Elizabeth Hurley
Finn din trivselsvekt:

- Jeg vil ikke være syltynn, det er ikke noe jeg streber etter, sier modellen og skuespilleren Elizabeth Hurley.

© Getty Images

– Man trenger ikke være syltynn når man blir eldre

– En voksen kvinne trenger ikke å være like slank som da hun var 20, mener modellen Elizabeth Hurley. Slik holder hun seg sunn.

12. mars 2019 av Maria Aavatsmark

Vil ikke prøve å se ung ut

Elizabeth Hurley er i skrivende stund 53 år gammel, men har en kropp som mange - både unge og gamle, misunner henne. Hemmeligheten er ifølge Hurley, nok søvn og sunn kost.

- Det å bli eldre gjør ikke at man automatisk ser mindre bra ut. For meg handler det om å ikke prøve å se ung ut, eller strebe etter å være like tynn som man var i 20-åra, men om å bare sørge for at man ser så bra ut som man føler seg, sier hun i et intervju ifølge Daily Mail.

Elizabeth Hurley
Trives i egen kropp:

Modellen er bevisst på at hun holder seg i form, men nekter å slanke seg.

© Getty Images

– Å være supertynn er ikke fint

Elizabeth stiller ofte opp i sexy photoshoot som reklame for sitt eget bikinimerke, der hun poserer i små badedrakter og viser at hun er stolt av kurvene sine. Selv om hun ikke bryr seg så mye om vekten synes hun det er viktig å holde seg i form. 

– Siden jeg jobber som modell passer jeg på hva jeg spiser på grunn av hud, hår og helse, jeg trener og tar vare på meg selv. Noen ganger tvinger jeg meg selv til å jogge litt, men jeg hater det. Jeg liker yoga og pilates.

Hun presiserer likevel at hun ikke streber etter å være sylslank.

– Nei, jeg synes ikke det er attraktivt å være supertynn når du begynner å bli eldre, sier Hurley.

Elisabeth Hurley badedrakt
Modell for eget badetøymerke:

Hurleys nyeste kolleksjon med bikini og badedrakter passer til kvinner i alle aldre mener hun.

© Getty Images

Spiser ikke ferdigmat

Kosthold er viktig for skuespilleren. Selv om ikke lever på streng diett, er hun opptatt av at råvarene er gode. De skal være økologiske og næringsrike.

- Alt som er hjemmelaget er bra synes jeg. Jeg er overbevist om at å spise ferdigmat øker risikoen for vektøkning på grunn av ingrediensene som skjuler seg der. En hjemmelaget kake har ca fire ingredienser, mens en du kjøper fra butikk gjerne har fire ganger så mange.

Krever mer innsats

Etter fylte 40 år la modellen merke til at det krevde mer innsats å ta vare på kroppen.

– Jeg måtte gjøre en større innsats, og det var da jeg innså hvor lett jeg hadde det da jeg var yngre. I mine yngre dager kunne jeg klare meg med tre timer søvn og fortsatt se ganske bra ut, sier hun.

Det går ikke lenger. Hvis Hurley ikke får minst seks timer søvn hver natt, er hun klar på hvordan hun ser ut.

– Da ser jeg helt gal ut. Ett par dager med slik livsstil nå gjør at jeg føler at jeg lever farlig, sier hun og avslører dermed sitt viktigste skjønnhetstips: Nok søvn og hvile!

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...