Ukesmeny: 8 mettende middags-salater
Gjør magen mett og kroppen glad med salater som inneholder byggesteiner av kjøtt, sjømat, korn og deilige grønnsaker!
Mandag: Vegetarsalat
Ikke en kjøttbit i sikte, men supermettende avokado, bønner og bulgur. En kjøttfri dag er sunt, og ikke minst godt med denne salaten. Se hele oppskriften her.

Tirsdag: Enkel salad niçoise
En klassisk salat fra Nice, som smaker godt året rundt! Se hele oppskriften her.

Onsdag: Salat med risoni, blåskjell og chorizo
Risoni er pasta som ser ut som ris, og brukes vaniligvis i supper i Italia. Du kan erstatte dem med små suppenudler eller makaroni. Se hele oppskriften her.

Torsdag: Salat med rød ris og kylling
Sett farge på salaten og resultatet blir deilig fristende. Rød ris kan kjøpes i asiatiske matbutikker og i helsekostbutikker. Se hele oppskriften her.

Fredag: Thailandsk biffsalat
Frisk salat fra Thailand du enkelt lager til fredagskvelden. Se hele oppskriften her.

Lørdag: Coleslaw med røkt ørret
Gjør salaten mer mettende med fisk og frisk coleslaw. Coleslaw serveres normalt som tilbehør til spareribs, burger og annen grillmat. Her tilsetter vi røkt fisk og forvandler tilbehøret til en mettende salat. Se hele oppskriften her.

Søndag: Gresk salat med langstekt lam i sprø pitabrød
Kjøttet trenger lang steketid, men til gjengjeld blir det ekstra mørt. Det er ingenting i veien for å steke det dagen før og bare lune det før du har det i salaten. Se hele oppskriften her.

Alternativ salat: Waldorfsalat med svinekjøtt
En liten vri på den klassiske salaten – denne gangen uten druer, men med kaldt svinekjøtt. Se flere spennende salater.
