© Trude Westby, hår og makeup: Helene Sverdrup

– Passer ikke til å være venninner

– Vi er absolutt ikke venninner og det skal vi heller aldri bli! Sigrid Bonde Tusvik (35) og Lisa Tønne (38) har stor suksess som komisk radarpar, men henger aldri sammen på fest.

4. november 2015 av Lene Wikander

– Jeg har veldig strenge regler på nettopp det der med venninner, sier humordronningen Sigrid Bonde Tusvik, som sammen med sin makker Lisa Tønne har hatt stor suksess med blant annet landets største podcast, talkshow på TV 2 og nå er klare med forestillinger om skam på Latter i Oslo.

– Jeg og Lisa passer ikke til å være venninner. Jeg kan ikke snakke med henne på en sånn venninne-måte. Jeg snakker med henne på en kollegial måte. Om ting vi gjør, ting som handler om fag. Jeg kjeder meg veldig fort hvis tema dreier over på noe annet.

Dessuten er det en sånn idiotisk jentegreie, det der med venninner. Media skriver jo ikke «bestevennene Bård Tufte Johansen og Harald Eia» når de skriver om dem.

– Men med en gang det er kvinner det dreier seg om, så skal vi liksom være bestevenninner. På fest så henger aldri jeg og Lisa sammen. Lisa er et helt annet festmenneske enn meg. Hun vil danse og danser veldig bra. Det gjør ikke jeg. Jeg vil prate og blir alltid en del av kjøkkencrewet. Venninner? Nei, nei, nei. Puh.

Lisa Tønne (38) nikker bekreftende. – Jeg er kjempeglad i Sigrid, hun er min aller beste kollega, men jeg vil ikke kalle henne en venninne.

I Tara nr 16, som er i salg fra fredag 6. november, kan du lese hele intervjuet der Tusvik & Tønne prøver å forklare hemmeligheten bak sin suksess, og hvorfor Sigrid mener tomater er så skumle.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...