parmesanbrød, lavkarbo. ketodiett
© Lille Måne Forlag

Keto-dietten: Parmesanbrød

Disse små brødene er toppen om du vil ha noe fett, og er lette å smøre litt smør over og spise om morgenen om du ikke har så mye tid til frokost.

22. januar 2020 av Bjørnhild Fjeld

Disse små brødene er toppen om du vil ha noe fett, og er lette å smøre litt smør over og spise om morgenen om du ikke har så mye tid til frokost. Parmesanost ligger på 60 % fett, så med litt tunfiskrøre, et kokt egg eller en klatt smør kommer de enkelt opp i den ketogene sonen.

Tidsberegning: 10 min. (pluss tid til å stivne) 

Ingredienser:

Parmesan (1 toppet spiseskje per «brød»)

Les også: Slik spiser du på lavkarbodietten

Keto-diett, parmesanbrød, lavkarbo
© Lille Måne Forlag

Slik gjør du:

Legg bakepapiret på et stekebrett og riv par- mesanen i ønsket størrelse. Sett inn brettet i ovnen på 150 0C i ca. 10 minutter, eller til osten har smeltet. Følg med så de ikke blir brent. Ta ut brettet og la det avkjøles. Spis med valgfritt pålegg. 

Seneste

Kanskje er du også interessert i...