Mørdeig: Hakk sammen mel, smør og sukker, g jerne i en kjøkkenmaskin. La deigen hvile i fryseren i ca. 15 min.
Kjevle ut deigen, ca. ½ cm tykk på melet arbeidsbenk. Stikk ut rundinger av deigen, ca. 7 cm i diameter. Sett kakene i kjøleskapet til du skal bruke dem.
Forvarm ovnen til 200 grader. Kok opp vann og smør i en kjele. Ta kjelen av varmen og tilsett melet. Visp kraftig til deigen slipper kantene på kjelen. La den avkjøles.
Tilsett eggene, ett om gangen, og visp kraftig mellom hvert egg. Legg deigen i en sprøytepose og sprøyt ut 10 kuler på et stekebrett med bakepapir. Legg en mørdeigs kake på hver kule. Strø over sukker.
Stek kulene midt i ovnen i ca. 30 minutter, til de har fått fin farge og begynner å sprekke. Ikke åpne ovnsdøren under steketiden, da kan kulene synke sammen. La kulene avkjøles på en rist.
Fyll: Rens og hakk jordbær. Legg dem i en kjele og tilsett sukkeret. La det koke til et fast syltetøy under omrøring, i ca. 5 min. La det avkjøles.
Visp kremfløten til fast krem. Bland i syltetøyet. Legg kremen i en sprøytepose med tyll.
Klipp et lite hull i siden på kulene og fyll dem med jordbærkrem. Dryss over melis og server med en gang.