Oppskrifter Hovedrett Portobello... Portobelloburger med kimchi og stekt egg En spennende variant av vegetarburgeren som toppes med smakfull kimchi og stekt egg. © Lisa Björner Av Monica Eisenman og Lisa Eisenman 12. august 2025 Link kopieret til utklippsholderen Portobelloburger med kimchi og stekt egg Unngå å slå av skjermen Ingredienser 2 personer 2 portobellosopp ½ ss rapsolje ½ ss rapsolje 1 klype salt ½ klype salt ½ klype kvernet svart pepper 2 egg 2 hamburgerbrød ¼ dl majones 2 salatblader 1½ dl kimchi Slik gjør du: Rens soppen og pensle med 1 ss olje. Krydre med 2 klyper salt og pepper. Grill soppen på begge sider i ca. 10 min. Stek eggene i 1 ss olje underveis. Krydre med 1 klype salt. Del brødene. Smør majones på brødets underdel. Legg på salat, sopp, kimchi og egg. Legg på toppen av hamburgerbrødet og server umiddelbart. © Lisa Björner Les hele artikkelen Hovedrett Slik lager du pasta med portobelloragú, soltørkede tomater og permesan Hovedrett Lag din helt egen indiske vegetarburger: Sabji tikki-burger Les hele artikkelen Oppskrifter Kan du egentlig sushi-språket? Her får du oversikt over hva maki, nigiri, sashimi, wasabi og nori er. Hovedrett Cioppino: Fisk- og skalldyrgryte fra San Francisco Cioppino er San Franciscos signaturrett. Hovedrett Oppskrift på hamburger med løk deluxe Liker du løk, kommer du til å elske denne burgeren, da den toppes med karamellisert løk, syltet løk, rå løk og frityrstekt løk. Oppskriften på den syltede løken er mer enn du trenger, men den holder i ca. 1 uke i kjøleskapet.
Oppskrifter Kan du egentlig sushi-språket? Her får du oversikt over hva maki, nigiri, sashimi, wasabi og nori er.
Hovedrett Cioppino: Fisk- og skalldyrgryte fra San Francisco Cioppino er San Franciscos signaturrett.
Hovedrett Oppskrift på hamburger med løk deluxe Liker du løk, kommer du til å elske denne burgeren, da den toppes med karamellisert løk, syltet løk, rå løk og frityrstekt løk. Oppskriften på den syltede løken er mer enn du trenger, men den holder i ca. 1 uke i kjøleskapet.