Lilli Bendriss Märtha Louise Tara-weekend
© Thomas Qvale, privat

Møt Lilli Bendriss og Märtha Louise på Tara-weekend

På Tara-weekend 14.–16. oktober kan du møte Lilli Bendriss fra «Åndenes Makt» og Märtha Louise. Sammen med Mari Manzetti skal de inspirere oss til å fylle hverdagen med magiske øyeblikk. Hvordan og når kan du lese mer om her!

5. september 2022 av Gunhild Bjørnsti

Fredag 14. oktober kan DU møte Lilli Bendriss, Märtha Louise og Mari Manzetti. Foredraget til trekløveret har de kalt «Størst av alt er kjærligheten». Lilli Bendriss avslører her litt om hva fredagskvelden på Tara-weekend på Vestlia Resort skal handle om. Humor og «feelgood» er stikkord.

Lilli Bendriss Märtha Louise Mari Manzetti Tara-weekend

Ikke gå glipp av foredraget «Størst av alt er kjærligheten» med Lilli Bendriss, Märtha Louise og Mari Manzetti på Tara-weekend.

Lilli Bendriss, kjærligheten hva slags kraft er det?

– Det er et så stort begrep, og rommer så mye. Det finnes titusen veier inn til kjærligheten, men vi skal ikke være for høytflyvende. Alle har opplevd minst én gang i livet sitt en følelse av fullstendig harmoni, lykke og kraft. Magiske øyeblikk, beskriver vi dem som. Hvordan kan vi hente dem inn i hverdagen?

Det skal vi belyse på Tara-weekend, for inngangsportalen er gjennom vårt hjerte. Hjertet er en muskel og et organ, men også kilden til magien vi kan ha behov for i hverdagslivet og når vi ønsker å strekke oss mot de store tingene.

Her melder du deg på Tara-weekend 2022👇🏻

Hvordan skal vi komme inn til de magiske øyeblikkene?

– Vi skal arbeide med å presentere øvelser, meditasjon og trommereiser – og skape energi som blir samlet og ledet. Vi kaller det dynamisk bevegelse via intensjon. Cellene våre husker de gode opplevelsene, de skal deltagerne på Tara-weekend få hentet opp. Slik at man lærer å skape slike øyeblikk på en mer bevisst måte.

Må man ha deltatt på selvutviklingskurs før for å være med?

– Alle er hjertelig velkomne, det trengs ingen forhåndskunnskap ei heller blyant og papir. Vi skal være humoristiske, ikke bare holde et tørt foredrag. Vårt mål er ta med deltagerne på Tara-weekend på en reise med enkle øvelser. Alle har en iboende evne til kjærlighet, du vil få kjenne på at den kraften strømmer gjennom deg. Det er bare å komme og bli kjent med hva vi kan skape sammen, og legge stress og logikk til side for å gå inn i en magisk verden som vi har lett for å glemme i hverdagen. Vi kaller det energibad, med påfyll, velvære og «feelgood»-stemning. Akkurat det damer trenger på inspirasjonstur som Tara-weekend er. Vi planlegger også oppfølging for dem som ønsker det på lørdag og søndag.

I tillegg skal vi fortelle om oss selv, hvordan vi tre damene møttes, hvem vi er og hvorfor vi er opptatt av kjærlighet. Det er vel en del som er nysgjerrige på oss, og vi kommer til å by på oss selv.

Hva skjer i ditt liv frem til Tara-weekend på Geilo?

– Jeg er i gang med flere podcaster som «Ånd og vitenskap» i samarbeid med Camillo Løken. Ut fra den har vi en medlemsportal for alle som vil gå dypere, med undervisning, meditasjon og kanalisering.

Podcasten «Uforklarlig» er som en fortsettelse av Åndenes Makt, hvor lytterne sender inn en e-post om rare ting de ikke har forklaring på, og jeg forklarer hva jeg får inn. Den er blitt så populær, lyttertallene har gått til himmels.

«BFF med Bendriss» er en podcast med Janka Polliani som er en voksen motepersonlighet. Vi har en lett og morsom tone og toucher inn på livets ulike tema. Det er så gøy med podcast fordi man har tid til å gå i dybden.

Jeg har også planer om foredragskvelder og reiser, så jeg er inne i en spennende og hektisk sesong, avslutter Lilli Bendriss.

Meld deg på Tara-weekend 2022

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...