Oppskrift på padrónes med bacon og ostefyll

Server padronchili– de små grønne chilifruktene fra Spania – rett fra ovnen, slik at baconet er sprøtt.

Padrónes med bacon og ostefyll
© Styling: Petra Lindstrand / Foto: Helén Pe

Padrónes med bacon og ostefyll

Unngå å slå av skjermen

Ingredienser

2 pers

  • 62 g padronchili
  • 37 g kremost med paprikasmak
  • ¼ pakke bacon (140 g)

Slik gjør du:

  1. Forvarm ovnen til 250 grader. Skjær et snitt på langs av chiliene og fjern frøene. Ha kremosten i en sprøytepose. Klipp et lite hull i posen og sprøyt inn osten i chilifrukten
  1. Del baconskivene i to og skjær dem ig jen i to på langs. Surr en eller to baconstrimler rundt hver chili. Legg dem på et stekebrett med bakepapir.
  1. Stek padronchiliene midt i ovnen i ca. 15 min., til baconet har fått fin farge. Server umiddelbart.
Birra taco oppskrift
© Styling: Petra Lindstrand / Foto: Helén Pe