Rett fra fryser til stekepanne: Reinskav stekes fra frossen eller halvtint tilstand og blir raskt gjennomstekt og mørt.

© Stian Broch

Wok med reinskav servert i tortilla

Lyst på noe sunt, kjapt og smakfullt i kveld? Prøv denne supergode wokretten med reinskav – det er omtrent like magert som kylling og inneholder viktige mineraler og vitaminer – og like mye Omega-3 som fisk!

6. februar 2020 av Kristin Jacobsen

Reinwok i tortilla

4 personer


1 pakke Finnmark Rein reinskav (frossen)

2 gulrøtter

1 purre

100 g kålrot

100 g haricôts verts (grønne bønner)

1/2 dl nøytral olje

2 ss soyasaus

1 dl søt chilisaus

1 hjertesalat

1 bunt frisk mynte

4 tortillalefser

salt og pepper


Slik gjør du:

1. Rens grønnsakene og skjær dem i tynne skiver.

2. Varm opp en wokpanne eller en stekepanne og tilsett olje. Tilsett reinskav i den varme pannen og la det frese i et par minutter.

3. Tilsett grønnsakene og stek videre. Smak til med salt og pepper. Rør inn soyasaus og chilisaus.

4. Fordel hjertesalat og wokblanding på tortillalefsene, strø mynteblader over, rull sammen og server.


Les også: Disse vitaminene og mineralene bør du få i deg

Seneste

Kanskje er du også interessert i...