Bland sammen smør, hvitløk, sitronskall, sitronsaft og estragon.
Del krepsen i to på langs – nesten igjennom. Brett/knekk krepsen forsiktig ut så den ligner en sommerfugl. Fjern paven og tarmen.
Krydre kjøttet lett med salt og kvernet pepper. Fordel smøret på krepsekjøttet og legg krepsen på varm grill med skallet ned. (Lag ev. et brett av dobbelt lag aluminiumsfolie som krepsen kan ligge på på grillen. Da slipper du uventede flammer hvis smøret drypper ned på kullet. Bretter du i tillegg en kant rundt på folien, vil du ta vare på all kraft og smør som pipler og bobler opp fra krepsen underveis. På den annen side vil du miste litt av den karamelliserte smak- en av grillet krepseskall.)
Grill krepsen til kjøttet har gått fra å være «glassaktig» til hvitt (men litt antydning til glassaktig kjerne er bare godt), det tar ca. 10–15 minutter