Keto-dietten, egg-og bacon muffins, lavkarbo
© Lille Måne Forlag

Keto-dietten: Bacon og eggemuffins

Disse muffinsene holder seg noen dager i kjøle- skapet og funker utmerket som både frokost og mellommåltid. Like gode kalde som varme.

22. januar 2020 av Bjørnhild Fjeld

Redskap: muffinsformer i metall
Mengde: ca. 12 (varierer avhengig av form) Tidsberegning: 5 min. forberedelsestid og 20 min. i ovnen

Sett inn i ovnen og la det stå i cirka 20 minutter. Stikk en gaffel i for å kontrollere at eggene ikke blir altfor hardkokte.

Ingredienser

12 egg
6–12 skiver bacon
ost (valgfritt)
salt og pepper
Egg og baconmuffins, keto-diet
© Lille Måne Forlag

Slik gjør du:

Ost (valgfritt) salt og pepper

Sett ovnen på 200 0C varmluft. Del hver baconskive i 2 deler på tvers og legg dem som et kors i bunnen på muffinsformene. Knekk et egg i hver form. Salte og pepre etter behag og strø over litt ost. 

Les også: Oppskrift på gode og sunne proteinrundstykker

Seneste

Kanskje er du også interessert i...