Hurra! Sunn, crunchy og super-delikat på en gang. Det høres nesten for godt til å være sant. Men det er egentlig tilfellet med disse sprøe eplechipsene som hele familien vil elske.
INGREDIENSER
2 epler
1 ss. kanel
¼ ts. salt
FREMGANGSMÅTE
Slå på ovnen på 110 grader.
Vask og tørk eplene.
Rør i kanel og salt i en bolle.
Skjær eplene i tynne skiver og fjern kjernene.
Sett epleskivene i en bolle og dryss kanelblandingen over. Vri epleskivene i blandingen og gni dem mot hverandre slik at alle skivene blir krydret med kanel.
Legg epleskivene på en bakeplate med bakepapir og bak dem i en forvarmet ovn i 45 minutter. Vend skivene så om og bak i ytterligere 45 minutter - eller til de er crispy. Tiden er kun veiledende ettersom tykkelsen på skivene og eplesort spiller inn.
Tips! Eplechipsen er også supergode i salat.
Se også videoen nedenfor: