Element stjernetegn
© Getty Images

Ild, luft, vann eller jord – hvilket element har stjernetegnet ditt og hva betyr det?

Du kjenner nok til stjernetegnet ditt, og kanskje vet du også månetegnet ditt og din ascendant? Men hva med ditt stjernetegns element? Les om de fire elementene her!

18. august 2021 av Ida Storm Frøslev Hansen

Du vet kanskje at det er 12 stjernetegn, og du kjenner kanskje månetegnet ditt og din ascendant, men vet du hvilket element stjernetegnet ditt befinner seg i?

Hvert stjernetegn har nemlig et element som beskriver hvordan det overordnet er i verden. Det beskriver også hvilke du andre stjernetegn du ofte minner om - nemlig de andre tegnene i ditt stjernetegns element. Lær alt om ditt stjernetegns element nedenfor!

Jord (Tyren, Jomfruen og Steinbukken)

Jord representerer det praktiske, solide, stabile og lojale. Hvis du er jordtegn er du nok mammaen i vennegruppen og står alltid klar med en skulder å gråte på. 

Jordtegnet kjennetegnes også ved å være ekstra sensuell - kanskje er du mesteren i å sette på litt Marvin Gaye og tenne et stearinlys eller to og spre noen roseblader utover sengen?

Ild (Løven, Skytteren og Væren)

Ild representerer inspirasjon, energi, motivasjon, lidenskap og entusiasme. Hvis du er ildtegn er du garantert full av energi, er positiv og elsker spontane eventyr - også har du heller ikke noe i mot å være i sentrum. 

Ildtegn er også kjennetegnet ved å være det tegnet alle vil være rundt. Du er en motvillig type som gjerne alle vil ha en bit av. Husk å holde øynene åpne for hvem som er ekte venner og hvem som bare vil ri på bølgen av dine gode vibes. 

Element stjernetegn glad kvinne
Er du et ildtegn fylt av energi eller et følsomt vanntegn?© Getty Images

Luft (Vekten, Vannmannen og Tvillingen)

Luft representerer kommunikasjon, språk, intellektualitet og fornuft. Hvis du er Lufttegn er du sosial, flørtende, klok, kreativ og nysgjerrig. Du hater når andre bestemmer over deg og liker best å gå din egen vei.

Lufttegn er også kjennetegnet ved å være kule å være rundt - hvis du henger med et Lufttegn er du garantert å få utvidet din vennekrets, din Spotify-spilleliste eller få nye perspektiver på livet. Det kloke og sosiale lufttegnet er nemlig ikke redd for å dele ut verken venner, holdninger eller andre ting. 

Vann (Fiskene, Krepsen og Skorpionen)

Vann symboliserer følelser, intuisjon, mystikk og kreativitet. Det er derfor ingen overaskelse at du som vanntegn er veldig lettrørt, oppmerksom på andre mennesker og er veldig nærme familien og vennene dine. Som det mest intuitive tegnet er du god til å skrive og lese mellom linjene. 

Som vanntegn er du søt - veldig søt. Derfor skal du passe litt på at folk ikke utnytter deg. Dog kan du også være ekstremt dramatisk, så hvis de gjør det, kommer de nok til å få høre det fra deg. Noen ganger kan du komme til å kjefte på feil mennesker, men da er du god til å komme med en unnskyldning rett etterpå. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...