Portobelloburger med kimchi og stekt egg

En spennende variant av vegetarburgeren som toppes med smakfull kimchi og stekt egg.

Oppskrift på hamburger med sopp
© Lisa Björner

Portobelloburger med kimchi og stekt egg

Unngå å slå av skjermen

Ingredienser

2 personer

  • 2 portobellosopp
  • ½ ss rapsolje
  • ½ ss rapsolje
  • 1 klype salt
  • ½ klype salt
  • ½ klype kvernet svart pepper
  • 2 egg
  • 2 hamburgerbrød
  • ¼ dl majones
  • 2 salatblader
  • 1½ dl kimchi

Slik gjør du:

  1. Rens soppen og pensle med 1 ss olje. Krydre med 2 klyper salt og pepper.
  1. Grill soppen på begge sider i ca. 10 min.
  1. Stek eggene i 1 ss olje underveis. Krydre med 1 klype salt.
  1. Del brødene. Smør majones på brødets underdel. Legg på salat, sopp, kimchi og egg. Legg på toppen av hamburgerbrødet og server umiddelbart.
Oppskrift på hamburger med sopp
© Lisa Björner