bytte klær

NY GRATIS GARDEROBE? Arranger en bytte-klær kveld!

© Getty Images

5 aktiviteter som ikke koster en krone!

Merker du at pengene ikke strekker til på samme måte som før? Du er IKKE alene! Men, det finnes måter å kose seg på og være sosial på et stramt budsjett. Her er våre 5 beste tips til gratis aktiviteter.

21. november 2022 av Cecilie Espensen
gratis trening
© Getty Images

1. Gratis trening 

Du trenger ikke å bruke en formue på å komme deg i form. Glem dyre avgifter på treningssentre og sats heller på egentrening – alene eller sammen med en venninne. 

Det aller enkleste er ta på joggeskoene og starte med å gå, etter hvert kan du øke tempoet og lengden på gåturen og kanskje er jogging det neste? Gjør det gjerne sammen med en venninne eller nabo – det er mye enklere å faktisk gjøre det hvis man har en avtale. Frisk luft, skravling og morsjon gjør godt for både hode og kropp. 

La deg inspirere av Linda som hatet å løpe, men som nå har gjennomført flere halvmaraton!

Gratis løpeprogram for nybegynnere finner du her 👉🏻

Vil du heller trene hjemme i eget hus? 

Her er 5 effektive øvelser med treningsball

3 klassiske pilatesøvelser

3 øvelser for knær som knirker  

gratis klær
© Getty Images

2. Bytte-klær-kveld

Har du et klesskap fullt av klær, men ingenting å ha på deg? Da er du nok ikke alene. MEN, i stedet for å bruke penger på å kjøpe nye klær, kan du spare både lommebok og miljø ved å invitere venninner og kollegaer til en bytte-klær-kveld som er helt gratis! Kanskje er du heldig og får deg en fin «ny» kjole til julebordssesongen eller en god og varm strikkegenser til neste tur i skog og mark?

TiPS! Få orden i klesskapet med KonMari-metoden.

gratis film
© Getty Images

3. Film-kveld

Hva er vel hyggeligere enn å krype opp i sofaen når det er kaldt ute og se en god film? Kanskje det å dele filmopplevelsen med en god venninne! Komedie, krim, drama eller action? Vi i Tara-redaksjonen har flere favoritter, her er våre beste tips til film-kvelden:

Våre filmfavoritter med Jennifer Aniston

11 av de beste filmene på Netflix

Julefilmene du bare må se

Og hvis du ikke fikk sett den Oscar-nominerte norske filmen «Verdens verste menneske» på kino, kan du se den gratis i NRK-appen nå.

Liker du, som oss, å strikke mens du ser på film? Her finner du gratis oppskrift på «Mors Cardigan» fra Klompelompe – en perfekt julegave?

gratis middag
© Getty Images

4. Spleise-middag

Når det ikke er økonomisk rom for å gå ut å spise på restaurant, kan du invitere gode venner på en god gammeldags spleise-middag. Prinsippet er enkelt og «gratis»: Alle bidrar med en rett og det de ønsker å drikke til. Så trenger du bare å dekke bordet og ønske velkommen til «en gratis middag»!

TIPS! Be gjerne gjestene om å ta med seg litt forskjellig, som at en tar med en god salat og en annen for eksempel tar med seg en deilig ostekake til dessert.

TOM FOR MIDDAGS-IDEER? Disse rettene er perfekte å dele:

Alt-i-ett-rett med kylling

Laksegrateng med estragonkrem

Chili con carne med mørk sjokolade

Spinatpai med chevre

gratis hyttetur
© Getty Images

5. Gratis hyttetur

Drømmer du om å reise på hyttetur, men mangler hytte? Hør med venner og kjente om å bytte hytte mot bolig en helg eller en uke? Kanskje du bor i umiddelbar nærhet til for eksempel kafeer, kino og shoppingmuligheter som er attraktivt for en hytteeier som ikke har tilgang til dette i hverdagen.

Alternativt kan du låne telt og sovepose og teste telttur i ruskevær som Taras turjente så varmt anbefaler her.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...