GARANTERT SUKSESS:
GARANTERT SUKSESS:

Følger du rådene til journalist Marthe Reienes blir du garantert lykkelig i sommer.

© Johs Bøe

Kommentar: Slik blir du sommervakker på 1-2-3

Alt dette gir deg en vakker glød – og det meste er gratis!

8. juni 2016 av Marthe Reienes

Vi vet vi sier det hvert år, vi som jobber med trender og sånt, at i år er alt lov. Alt! Men i år mener vi det: I år er ALT lov. 

Du har hørt om konturering, sant? I sommer skal du konturere sjiraffmønster på hele kroppen. Under huden på nesen skal du montere på et bitte lite neshorn-horn, og på halebeinet skal du sette på en flatterende flodhesthale. 

Det er også en perfekt måte å skjule gamle syndige korsryggtatoveringer på. Hipsterne, som har en forkjærlighet for fortiden, kommer i år til å operere inn økologiske og kortreiste mammuttenner.

Hvis alt dette blir for avansert, så kan du benytte deg av mine enkle skjønnhetstips.


Sommervakker 

Ta på deg en kjole, børst håret, drikk en smoothie, smil. Hold noen i hånden. Lag slush av vin, gråt av en film, le av en vits. Ta på en bikini hvis du vil, dropp det hvis du ikke vil. 

Føl deg nostalgisk når du kjenner lukten av solkrem. Snakk med noen du har en gjensidig begeistring for. Prøv å fiske, det har du sikkert ikke gjort siden du var liten. Lek med en hund eller klapp en kattunge, og undre deg over hvor myk det går an å bli. Kjenn kynisme og ironisk distanse løse seg opp og blåse vekk med sønnavinden.

Plukk rødkløver, prestekrager og blåklokker, sett dem i et glass på kjøkkenbordet.

Klatre i et tre. Få grønske på klærne. Kyss en det er lenge siden du har kysset. Se en video på YouTube av folk som faller litt sånn klønete og sakte uten å skade seg. Bak boller og inviter naboen. Bak boller og inviter meg! Eller bak boller og ikke inviter noen.

Føl deg fin! Sommerens fineste bikinier til alle kroppsfasonger


Flørt i vei!

Gå på teater. Sett opp et teaterstykke. Gjør noe for noen andre, bli besøksvenn eller fostermor. Dans. Alene eller sammen med noen. Gå barbeint på varme steinheller. Still filosofiske spørsmål til et barn. Lytt nøye til svaret.

Ta på deg en bredbremmet solhatt og store solbriller og lek at du er glamorøs italiensk diva. Syng høyt. Svøm! Stå på en bro og kast steiner ned i vannet. Stikk føttene ned i en iskald bekk. Ta rød neglelakk på tærne. Flørt. Flørt med bussjåføren eller kjæresten eller han som selger is i kiosken.

Sykle til stranda med matpakke og saft i sekken. Plant en blomst. Slapp av. Inviter venner på frokost. Lær deg å spille et instrument. Grill noe du har fisket selv. Grill noe du har plukket i hagen. Grill noe du har kjøpt i butikken. Ha en hemmelighet. Rett deg opp, vær rak i ryggen, hold hodet høyt.

Alt dette gir deg en vakker glød. Det meste er gratis. God sommer! 

Seneste

Kanskje er du også interessert i...