Glad mand og kvinde tager selfie
© Getty Images

10 forslag til nye ting du kan finne på med mannen

Det kan virke som om dere har gjort alt sammen fra før av. Men dere vil garantert finne inspirasjon til nye aktiviteter fra denne listen.

7. april 2020 av Anne-Mette Søndergaard og Selma Fallsen

1. Arranger en handy-man kveld. Hvis dere har noen bilder som skal henges opp, eller en gulvliste som skal settes fast, så gjør det sammen da vel. Det blir dobbelt så gøy og den dårlige samvittigheten forsvinner. Sett på favorittmusikken og kom i gang!

2. Bygg et fort sammen av dyner og puter. Det høres kanskje litt barnslig ut, men du vil minnes på at det er deilig å leke seg litt en gang i blant. Spesielt sammen med mannen din! Og når dere er ferdige kan dere sitte og kose dere sammen i deres felles fort, for eksempel med en god film og litt snacks!

3. Vær bartendere for en kveld, hvor dere lager noen lekre drinker. Både noen klassiske drinker og improviserte drinker. Vær så hverandres smakstestere, og se hvor kvelden fører dere!

Les også: Gin & Tonic - de beste oppskriftene

4. Lag en utendørs piknik-date. En picnic utenfor er en kjempeide. Men dette kommer an på om været tillater det! Lag forskjellige småretter til piknik-kurven og nyt en hyggelig middagsdate. 

5. Rydd i skuffer og skap, og gi til veldedighet. Det kan høres kjedelig ut, men når dere først graver dere gjennom bunkene vil dere garantert finne flere ting som inneholder mange gode og morsomme minner. Og så går det jo hele til veldedighet, så det er en klar vinner!

Trenger du hjelp til å komme i gang? Det finner du her! 

6. Tenn opp i et bålfat i hagen. Pakk dere inn i tepper, og kle dere i varmt tøy, og hold en deilig og romantisk kveld sammen under stjernene.

7. Mal et møbel sammen. Hvis dere har noen stoler eller et bord dere ønsker å opgradere, så kan det bli en skikkelig hyggelig aktivitet dere kan gjøre sammen. Dere må bare finne de perfekte fargene og malepenslene og komme i gang.  

Se hvor fint det kan bli! Hent inspirasjon på BoligPluss.no!

8. Tøm kjøleskapet, og utfordre hverandre i en privat konkurranse a la Master Chef. Her er det kun fantasien som setter grenser for deres kreativitet på kjøkkenet. Og så kan dere jo selv finne ut av hva vinneren får i premie.

9. Spill et brettspill sammen! Det finnes atskillige underholdene og morsomme spill hvor du kan få vist frem dine kreative eller kunnskapsrike sider.

10. Dra på sykkeltur sammen. Frisk luft, natur og mosjon. Win win! Ta en lang og hyggelig lunsjpause sammen og nyt aktivitetsdagen!

Les også: Gå en tur hver dag!

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...