Sunn helse: Kom i form og gå ned i vekt med Berit Nordstrand
Lyst på en sunn livsstil?

Berit lover en sunn og god livsstil hvis du følger hennes plan.

© Truls Qvale / Pudder Agency og Mats Widén

Få mer energi, overskudd og bli kvitt helseplager

Prøv Berit Nordstrand sin effektive metode – og få bedre livskvalitet på 12 uker!

7. august 2017 av Merethe Hommelsgård

Tidligere i år kjørte vi en ny runde av livsstilsserien «Frisk Start»tara.no.

Årets Frisk Start-serie ble ledet av lege, kostholdsekspert og Tara-spaltist Berit Nordstrand, som var ansvaralig for våre to Frisk Start-deltakere Lena Paus Jensvoll og Marita J. Sivertsen.

Deltakerne gikk gjennom det 12 ukers lange prosjektet, med lege og kostholdsekspert Berit Nordstrand – hvor de lærte seg hvordan de kan spise sunnere, begynne å trene og få en bedre helse og hverdag.

Nå kan du starte din egen livsstilsreise! Berits 12 ukers program som deltakerne fulgte har vi samlet i nederst i artikkelen. 

I fjorårets serie gikk trebarnsmor Wenche Handrum (44) ned hele 14 kilo, fikk tilbake livsgleden og troen på seg selv.

Få bedre livskvalitet

– Du vil kunne kjenne på mer energi, positiv tankekraft, bedre søvn og en klarere hjerne. Jeg gleder meg til oppdraget vi skal løse sammen. Det aller beste er at du kan forebygge en rekke livsstilsrelaterte helseplager og skru din biologiske klokke bakover. Det er enklere enn du tror, sier Nordstrand.

Høres det fristende ut? Umulig, tenker du kanskje. Absolutt ikke.

– Jeg vet at dette fungerer. Med konkrete, kortsiktige mål, fokus på mestring, systematisk oppfølging, ekte matglede og nytelse, mat med smarte byggeklosser, energi som varer og et smaksbatteri på høyde med det du får på de beste restaurantene, kan du få både smalere midje, mer overskudd og bedre helse, lover Nordstrand.

På tide å tenke nytt

Dersom du har kjempet mot overflødige kilo flere ganger, men mistet motet på grunn av krevende dietter og trening, eller sultet deg i lange perioder for så å oppleve at alt kommer like fort tilbake, er det ingen grunn til bekymring.

Du har antakelig kjempet en kamp mot deg selv. En kamp det er umulig å vinne.

– Nå er det på tide å tenke nytt. Med min 12 ukers metode lærer du å leve med og ikke mot kroppen din. Mestre – ikke tape. Nyte – ikke lide. Bli ordentlig mett fremfor å sulte deg. Sørge for forbrenningen din får et ekstra gir istedenfor å bli satt i revers, forklarer Berit.

Med min metode vil kiloene gradvis forsvinne mens du koser deg mer. Du kan spise både mye og ofte og virkelig nyte samtidig som du går ned i vekt og oppnår store helsegevinster.

– Men da trenger du mer kunnskap. Enkle tips og triks som hjelper deg med å nå egne mål. Helt uten å veie, måle og telle eller kjempe mot sultfølelsen. Metoden handler om å rette opp ubalanser i matfatet og fordøyelsen, moderere stressbelastningen og øke aktivitetsnivået. Dette er virkelig noe som setter fart på fettforbrenningen, øker muskelmassen og krymper midjemålet – en av de viktigste forutsetningene for god helse.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...