Grønne olivener med mynte og blodappelsin

En enkel måte for å få luksuriøse olivener som smaker mye.

Oppskrift på oliven med blodappelsin
© Foto: Anna Kern
Unngå å slå av skjermen

Ingredienser

2 pers

  • ½ glass grønne olivener
  • ¼ blodappelsin
  • ½ hvitløkfedd
  • kvister mynte
  • ½ dl olivenolje
  • ½ klype kvernet svart pepper

Slik gjør du:

  1. Skyll appelsinen grundig i lunkent vann. Skjær av det ytterste skallet med en potet skreller. Press saften ut av appelsinen. Skrell og skjær hvitløkfeddet i tynne skiver.
  1. Legg olivener, appelsinskall og saft, hvitløk og mynte lagvis i et glass. Hell over olivenolje og krydre med pepper. La stå i ca. 20 min., slik at smakene blander seg.
Grønne oliven snacks
© Foto: Anna Kern