Eplechips
© Getty Images

Sunne og kjempegode eplechips

Megagode eplechips som er enkle å lage. Bare spis i vei - helt uten dårlig samvittighet!

15. januar 2019 av Jane Hansen

Hurra! Sunn, crunchy og super-delikat på en gang. Det høres nesten for godt til å være sant. Men det er egentlig tilfellet med disse sprøe eplechipsene som hele familien vil elske.

INGREDIENSER

2 epler

1 ss. kanel

¼ ts. salt

FREMGANGSMÅTE

Slå på ovnen på 110 grader.

Vask og tørk eplene.

Rør i kanel og salt i en bolle.

Skjær eplene i tynne skiver og fjern kjernene.

Sett epleskivene i en bolle og dryss kanelblandingen over. Vri epleskivene i blandingen og gni dem mot hverandre slik at alle skivene blir krydret med kanel.

Legg epleskivene på en bakeplate med bakepapir og bak dem i en forvarmet ovn i 45 minutter. Vend skivene så om og bak i ytterligere 45 minutter - eller til de er crispy. Tiden er kun veiledende ettersom tykkelsen på skivene og eplesort spiller inn.

Tips! Eplechipsen er også supergode i salat.

Se også videoen nedenfor:

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...