Jomfru stjernetegn

Vi har samlet en liste med ting som er verdt å vite om stjernetegnet Jomfruen. 

© tara.no

Stjernetegnet Jomfruen

Hvordan er Jomfruen i et forhold og som singel? Hvilke styrker og utfordringer har stjernetegnet?

29. oktober 2021 av Redaksjonen

Bursdag: 24. august - 23. september

Element: Jordtegn

Stjernetegnet Jomfru, med det latinske navnet Virgo, er en veldig generøs og perfeksjonistisk person som ikke alltid er veldig snakkesalig. Du trives godt i eget selskap og selskapelige sammenhenger er ikke der man oftest finner personer født i Jomfruens tegn. Jomfruer er dessuten svært renslige av seg og sørger alltid for at huset ser fint ut før de drar hjemmefra.

Under kan du lese mer detaljert om hvilke styrker og utfordringer stjernetegnet Jomfruen har, og du kan også bli klokere på hvordan Jomfruen er i et forhold, som singel, som forelder og som venn. Er Jomfru ditt stjernetegn? Så kan det nok være interessant å lese om stjernene har rett i sin analyse av deg.

Les også om:

1. Jomfruens styrker

Som Jomfru er en av dine styrker at du er ansvarsfull. I venninnegruppen er du hun som alltid har antibac med i vesken og hun som sørger for å passe på vennene på byen. 

stjernetegnet jomfruen styrker og utfordringer
© tara.no

2. Jomfruens utfordringer

Jomfruen er god til å benekte sine vaner og karaktertrekk - du har det derfor vanskelig med å snakke om dine egne feil og svakheter, selv om du egentlig vet godt om dem.

Utover det kan det være vanskelig for deg å legge jobben fra deg, du dedikerer deg nemlig 100% til jobben din, og derfor kan du ha utfordringer med å fokusere på annet enn jobben, selv når du er hjemme.

3. Jomfruen i et parforhold

Stjernetegnet Jomfruen tar godt vare på partneren. Du vet nemlig hva du leter etter i en kjæreste og elsker å ha et stabilt forhold. Som Jomfru er man nemlig nemlig klar over hva man ser etter i en kjæreste og elsker å ha et stabilt forhold. Dog kan du ha det litt vanskelig med å åpne deg helt opp ovenfor kjæresten din hvis du ikke føler deg trygg i parforholdet.

Du kjemper for forholdet - også når det ikke er lette tider. Ikke minst er du en lojal og kjærlig kjæreste, for du tror på kjærligheten. 

4. Jomfruen som singel

Jobben tar mye tid i hverdagen din så du er ikke egentlig på jakt etter en partner. Når skulle du hatt tid til han? Dessuten elsker du å være singel!

Hvis du beslutter deg for at det nå er tid for å finne din store kjærlighet går du beinhardt etter den rette. 

Les også: Visste du at du har 3 stjernetegn?

stjernetegnet jomfruen i forhold og som singel

FORHOLD Stjernetegnet Jomfruen kjemper for forholdet 

© tara.no

5. Jomfruen som forelder

Du er både ansvarsfull og perfeksjonistisk, og det gjelder også når det handler om barna dine. Det er ikke nødvendigvis fordi du følger alle rådene om hvordan du best er en forelder, men du dedikerer deg fullt og helt til det du tror er riktig for barnet ditt.

Du er en problemløser og hvis barnet ditt har det minste problem er du der - klar for å løse det raskest mulig. 

6. Jomfruen som venn

Hvis du er Jomfru er du vennen med alle de beste rådene. Føler du noen ganger at du må være psykolog og lege for vennene dine? Så er det en grunn til det - for som Jomfru er du flittig og dedikert, og det ses i de rådene du gir vennene dine - de er alltid planlagte, empatiske og virkelig gode! Derfor vil vennene dine alltid gjerne ha dine råd og tips.

Utover det å være vennegruppens psykolog er du også en virkelig god venn - du har mange gode personlige og sosiale kvaliteter, som på mange måter gjør deg til den perfekte venn. 

Stjernetegnet Jomfruen

JOMFRUEN Stjernetegnet jomfru er veldig ansvarsfull 

© tara.no

7. Kjente personer født i Jomfruens tegn

Du er ikke den eneste som bestitter Jomfruens ansvarsfulle og perfeksjonistiske jeg. Her har vi samlet en rekke kjendiser med samme stjernetegn som deg.

 • Blake Lively (25. august)

 • Chris Pine (26. august)

 • Melissa McCarthy (26. august)

 • Cameron Diaz (30. august)

 • Zendaya (1. september)

 • Beyoncé (4. september)

 • Pink (8. september)

 • Adam Sandler (9. september)

 • Kyrre “Kygo” Gørvell-Dahl (11. september)

 • Odd Magnus Williamson (14. september)

 • Ronny Brede Aase (19. september)

 • Märtha Louise (22. september) 

Kilder: “Jomfruen” av Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Les også: Hva er ditt månetegn?

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...