Tara weekend
Tara Weekend Vestlia Resort på Geilo:

Vi lover mye sprell og moro på tur med oss!

© PAL

Slik melder du deg på Tara Weekend Geilo - Vestlia Resort

Bli med til fjells med Tara! Kom på Vestlia Resort Geilo for å oppleve en helg med inspirerende foredrag, herlig underholdning, yoga og fjellturer, supre artister og mye, mye mer!

17. august 2018 av Merethe Hommelsgård

Vi gleder oss stort til å møte alle dere på Tara Weekend Geilo! 

Året høydepunkt for Tara-redaksjonen er når vi kan fylle Vestlia Resort med latter og liv, foredrag til ettertanke og kvinnemøter du sent vil glemme. Som i årene før skal vi kåre Årets modigste kvinne, og hylle våre tøffe finalister med en stor festaften i Vestliahallen lørdagskvelden, kose oss med god mat og drikke, kjøpe lekre produkter i shoppinggaten, slappe av på spa, trekke frisk fjelluft på tur og danse til langt på natt. 

Med andre ord, en helg du ikke vil gå glipp av!

Meld deg på da, så sees vi!

1. Her er påmeldingssiden til Tara Weekend

Det første du må gjøre hvis du vil melde deg på er å klikke på denne påmeldingslinken. (Påmeldingssiden vil åpnes i et nytt vindu).

P.S: Les mer om Tara Weekend her

2. Fyll ut informasjonen din

På bildet under ser du hvordan det ser ut der du skal fylle ut den viktigste informasjonen din - fornavn, etternavn og e-post.

© Screenshot

NB! Alle feltene det står "(påkrevet)" må fylles ut for at du skal kunne fullføre registreringen din.

© Screenshot

3. Skal du bo på rom med noen?

Er dere flere som skal dele rom, skal det kun gjøres EN påmelding for alle, man trenger ikke melde seg på en og en. Dersom du ønsker å bo på rom med ei eller gjerne to venninner, fyller du først ut navn og etternavn på disse i feltet "jeg skal bo sammen med", før du senere legger til deres kontakinformasjon ved å trykke på knappen "legg til flere" helt nederst på siden. Et ekstra felt merket "ekstradeltager" vil dukke opp.

Hoved - påmelderen legger altså inn sin informasjon, og trykker deretter på knappen "MELD PÅ FLERE/LEGG TIL FLERE", etter antall deltagere som skal bo på rommet.

© Screenshot


Husk å velge korrekt rom, ut i fra antall deltakere som skal bo på rommet. (F.eks 1 deltager - Enkeltrom for 1 person, 2deltagere - dobbeltrom for 2 personer). Det er et tillegg for enkeltrom som er på kr. 400,- pr. døgn.

4. Tidligere ankomst

Ønsker å ankomme torsdagen må du huke av for dette i den lille boksen med "ankomst torsdag". Det koster kr. 1090,- pr. person, hvis du ankommer på torsdagen. Dette inkluderer middag torsdag og frokost fredag.

© Screenshot

4. Abonnerer du på Tara?

Dersom du abonnerer på Tara kan du fylle ut ditt abonnentsnummer i feltet du finner nesten helt nederst på siden. For dem som er abonnenter vanker det en liten rabatt, så dette kan lønne seg å gjøre!

© Screenshot

PRISER:
Tara-abonnenter har spesialpris: 3200 kr pr. person
Ikke-abonnenter: 3450 kr pr. person

Prisene ovenfor inkluderer:

  • Stor frokostbuffet lørdag & søndag
  • Middag fredag og lørdag kveld
  • Foredrag og aktivteter
  • Fri inngang til Eventyrbadet
  • Inngang til Vestlia sitt moderne treningsstudio
  • Fri parkering

Vil du abonnere på Tara du også? Klikk her!

5. Meld deg på - og gå til betaling

Når dette er gjort, trykker du på knappen "MELD PÅ", da kommer det opp et nytt vindu hvor man betaler depositumet på 1000,- pr. person. Det trengs da kortnummer, utløpsdato, samt CVC kode (står på baksiden av bankkortet ditt), for å kunne trekke dette fra kortet.

Dersom alt er korrekt utført, vil alle deltagerne motta påmeldingsbekreftelse pr. SMS og epost.

Har du problemer med påmeldingen? Lurer du på noe? Kontakt gjerne hotellet på mail: [email protected]

Nå er du klar! Meld deg på ved å klikke på denne påmeldingslinken.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...