© HiYoga

Vil du lære deg yoga, kom på Tara-weekend!

På Tara-Weekend 14-16 oktober kan du være både nybegynner eller viderekommende. Yogatimene passer for alle, og år etter år har instruktørene fra HiYoga inspirert mange av deltakerne til å fortsette med yoga. Det samme kan gjelde for deg.

23. september 2022 av Redaksjonen

Vi i Tara-redaksjonen gleder oss til å fylle Vestlia Resort på Geilo med latter og liv, foredrag til ettertanke, yoga og kvinnemøter du sent vil glemme. Ikke minst skal vi igjen kåre “årets modigste kvinne”, og hylle våre tøffe finalister med en stor festaften på lørdagskvelden.

Meld deg på her

Lær yoga av Trine og Stiina på Tara-Weekend

Trine Jøranli

«Min største inspirasjon er mennesker jeg møter på min veg».

Trine er en aktiv, ydmyk, lærelysten og allsidig person som elsker å formidle det hun tror på. Trine er opptatt av en helhetlig helse med fysisk aktivitet og mat som medisin i fokus for å oppnå en god balanse i livet.

Hun er sertifisert og en svært erfaren yogalærere med spesialiseringer innen Restorative, Yin og Asthanga Yoga. Hun underviser til daglig på HiYoga i Oslo

Stiina C Andersen

«For meg er yoga er en praksis, både på og utenfor yogamatta»

Stiina har stort fokus på å bruke yoga for å holde seg frisk og elsker å formidle med det formålet. Hun har undervist siden 2014 og er underviser innen for Yin Yoga, Terapeutisk yoga og Yinyasa Yoga.

Hun er sertifisert yogalærere og har klasser til daglig på HiYoga i Oslo.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...