© Ove Lindfors

Kyllingspyd med rødkålsalat

Rødkål og granateple gjør hverdagskyllingen festfin!

9. februar 2015 av Caroline Hofberg

Kål er en fantastisk grønnsak som vi kan ha lett for å glemme. Den er supersunn, og har en deilig sprø konsistens når den spises rå.
Sammen med fetaost, dill, granateple og krydrede kyllingspyd blir dette en mettende salat full av spennende smaker.

Kyllingspyd med rødkål og fetaost
4 porsjoner

1/2 rødkål, finstrimlet
1 dl hakket frisk dill
3+2 ss olivenolje
2 ss rødvinseddik
Halvsalt og nymalt pepper
200 g fetaost
1 granateple
400 g kyllingfilet
2 ss spisskummen
2 fedd hvitløk, presset
Små trespyd

Slik gjør du:

Bland kål, dill, 3 ss olje og eddik. Smak til med salt og pepper.

Ha i små biter av fetaost og strø granateplekjerner over.

Skjær kyllingen i små terninger. Vend bitene i olje krydrte med spisskummen og hvitløk. Tre dem på spyd.

Grill kyllligen eller stek i teflonpanne i ca. 5 min. Krydre med salt og pepper.

Seneste

Kanskje er du også interessert i...