kan ha det litt vanskelig med å åpne deg helt opp ovenfor kjæresten din hvis du ikke føler deg trygg i relasjonen.

Du kjemper for forholdet - også når det ikke er lette tider. Ikke minst er du en lojal og kjærlig kjæreste, for du tror på kjærligheten. 

4. Jomfruen som singel

Jobben tar mye tid i hverdagen din så du er ikke egentlig på jakt etter en partner. Når skulle du hatt tid til han? Dessuten elsker du å være singel!

Hvis du beslutter deg for at det nå er tid for å finne din store kjærlighet går du beinhardt etter den rette. 

Les også: Visste du at du har 3 stjernetegn?

stjernetegnet jomfruen i forhold og som singel

FORHOLD Stjernetegnet Jomfruen kjemper for forholdet 

© tara.no

5. Jomfruen som forelder

Du er både ansvarsfull og perfeksjonistisk, og det gjelder også når det handler om barna dine. Det er ikke nødvendigvis fordi du følger alle rådene om hvordan du best er en forelder, men du dedikerer deg fullt og helt til det du tror er riktig for barnet ditt.

Du er en problemløser og hvis barnet ditt har det minste problem er du der - klar for å løse det raskest mulig. 

6. Jomfruen som venn

Hvis du er Jomfru er du vennen med alle de beste rådene. Føler du noen ganger at du må være psykolog og lege for vennene dine? Så er det en grunn til det - for som Jomfru er du flittig og dedikert, og det ses i de rådene du gir vennene dine - de er alltid planlagte, empatiske og virkelig gode! Derfor vil vennene dine alltid gjerne ha dine råd og tips.

Utover det å være vennegruppens psykolog er du også en virkelig god venn - du har mange gode personlige og sosiale kvaliteter, som på mange måter gjør deg til den perfekte venn. 

Stjernetegnet Jomfruen

JOMFRUEN Stjernetegnet jomfru er veldig ansvarsfull 

© tara.no

7. Kjente personer født i Jomfruens tegn

Du er ikke den eneste som bestitter Jomfruens ansvarsfulle og perfeksjonistiske jeg. Her har vi samlet en rekke kjendiser med samme stjernetegn som deg.

 • Blake Lively (25. august)

 • Chris Pine (26. august)

 • Melissa McCarthy (26. august)

 • Cameron Diaz (30. august)

 • Zendaya (1. september)

 • Beyoncé (4. september)

 • Pink (8. september)

 • Adam Sandler (9. september)

 • Kyrre “Kygo” Gørvell-Dahl (11. september)

 • Odd Magnus Williamson (14. september)

 • Ronny Brede Aase (19. september)

 • Märtha Louise (22. september) 

8. Jomfruen i stjernetegn, ascendant i...

Her kan du lese alt om din unike kombinasjon av soltegn (stjernetegn) og ascendant. Hvis du ikke vet hva din ascendant er, kan du finne den her!

Sol i Jomfruen, ascendant i Væren

Din ascendant gjør at du får ideer til live! Du elsker å ha flere ting å holde på med, og stjernetegnet ditt gjør at du faktisk får utrettet alt dette. 

Sol i Jomfruen, ascendant i Tyren

Du er virkelig god til praktiske ting! Ikke minst er du også svært fornuftig og god til å se det store bildet. 

Sol i Jomfruen, ascendant i Tvillingen

Utenfra kan det se ut som du elsker et liv med fest og farger, mens du innerst inne trives best med struktur og fornuft. Du analyserer alt virkelig grundig før du tar en beslutning - alt fra hvilken neglelakk du skal ha på til hvilke møbler som passer best i stua. 

Sol i Jomfruen, ascendant i Krepsen

Du er et menneske som har hjertet på rette stedet. Du får et kick av å få andre mennesker til å føle seg verdsatt, og sier aldri nei til å hjelpe dine kjære. Du er en arbeidshest og har intet problem med lange vakter så lenge du gjør en forskjell. 

Sol i Jomfruen, ascendant i Løven

Du står virkelig sterkt i deg selv og derfor er du også et forbilde for mange. Du er ikke redd for å si hva du mener og sier aldri nei til å ta i et tak. 

Sol i Jomfruen, ascendant i Jomfruen

Du er typen som alltid har styr på tingene - hun som alltid stiller opp og aldri kommer sent til noe. Du er hjelpsom, arbeidsom og står opp for andre.

Sol i Jomfruen, ascendant i Vekten

Som person er du svært klok, men du gjør også en innsats for det - du er arbeidssom! Samtidig forstår du også at det gode liv finnes i en balansegang mellom å nyte og å nyte. 

Sol i Jomfruen, ascendant i Skorpionen

Du er svært god på å analysere og tenke kreativt - men også rasjonelt. Du har en skarp intelligens og elsker å bli klokere. Du har det best når du har kontroll, og er derfor ikke den største fanen av uforutsette hendelser. 

Sol i Jomfruen, ascendant i Skytten

Stjernetegnet ditt er svært fornuftig, mens din ascendant får deg til å være mer direkte og impulsiv enn du egentlig kanskje vil være. Bak ditt ville ytre gjemmer det seg nemlig en fornuftig, ydmyk og analyserende side av deg. 

Sol i Jomfruen, ascendant i Steinbukken

Fornuftig, analytisk og arbeidssom er ord som beskriver deg godt. Både stjernetegnet ditt og ascendanten din er svært hardtarbeidende typer, så vi er sikre på at du er flittigheten selv. Utover det er du veldig god på å tenke før du snakker - fortsett sånn!

Sol i Jomfruen, ascendant i Vannmannen

Du er et menneske med spennende, kreative og nytenkende ideer, og stjernetegnet ditt gjør at du får disse til live. Du undersøker ting grundig og vet virkelig mye om ting - det ser mange opp til. 

Sol i Jomfruen, ascendant i Fisken

Husker du å stelle godt med deg selv også? Du er nemlig et menneske som alltid setter andre foran deg selv. Du er kjærlig og alltid klar for å stille opp for de rundt deg. Tingene dine har du styr på, og det er derfor du føler et overskudd om å være der for andre. 

Kilder: “Jomfruen” av Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Les også: Hva er ditt månetegn?

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...