Dette trenger du: (2 porsjoner)
- ½ gul løk
- 1 lite hvitøksfedd
- ½ rød chili
- 1 ts olivenolje
- ½ ss revet fersk ingefær
- 2 dl vann
- ½ hønsebuljongterning
- 1 ss rød karripasta
- saften av ½ lime
- ca. 200 g lett kokosmelk
- 250 g kyllingkjøttdeig
- salt og svart pepper
- ev. sitrongress (kan droppes)
- 1 gulrot
- 75 g sukkererter
- 1 pak choi
- 2 vårløk
- litt frisk koriander
Vil du ha mer inspirasjon til gode supper? Her er 9 oppskrifter på smakfulle, sunne og enkle supper

© Malte Danielsson
Slik gjør du
1. Skrell og hakk løken. Skrell og rasp hvitløken. Finhakk chilien.
2. Varm en kjele med oljen og brun løk, hvitløk, chili og ingefær i noen minutter.
3. Hell på vannet og legg i buljongterningen. Tilsett karripasta, limesaft og kokosmelk. Kok opp og tilsett kyllingkjøttdeigen. Krydre med salt og pepper. Legg i sitrongress.
4. Skrell og skjær gulroten i skiver. Skjær sukkererter og pak choi i biter. Hakk vårløken. Ha grønnsakene i kjelen. La det surre i ca. 5 min. og hell i suppeskåler.
5. Dryss over koriander
Les også: 11 sunne middager på under 30 minutter