Oppskrifter Hovedrett Portobello... Portobelloburger med kimchi og stekt egg En spennende variant av vegetarburgeren som toppes med smakfull kimchi og stekt egg. © Lisa Björner Av Monica Eisenman og Lisa Eisenman 12. august 2025 Link kopieret til utklippsholderen Portobelloburger med kimchi og stekt egg Unngå å slå av skjermen Ingredienser 2 personer 2 portobellosopp ½ ss rapsolje ½ ss rapsolje 1 klype salt ½ klype salt ½ klype kvernet svart pepper 2 egg 2 hamburgerbrød ¼ dl majones 2 salatblader 1½ dl kimchi Slik gjør du: Rens soppen og pensle med 1 ss olje. Krydre med 2 klyper salt og pepper. Grill soppen på begge sider i ca. 10 min. Stek eggene i 1 ss olje underveis. Krydre med 1 klype salt. Del brødene. Smør majones på brødets underdel. Legg på salat, sopp, kimchi og egg. Legg på toppen av hamburgerbrødet og server umiddelbart. © Lisa Björner Les hele artikkelen Hovedrett Slik lager du pasta med portobelloragú, soltørkede tomater og permesan Hovedrett Lag din helt egen indiske vegetarburger: Sabji tikki-burger Les hele artikkelen Hovedrett Denne enkle pastaretten er smaken av vår Et av de beste vårtegnene på tallerkenen er asparges. Hovedrett Oppskrift på hamburger med løk deluxe Liker du løk, kommer du til å elske denne burgeren, da den toppes med karamellisert løk, syltet løk, rå løk og frityrstekt løk. Oppskriften på den syltede løken er mer enn du trenger, men den holder i ca. 1 uke i kjøleskapet. Hovedrett Moderne italiensk sommermat Lag fem friske varianter av italienernes sommerfavoritter.
Hovedrett Denne enkle pastaretten er smaken av vår Et av de beste vårtegnene på tallerkenen er asparges.
Hovedrett Oppskrift på hamburger med løk deluxe Liker du løk, kommer du til å elske denne burgeren, da den toppes med karamellisert løk, syltet løk, rå løk og frityrstekt løk. Oppskriften på den syltede løken er mer enn du trenger, men den holder i ca. 1 uke i kjøleskapet.