© Svein Finneide Styling: Janne Skarpeid Hermansen

Heksetenner førte til pangforelskelse

På få måneder traff skuespiller Charlotte Frogner (34) mannen i sitt liv, ble samboer og gravid. Det kan hun takke noen brune heksetenner for.

30. november 2015 av Kathrine Johns

Charlotte løfter opp peplum-toppen og avslører en liten mage.

– Du ser at det skjer noe her, ikke sant? spør hun stolt.

Denne høsten har vært spesiell for Charlotte. For det første blir hun mamma for første gang i mars, med Erlend som hun møtte i sommer, og for det andre har hun spilt to krevende hovedroller – i musikalene «Sweeney Todd» og «Halve Kongeriket». Hun spiller også Celine Kopperud i NRK-serien «Side om side». Historien om hvordan hun og kjæresten møttes involverer teatermaling og heksetenner.

Fargerik rolle
Fargerik rolle

Charlotte i rollen som Mrs Lovett i «Sweeney Todd» på Det Norske Teatret. 

© Erik Aavatsmark

– Det var på slutten av en lang uke med mange forestillinger. Jeg var egentlig klar for å dra hjem og legge meg, men Heidi (Gjermundsen Broch) insisterte på at vi skulle dra bort sammen til en bar der en kollega feiret bursdagen sin. Så jeg lot meg overtale, men glemte i farten å pusse tennene. I «Sweeney Todd» spiller jeg en nesten tannløs heks av et kvinnemenneske, de maler nesten alle tennene mine brune. Den malingen sitter godt på, og det er ikke få ganger jeg har glemt den eller ikke har fått den helt av på første forsøk. I taxien oppdager Heidi at tennene mine er brune, så vi svinger innom en 7-eleven og får kjøpt tannbørste så jeg får pusset det bort. Det er sent når vi er fremme, og fullt ved bordet, så vi setter oss ved et nabobord og kommer i prat med to hyggelige fyrer. Det ble en kjempehyggelig kveld, og Erlend, som jeg likte umiddelbart, foreslo at vi skulle ta følge hjemover, vi skulle likevel i samme retning. Da kom kameraten hans, tok meg i armen og sa: «Nå setter jeg deg i en drosje hjem, Charlotte. Erlend ringer deg nok i morgen.»

 

Slik ble det, og Erlend ringte dagen etter.

– Å bli gravid med en gang var ikke planen, men det var veldig velkomment, sier Charlotte.

 

Les hele intervjuet med Charlotte, hvor hun snakker om den livsomveltende fasen hun er på vei inn i, og om det magiske ved å spille teater, i desemberutgaven av Tara som er i salg nå.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...