© Svein Finneide Styling: Helene Sverdrup

– Usikkerheten er en drivkraft

Skuespiller Heidi Gjermundsen Broch må øve seg på å ta i mot ros. Det forteller hun i et stort intervju i Tara.

24. september 2015 av Kathrine Johns

– Det er en overgang fra å være en del av et ensemble til å være seg selv på TV, sier Heidi om forskjellen mellom å jobbe med teater og som deltager i Stjernekamp.

 

– Som skuespiller er jeg vant til å blj plukket på, bli korrigert og stilt spørsmål ved, det er en del av jobben. Vi diskuterer, vi heier, vi river og sliter i hverandre og i oss selv. Men i Stjernekamp er alle så positive. Jeg blir rett og slett litt usikker av det. Hvem er det som ljuger her? Noen må jo ljuge, for det kan alltid bli bedre. Det er min erfaring. Det er en treningssak å ta imot all denne rosen. Jeg må konsentrere meg om å være til stede, å ta i mot, og å tenke at det er sant.

 

Heidi Gjermundsen Broch (40) sier hun øver seg på å klappe seg selv på skulderen – hun fremstår som uvanlig beskjeden. Men CV-en hennes er mildt sagt imponerende.

 

Som 19-åring ble hun tatt opp til det første kullet ved LIPA-skolen i Liverpool, og hun kom inn på teaterhøgskolen på første forsøk. I 2011 fikk hun Heddaprisen for rollen sin i ”Next to normal”. Samme år fikk hun også Teaterkritikerprisen for beste kvinnelige hovedrolle.

– Jeg vet jo innerst inne at hvis jeg hadde kommet til en engelsk producer med den cv-en der, så fremstår det som nesten utrolig. Likevel har jeg denne utryggheten i meg. Men jeg kan også velge å se på det som en drivkraft. Det er blant annet derfor jeg turte å takke ja til Stjernekamp, forteller Heidi.

 

Resten av det åpenhjertige intervjuet med vår coverstjerne kan du lese i papirutgaven av Tara, i salg fredag 25. september.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...