Friend-stjerne Jennifer Aniston The morning show
© Getty Images

FILM: Våre favoritter med Jennifer Aniston

Friends-stjernen Jennifer Aniston har spilt i over 30 filmer – her er 9 favoritter med høy feelgood-faktor!

9. november 2019 av Redaksjonen
Men så kom polly film Jennifer Aniston Ben Stiller

Feelgood-faktoren er høy i denne filmen med Jenifer Aniston og Ben Stiller.

ROMANTISK KOMEDIE: Men så kom Polly (2004)

Reuben (Ben Stiller) er på bryllupsreise med sin nye kone når hun er utro med en dykkeinstruktør. Med knust hjerte vender han hjem, og treffer tilfeldig på den tidligere skolevenninnen Polly (Jennifer Aniston). Men kjærligheten er aldri enkel for stakkars, forsiktige Ruben. Filmen byr på store latterøyeblikk – spesielt under den ulykksalige bryllupsreisen – og er skikkelig feelgood!  

The Brake-Up film Jenifer Aniston Vince Vaughn

Et samlivsbrudd er sjelden enkelt – Jennifer Aniston og Vince Vaughn viser dets verste sider i «The Break-Up».

DRAMAKOMEDIE: The Break-Up (2006)

Denne komedien er både morsom og litt vond – den viser hvordan et brudd kan få frem det absolutt verste i oss mennesker. Brook (Jennifer Aniston) og Gary (Vince Vaughn) bestemmer seg for å gå fra hverandre, men siden ingen unner den andre å overta leiligheten de bor i, forblir begge boende. Det blir stygt. Skikkelig stygt. Jennifer og Vince ble for øvrig et par mens de spilte inn filmen. Hvordan det endte? I brudd … 

Venner med penger film Jennifer Aniston Joan Cusack Catherine Keener Frances Mcdormand

Voksent vennskap settes på prøve i filmen «Venner med penger» hvor Jenifer Aniston spiller single Olivia.

DRAMAKOMEDIE: Venner med penger (2006)

Hvordan ser livet ut nå man er singel, jobber som vaskehjelp og er 40+? Ikke så bra når venninnene er godt etablerte med en solid dose penger. Jennifer Aniston spiller rollen som single Olivia som er på søken etter noe større – til stor frustrasjon og liten forståelse fra de tre venninnene som er spilt av Joan Cusack, Frances McDormand og Catherine Keener. Her tegnes et bra portrett av voksenlivet og vennskap – med sine små og store utfordringer.

Marley & Me film Jennifer Aniston Owen Wilson

Film for hundeelskere: «Marley & Me» med Jennifer Aniston og sjarmøren Owen Wilson.

KOMEDIE: Marley & Me (2008)

For oss hundeelskere, er Marley & Me et must. Hele familien både lo og gråt til denne hjertevarme komedien. Den handler om John (Owen Wilson) og Jenny (Jennifer Aniston) som lærer hva som er viktig i livet fra sin nydelige, men også rampete, impulsive og smått nevrotiske hund, Marley. Vi følger Marley fra han er valp til han blir gammel – parallelt med at familien vokser og vokser seg til. Tips! Sett kleenex-boksen på bordet! 

Han er faktisk ikke interessert film Jennifer Aniston Scarlett Johansson Bradley Cooper, Justin Long, Ben Affleck, Jennifer Conelly, Drew Barrymore

Frustrerte kvinner i jakten på den store kjærligheten er temaet i den romantiske komedien «Han er faktisk ikke interessert» med Jennifer Aniston.

ROMANTISK KOMEDIE: Han er faktisk ikke interessert (2009)

Denne filmen husker vi var et must å se da den kom. Ikke minst siden den er basert på boken av samme navn – skrevet av manusforfatterne bak «Sex and the City». Kort fortalt handler den om menn som ikke er spesielt interessert i noe seriøst forhold og kvinnene som finner på unnskyldninger for at mannfolka ikke vil binde seg. De lyver for seg selv i stedet for å innse det brutale faktum: Han er ikke interessert. Vel, filmen er litt vond å se, for vi har vel alle vært der ... Foruten Jennifer Aniston får vi se stjerner som Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Justin Long, Ben Affleck, Jennifer Connelly og Drew Barrymore.

