Bli med på Tara-weekend!

Tara-weekend 2019 går av stabelen 25.–27. oktober på flotte Vestlia Resort på Geilo. Mari Maurstad og Hilde Louise Asbjørnsen kommer. Kommer du?

10. mai 2019 av Redaksjonen

Endelig er programmet klart, og vi gleder oss stort til å møte alle dere på Tara-weekend 2019! 

Vi er utrolig fornøyd med at skuespiller Mari Maurstad har takket ja til å være med oss på Tara-weekend. På helgens store festaften, lørdag 26. oktober er hun konferansier. Sammen med Mari lover vi en stilig festkveld, runde bord og hvite duker, latter og tårer – og herlig undeholdning. Og ikke minst utdelingen av Tara-prisen Årets modigste kvinne.

MARI KOMMER: Skuespiller Mari Maurstad er konferansier under den store festaften i Vestliahallen lørdag kveld, 26 oktober. – Det blir en allsidig kveld, sier Mari. – Latter og alvor - kort sagt, herlig underholdning. Jeg gleder meg!

© Werner Juvik

Selv sier Mari som i de ni årene prisen har eksistert, har sittet i juryen, sammen med blant andre tidligere politiker Karita Bekkemellem:

– Hvorfor kårer Tara «Årets Modigste Kvinne» hvert år? Hvorfor nettopp MOT? Jo, fordi det er viktig å løfte fram akkurat disse kvinnene! De går i front. Ofte står de alene. De kjemper, de gjør kanskje ting de EGENTLIG ikke tør. De trosser motgang, redsel, vanskeligheter. De er beundringsverdige. Og hver og en av oss kan la seg inspirere av disse kvinnene. «Kan HUN, så kan kanskje JEG.» La oss heie på alle modige jenter og kvinner som inspirerer og tør! De gjør noe med oss! Takk for at jeg får være med i juryen og plukke ut de ALLER modigste!

Plateaktuelle Hilde Louise Asbjørnsen kommer også! Det er bare å glede seg til at hun skal fylle Vestliahallen med en variert og morsom konsert.

HILDE LOUISE KOMMER: – Jeg lover trøkk og god stemning, sier artisten Hilde Louise Asbjørnsen, blant annet kjent fra NRKs Stjernekamp og ikke minst sitt samarbeid med komikerkollegaen Lene Kongsvik Johansen. 

© Svein Finneide

COACHDUO: Møt coachene Sølje Bergman og Linda Juel. La deg inspirere av deres motivasjonsfordrag. 

Møt tre av Taras faste spaltister!

© Sveinung Bråthen / Esten Borgos / Tara

Tara-spaltist Björg Thorhallsdottir kommer. 

Taras mindfulness-spaltist Lisbeth Pettersen kommer.

Taras vinekspert Gunnhild Bjørnsti leder vinsmakingen.

Glade damer nyter det beste naturen har å by på

KJENNER DU EN MODIG KVINNE?

Vi trenger DIN hjelp til å finne frem til årets finalister. Kjenner du en kone, søster, mor, kollega, venn – eller har du lest om en kvinne – som har utrettet noe helt spesielt? Da må du melde henne – eller deg selv – på Årets modigste kvinne 2019. Send en e-post med navn på din kandidat og en kort begrunnelse til [email protected]

Tara-redaksjonen ser frem til å fylle Vestlia Resort på Geilo med latter og liv, foredrag til ettertanke og kvinnemøter du sent vil glemme. Og ikke minst skal vi, som vi gjorde i fjor, kåre Årets modigste kvinne og hylle våre tøffe finalister med en stor festaften i Vestliahallen på lørdagskvelden.

Datoen for årets Tara-weekend er 25.–27. oktober

Les mer om priser og program på taraweekend.no.

Alt dette får du!

  • Inspirerende foredrag 
  • Konsert 
  • Yoga for nybegynnere og viderekommende
  • Shopping i hotellets «Shopping Avenue» – Vi lover mange spesialtilbud! 
  • Herlig underholdning 
  • Velfylte goodiebags
  • – og mye, mye mer!

Gå ikke glipp av dette høydepunket!

Kanskje er du også interessert i...