Keto-dietten: Parmesanbrød

Disse små brødene er toppen om du vil ha noe fett, og er lette å smøre litt smør over og spise om morgenen om du ikke har så mye tid til frokost.

parmesanbrød, lavkarbo. ketodiett
© Lille Måne Forlag

Disse små brødene er toppen om du vil ha noe fett, og er lette å smøre litt smør over og spise om morgenen om du ikke har så mye tid til frokost. Parmesanost ligger på 60 % fett, så med litt tunfiskrøre, et kokt egg eller en klatt smør kommer de enkelt opp i den ketogene sonen.

Tidsberegning: 10 min. (pluss tid til å stivne)

Ingredienser:

Parmesan (1 toppet spiseskje per «brød»)Les også: Slik spiser du på lavkarbodietten

Keto-diett, parmesanbrød, lavkarbo
© Lille Måne Forlag

Slik gjør du:

Legg bakepapiret på et stekebrett og riv par- mesanen i ønsket størrelse. Sett inn brettet i ovnen på 150 0C i ca. 10 minutter, eller til osten har smeltet. Følg med så de ikke blir brent. Ta ut brettet og la det avkjøles. Spis med valgfritt pålegg.