The Switch film Jennifer Aniston Jason Bateman

Fruktbarhet og farskap er underholdende i komedien «The Switch» med Jennifer Aniston og Jason Bateman i hovedrollene.

FRUKTBAR KOMEDIE: The Switch (2010)

Her spiller Jennifer Aniston rollen som single Kassie som bestemmer seg for å få barn på egenhånd. Hennes litt rare og sjenerte venn, spilt av Jason Bateman, ser at hans sjanse som en potensiell kjæreste er lik null. Det arrangeres en fruktbarhetsfest, sperm blir forvekslet, Kassie flytter fra New York og årene går – en annerledes historie tar form når de to vennene omsider møtes igjen. Denne filmen er søt og underholdende – godt hjulpet av innsatsen til bla. Jeff Goldblum og Juliette Lewis.

Horrible Bosses film Jennifer Aniston, Jason Bateman, Jason Sudeikis og Charlie Day.

Du vil sette pris på din egen sjef etter å ha sett denne småkriminelle komedien med Jennifer Aniston, Jason Bateman, Jason Sudeikis og Charlie Day.

KOMEDIE: Horrible Bosses (2011)

Dette er en veldig underholdende film hvor vi både ler av og med karakterene – og ergrer oss over de tre kompisene Nick, Kurt og Dale, spilt av Jason Bateman, Jason Sudeikis og Charlie Day. Deres hverdag er preget av unormalt (forhåpentligvis) forferdelige sjefer så de bestemmer seg for å kvitte seg med dem. Hvordan unngå å bli tatt for drap? Ved å drepe hverandres sjefer. Genialt? Vel, det gjenstår å se. Jennifer Aniston spiller en av sjefene, en svært så sexfiksert tannlege med null filter! PS! Oppfølgeren Horrible Bosses 2 (2014) er også verdt å se. 

We´re the Millers film Jennifer Aniston, Jason Sudeikis

En familie kan være så mangt – det gjøres med morsom historiefortelling i filmen «We´re the Millers» med Jennifer Aniston og Jason Sudeikis.

KOMEDIE: We´re the Millers (2013)

Her følger vi en «fake» familie i bobil som skal forsøke å smugle narkotika over grensen fra Mexico. Hvorfor? Den naive og snille hasjdealeren David (Jason Sudeikis) blir frastjålet dop og penger og blir sittende igjen med en stor gjeld. Løsningen blir å dra til Mexico for å gjøre opp for seg. Det er for stor risiko å reise alene så han betaler naboene for å utgi seg for hans kjernefamilie: Stripperen Rose (Jennifer Aniston), wannabe-kunden Kenny og gatesmarte Rose. Store personligheter gjør dette til en drakamp for å overbevise omverden at dette er en helt vanlig familitur.

Dumplin Jennifer Aniston Danielle Macdonald Dolly Parton musikk

Det er bare tynne mennesker som kan delta i skjønnhetskonkurranser. Eller? Morsom musikal med alvorlig undertone med Jennifer Aniston og sangtalentet Danielle Macdonald i filmen «Dumplin».

KOMEDIE PÅ NETFLIX: Dumplin (2018)

Med humor, sang og en forkjærlighet for Dolly Parton tar denne filmen opp det sykelige fokuset det amerikansk samfunnet har om at det å være tynn er det som gjør deg pen. Willowdean (Danielle Macdonald) er en plus-size tenåring og datter av tidligere skjønnhetsdronning Rosie (Jennifer Aniston). Hun melder seg på den samme skjønnhetskonkurransen som moren en gang vant og det fører til en storm av deltagere som følger i hennes «større» spor. En søt og morsom film som er et must for alle Dolly Parton fans – hun har tom. skrevet noen nye sanger til denne musikalfilmen.

Les også: Tv-seriene du vil elske!

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...