Luksuriøs 17. mai-frokost i hagen? Ja takk!

© Ulrikka Pousette/Allt om Mat

17.mai-frokost med bobler i glasset

Inviter venner til en champagnefrokost med luksuriøse munnfuller og lette retter. Vi gir deg hele menyen med vintips.

24. april 2019 av Sophie Berlin

Si god morgen og gratulerer med dagen til gode venner med bobler i glasset og lekre munnfuller.

En herlig luksuriøs start på nasjonaldagen!

Denne frokostmenyen består av en fruktjuicedrink, baguette gourmand, laksetartar, melon- og granateplesalat og minipannekaker med jordbær og krem. Lag hele menyen, eller velg en rett som passer deg og ditt ambisjonsnivå. God 17. mai!

 

Hvit sangria med ingefær

En festlig drink med smak av ingefær og mynte

 

 

Lag deilig bruschetta på 1-2-3 

Velg blant 6 ulike toppinger.

 

© Jenny Grimsgård/Allt om mat

Aprikoser med sprø kandiserte mandler 

             Kombinasjonen av sprø, søte mandler à la tosca og sursøte aprikoser er magisk.

 

© detsoteliv.no

Pavlova: Himmelsk marengs-kake 

                         Imponer gjestene med en deilig marengskake på nasjonaldagen.

 

Vintips

Nicolas Feuillatte Brut (3951304) Frankrike, kr 109,90. Budsjettbobler fra Champagne med eplepreget fruktighet.

Contessa Matilde Lambrusco di Sorbara (90801) Italia, kr 114,90. Lett, saftig og perlende rødvin med hint av balsamico.

Meinklang Prosa (437901) Østerrike, kr 159,90. Ung, frisk og lett perlende stil, preg av røde bær og urter.

Kanskje er du også interessert i...