Disse middagene lager du på 30 minutter
Til rettene i denne ukemenyen trenger du bare 5 ingredienser fra butikken og 30 minutter på kjøkkenet.
1 / 5
Mandag: Sjampinjongsuppe med tapenadetoast
Denne varmende soppsuppen er super å lage en dobbel porsjon av og fryse ned til senere bruk.

2 / 5
Tirsdag: Kalvekjøttboller med potetpuré og rårørte tyttebær
Kjøttboller er hverdagsmat med søndagsfølelse, og bruker du kalv får du frem delikat smak i det magre kjøttet.

3 / 5
Onsdag: Fried rice med egg og reker
Prøvd denne rekesalaten med en ny vri som enkel og sunn hovedrett.

4 / 5
Torsdag: Pasta med caponatasaus og kyllingkrutonger
Ingen tvil om at pasta er hverdagsmat, men denne varianten byr på en god smaksopplevelse.

5 / 5
Fredag: Svinefilet i kremete senneps- og purresaus
Svin er magert og godt kjøtt, og med denne deilige sausen har du et høstmåltid du kan nyte lenge.
