Festmat 4-retters meny
Jordbær caipirinha
Matjeskrans med løyrom, brunet smør og kavringsmuler
Sommersalat med bakt potet, asparges, urter og dillpesto
Grillet entrecôte med sitron- og persillesmør
Marengskake med pisket krem, jordbær og lime
Tidsplan
1 dag før:
Kok egg
Lag kavringsmuler
Lag sitronkrem
Kok poteter til salaten
Lag sitron og persillesmør
Lag dillpesto
4–5 timer før:
Bak sukkerbunnene med marengs
Grill aspargesen til salaten

Festmat aperetiff: Sommerdrinken Jordbær Caipirinha
Alle sommerens smaker samlet i én og samme drink. Du velger selv om du lager drinken med eller uten alkohol.
Se hvordan du lager en lekker og forfriskende Jordbær Caipirinha her!

Matjeskrans med løyrom, brunet smør og kavringsmuler
Brunet smør til matjessild er en klassiker. Hvis du ikke får tak i sakura eller shiso, kan du bruke vanlig karse.
Oppskriften på matjeskrans finner du her!

Sommersalat med bakt potet, asparges, urter og dillpesto
En mettende salat med herlig sommersmak. Dessuten er den perfekt å lage som festmat til mange!
Oppskriften på sommersalat finner du her!

Festmat: Grillet entrecôte med sitron- og persillesmør
Finnes det noe bedre enn en saftig og mør entrecôte? Den lekre biffen servert med hjemmelaget urtesmør gjør dette til middagens ubestridte høydepunkt!
Oppskrift og fremgangsmetode for grillet entrecôte med sitron- og persillesmør finner du her.

Festmat dessert: Marengskake med pisket krem, jordbær og lime
Sukkerbunn og marengs i en og samme bunn er dobbelt så godt! Topp med rikelig med pisket krem og søte bær, så har du en enkel og smakfull kake som alle vil like. En