© Helén Pe

Jordbærsalat med feta, druer, pistasjnøtter og balsamicokrem

Søte jordbær, salt feta og syrlig crema di balsamico utgjør til sammen en himmelsk kombinasjon – perfekt for en sval sommerdag i hagen.

30. mai 2021 av Lisa Eisenman Frisk og Monica Eisenman

Tid: 15 min 
Porsjoner: 4

500 g jordbær
450 g fetaost
300 g druer, røde
70 g pistasjnøtter uten skall
250 g salat, f.eks. spinat, rødbeteskudd og feldsalat
1–2 ss crema di balsamico kvernet svart pepper

Pynt: spiselige blomster, hvis du ønsker

Slik gjør du: 

1. Rens jordbærene og del dem i to. Skjær fetaosten i store stykker. Del druene i to. 

2. Rist pistasjnøttene i en tørr, varm panne. Deretter avkjøles de. 

3. Anrett salat, jordbær, fetaost, druer og pistasjnøtter på et stort fat eller på tallerkener. Drypp balsamicokrem over salaten, og kvern litt pepper over. Pynt med spiselige blomster.

Les også: 12 fristende salater 

Bedre bilde på en smakseksplosjon finnes ikke!

© Helén Pe

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...