Tara-weekend

FULL TRØKK: En frisk fjelltur eller meditativ yoga? Du velger selv hvilken trimform som passer best for deg under Tara-weekend på Vestlia Resort på Geilo.

© Aurora Leonor Jimenez Lorente

Bli med oss på Tara-weekend!

Sett av helgen 14.–16. oktober og bli med oss til fjells! Vi lover en helg fylt med latter, liv, foredrag til ettertanke, yoga og kvinnemøter du sent vil glemme. Hvem DU kan møte under Tara-weekend kan du lese mer om her!

18. august 2022

Vi i Tara-redaksjonen gleder oss til å fylle Vestlia Resort på Geilo med latter og liv, foredrag til ettertanke, yoga og kvinnemøter du sent vil glemme. Ikke minst skal vi igjen kåre «Årets modigste kvinne» og hylle våre tøffe finalister med en stor festaften på lørdagskvelden.  

Tara-weekend i år blir fra 14.–16.oktober, så har du lyst til å tilbringe en helg til fjells der kvinnefellesskap, inspirasjon og glede står i fokus, bør du melde deg på allerede nå! 

Vi lover fullt trøkk fra startskuddet går!

I år, som tidligere år, har vi med oss en rekke spennende og inspirerende damer denne helgen. Les mer om hvem DU kan møte og la deg inspirere av her 👇🏻

PS! Nederst finner du linken til å melde deg på Tara-Weekend 14.–16. oktober 2022.

Märtha Louise Lilli Bendriss Mari Manzetti

Møt Märtha Louise og Lilli Bendriss

Størst av alt er kjærligheten! Under dette mottoet kan du møte disse tre kjente kvinnene på Tara-weekend fra 14.–16. oktober. 

Lilli Bendriss, Märtha Louise og sistnevntes venninne og tidligere kollega, Mari Manzetti, har funnet hverandre. De ser frem til å møte oss på Tara-weekend på Vestlia Resort på Geilo. 

De lover en personlig, morsom og aktiv fredagskveld i Vestliahallen. Alt spesielt laget for deltagerne på Tara-weekend.

– Vi vil så gjerne formidle hva denne kraften kan bety for livene våre, sier trioen som gleder seg til å reise til fjells.

– Jeg blir mer leken jo eldre jeg blir, Les vårt intervju med Märtha Louise.

Berit Nordstrand
© Trude Westby

Møt lege Berit Nordstrand

Berit Nordstrand er også opptatt av å bruke kraften vi har i oss selv. Hun kommer også til Tara-weekend på Vestlia Resort.

– Jeg gleder meg stort, sier den populære legen og fordragsholderen.

– Ingenting er mer inspirerende enn når flere hundre kvinner samles til herlig påfyll på Geilo, sier Berit, som har gjort sin egen metode enda mer personlig. Hvordan kan du lære mer om under Tara-weekend.

Kristina Quintano

Møt «Budbringeren fra Helvete»

Kristina Quintano har i mange år kjempet utrettelig for flyktninger. Gjennom Facebook-siden Budbringeren fra Helvete og sin egen bok med samme navn, har hun vært de stemmeløses stemme, og hun har nektet oss å snu ryggen til og glemme kampene på liv og død som pågår i Middelhavet – hver dag. For sin innsats var hun blant finalistene til Tara-prisen Årets modigste kvinne i fjor. I år kan du høre henne fortelle sin egen sterke historie på Tara-weekend. 

Les vårt åpenhjertige intervju med Kristina.

Dajana Tomanovic

Få makeup-artistens beste tips

Dajana Tomanovic (@dajanamakeup) er en av landets mest profilerte makeup-artister, blant annet kjent fra TV 2-serien «Glow Up», der hun var hoveddommer. Dajana er utdannet hudpleier og makeup-artist, og har jobbet seks år i skjønnhetsbransjen før hun startet for seg selv. Nå kan du få tipsene som passer for akkurat deg – møt Dajana på Tara-weekend lørdag 15. oktober.

Se hvordan Dajana «løfter» TV 2-profil Guro Fostervolds tunge øyelokk ved hjelp av sminke! 

Har du lyst til å bli med oss på Tara-weekend 14.–16. oktober 2022?

Her kan du melde deg på!

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...