© Svein Finneide/Esten O. Borgos

Märtha og Vibeke til Tara-weekend

Årets konferansier under festaften på Tara-weekend blir Märtha Louise. Hun gleder seg stort til å være med på denne minnerike kvelden. I det allsidige programmet finner vi også fjorårets finalist til Årets modigste kvinne Vibeke Sefland. Hun er en av verdens beste fjellklatrere, som kombinerer klatringen med sitt sterke engasjement for å hjelpe mennesker i nød.

15. april 2021 av Torunn Pettersen

KOMMER: Märtha Louise kommer, kommer du? Les mer på taraweekend.no

© Svein Finneide

– Jeg gleder meg veldig til å være konferansier under årets Tara-weekend, sier Märtha Louise. Hun har ved flere anledninger vært med på Tara-weekend, men rollen i år blir ny. Märtha Louise skal lede oss gjennom lørdagens store festaften, hvor det både blir morsom underholdning, levende musikk og ikke minst kåringen av Årets modigste kvinne. Vil du bli bedre kjent med Märtha Louise, har du en strålende mulighet på Tara-weekend.

Her kan du melde deg på 

TARA-WEEKEND 2020: I fjor var prinsesse Märtha Louise på Tara-weekend i kraft av å være mor. Hun og kjæresten, Durek Verrett, var tilstede da Maud Angelica Behn ble kåret til Årets modigste kvinne 2020 i en fullsatt sal på Vestlia resort på Geilo.

© Aurora Leonor Jimenez Lorente

STERKT ENGASJEMENT: Vibeke hjelper kvinner både i Nepal og i Sør-Sudan. Artikkelen fortsetter under annonsen. 

© Privat

Kaptein i Forsvaret, filantrop, en av verdens beste kvinnelige fjellklatrere OG finalist til Tara-prisen Årets modigste kvinne 2020. Vibeke bruker like mye på veldedighet som det ekspedisjonene koster. Derfor har hun bodd sju år i telt i skogen og levd på bare 200 kroner i uken. Hun var i Nepal og klatret da jordskjelvet inntraff i 2015. Da var hun med på å redde liv og ble igjen i over ett år for å hjelpe med gjenoppbyggingen. Vibeke har har blant annet startet et barnehjem i Nepal og driver utviklingsprosjekter i Sør-Sudan.

– Jeg gleder meg stort til å delta på Tara-weekend, sier Vibeke, så gå ikke glipp av foredraget hennes lørdag formiddag 16. oktober, i Vestliahallen.

Meld deg på Tara weekend 2021

AKKURAT NÅ: Vibeke Sefland er en av ni kvinner i Dhaulagiri Expedition 2021, som sammen skal bestige verdens syvende høyeste fjell. Vibeke klatrer for mødre og barn i Nepal.

© Privat

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...