4 sukkerfrie desserter du vil elske
Fråts i sesongens bær, og kos deg med disse sunne dessertene uten vanlig sukker eller mel.
Blåbær-panna cotta
Panna cotta er en italiensk fløtepudding. Frisk og syrlig, og supergod med bær! Lag gjerne panna cottaen dagen før du skal servere den.
Til 4 porsjoner
1 dl frosne blåbær
2 blad gelatin
2 dl kremfløte
2 ss agavesirup eller 1 ss steviadryss
revet ytterskall av 1 lime
Til garnityr:
1 dl pisket kremfløte
1 dl friske blåbær og
granateplekjerner

Enkel blåbæriskrem
En sunn og veldig enkel og god dessert som man kan forberede lang tid i forveien. Ta desserten ut av fryseren 30 minutter før servering.
Til 4 porsjoner
2 bokser kremost med vaniljesmak
200 g frosne blåbær
Garnityr: 100 g frosne skogsbær eller andre bær
Se fremgangsmåten her!

Mandelkake med ostekrem
Dette er en herlig kake som inneholder lite karbohydrater. Den er dessuten både glutenfri og bakt uten vanlig sukker.
50 g smør
1 egg
1 dl sukrin
½ dl fløte
¾ dl melk
100 g mandelmel
1 ½ ts bakepulver
Til kremen:
200 g philadelphiaost
½ dl crème fraîche
½ dl sukrin
1 ts vaniljepulver
Til toppingen:
1 dl ristede mandelflak

Nøtteboller med bringebær
Bollene er rullet i kakaonibs – et sukkerfritt kakaoprodukt du finner i helsekostforretninger og i velassorterte matvarebutikker.
Til 6 boller:
75 g frosne bringebær
1 dl usaltede cashewnøtter
1 dl tørkede kokosstrimler
½ dl kakaonibs
