Ekteskap
© Getty Images

Menn som gifter seg med intelligente kvinner lever lengre

Vitenskapen har talt: "Det en mann skal gjøre hvis han gjerne vil leve lengre er å gifte seg med en intelligent kvinne"!

22. mai 2019 av Diana Bjerregaard Kristensen

En undersøkelse fra det britiske University of Aberdeen har bevist at kvinners hjerner er enda mer finurlige og ikke minst fantastiske enn det vi hadde regnet med. 

Vi kvinner har gang på gang bevist at vi er gode til å multitaske hvor vi både styrer vår egen karriere samtidig som vi får familielivet til å gå opp. Men kvinners hjerner er også helbredende og kan ha en betydning for vår partners forventede levetid. 

Vitenskapen har talt

Forskere har fastslått at menn som gifter seg med intelligente kvinner både lever lengre, er lykkeligere og reduserer sjansen for sykdommer som Alzheimers og demens. 

Intellektuelle spill kan forebygge disse sykdommene fordi de skaper stimulering hos hjernen. Derfor er det en en logisk antakelse at hvis du har en partner som konstant stimulerer hjernen din, kan det ha en positiv effekt på dine kognitive evner.

Lawrence Whalley, professor i mental helse på College of Medicin and Life Sciences, hevder at: "Det en mann skal gjøre hvis han gjerne vil leve lengre er å gifte seg med en intelligent kvinne. Der er ikke noen bedre buffer (til demens) enn en kvinnes intelligens."

Det kan man kalle en god nyhet til menn (og kvinner) verden over. 

Kilde: iheartintelligence

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...